Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale co w nim jest mylącego bo nie wiem? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale co w nim jest mylącego bo nie wiem? 

Niewtajemniczony może zrozumieć ten tweet tak, że w US sprzedało się już 10 milionów Xbox One'ów.

Opublikowano

No wynika z tego,że opchnęli w samych stanach 10 milionów xzłomów,gdzie tak naprawdę puścili 10 milionów do sklepów na całym świecie(wygląda na to,że sporo tego gówna zalega w marketach).

Opublikowano

No chyba tylko Ty Figaro mógłbyś tak pomyśleć :P

Opublikowano

"Drogi Mikolaju, na swieta chcialbym dostac sprzet ktory uciagnie raka branzy pt Assassin's Creed Unity w betonowych buttery smooth 30 fpsach, niewazne jaki sprzet, konsola czy blacha, byle bylo betonowe 30fps."

Santa Claus be like:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No chyba tylko Ty Figaro mógłbyś tak pomyśleć :P

Tak? To przeczytaj odpowiedzi na tego tweeta, polecam lekturę. Myślałem że już skończyłeś z tym ślepym bronieniem MSu.

MS przez ostatni rok robi taką fuszerkę PRową, że głowa mała, takich spinów dawno nie widziałem. Jeszcze trochę i pobiją Sony z poprzedniej generacji.

Opublikowano

Niczego nie bronię. Biorąc pod uwagę, że Majora śledzą tylko nerdy z branży śmieszne, że ktoś mógł pomyśleć, że chodzi o USA. Czepianie się na siłę.

Opublikowano

Jest i on człowiek stalker, mistrz robienia skinów do gta V na uber pc!

czlowiek stalker postanowil sie pobawic swoimi graficznymi umiejetnosciami robienia skinow, i zrobilem dla ciebie obrazek marzen, mozesz sobie wydrukowac i powiesic w swoim dmuchanym zamku na tasmie klejacej. 

obrazek ten przedstawia balona (srodkowy, fioletowy balon) i jego przyjaciol, groznych balonow- asasynow (tutaj "Balasyni"). mam nadzieje ze spelnilem twoje kolorowe fantazje baloniku

12701241309734570222.png

Opublikowano

No wynika z tego,że opchnęli w samych stanach 10 milionów xzłomów,gdzie tak naprawdę puścili 10 milionów do sklepów na całym świecie(wygląda na to,że sporo tego gówna zalega w marketach).

W USA Xone po obniżce idzie jak woda. A na BF niektóre sieci szykują zestawy konsoli z Kolekcją Szefa Kuchni + bon na 30$ za 330$.

Opublikowano

Miejmy nadzieję że gdy cena Xbox One zejdzie do 249$ + 30$ voucher do Burger Kinga + 2 gry w zestawie + roczny abonament Xbox Live Gold + 50% off na drugiego pada + dostań darmową grę jeśli namówisz znajomego na Xboxa One + EA Access na 3 miesiące z darmową grą dodawaną do zestawu da nam sprzedaż na poziomie PS4

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Taktyka MSu jest ciągle ta sama od roku. Tuż przed NPDem opublikować jakąś notkę, która w jakiś sposób (czyt. nieudolny) obrazuje Xbox One, jako konsolę, której się powodzi. W tym przypadku chwalą się liczbą wysłanych konsol do sklepów, której nawet jeszcze nie osiągnęli (approaching 10 mln może znaczyć wszystko, 7, 8, 9 milionów). I tak co miesiąc, tylko żeby jakoś rzucić dym na wyniki NPD xD...

Opublikowano

Nie wiem Figaro co Cię tak boli, ale przynajmniej możemy się pośmiać :)

Opublikowano

Console Wars 9: Remastery jednak spoko.

Opublikowano

Nic mnie nie boli, tylko bawi. Tak jak Ciebie bawiły ciągłe spiny Sony w poprzedniej generacji. Już nie pamiętasz?

Opublikowano

Nic mnie nie boli, tylko bawi. Tak jak Ciebie bawiły ciągłe spiny Sony w poprzedniej generacji. Już nie pamiętasz?

Fiagro

A o podwójnych standardach u botów słyszałeś?

Opublikowano

Fiagro

Haha, Sony z tym Remasterstation 4, zaraz będzie Uncharted Trylogy HD, God of War Trylogy HD i Beyond Two Souls HD XDDD

<wychodzi plotka o girsach w HD>

O, super, ale będzie killerski rok dla Xboxa, jaram się. A tymczasem wracam do kolekcji Szefa w HD...

ehh [*]

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Fiagro

Haha, Sony z tym Remasterstation 4, zaraz będzie Uncharted Trylogy HD, God of War Trylogy HD i Beyond Two Souls HD XDDD

<wychodzi plotka o girsach w HD>

O, super, ale będzie killerski rok dla Xboxa, jaram się. A tymczasem wracam do kolekcji Szefa w HD...

ehh [*]

No beka, że na remasterstation 4 pojedynczy remaster jednej gry kosztuje 50$, a MS za 60$ daje 3 remastery + 1 remake z tonami nowych ficzerów  :sir:

Figaro kolejnym, który nie widzi róznicy.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Microsoft jak mało kto w tej branży ma doświadczenie w kodach sieciowych więc problemy niebawem znikną. Don słusznie wspomniał, że w cenie 60 dolców dostajemy megatony grywalności. 

Z całym szacunkiem do Naughty Dog za ich dzieło życia jakim jest TLoU ale w kwestii remastera nie popisali się zbytnio. Mogli chociaż skleić jeszcze jakiś fabularny dodatek.

Opublikowano

Jeszcze co do tego tweeta Nelsona, idealny post z neogafa

- Hey Major Nelson, I saw your tweet about selling 10m xboxes in the US. That's amazing, well done!
- well..actually that 10m is world wide, not just the U.S.
- oh. Well still, selling 10m is a great achievement. That's a lot of happy consumers
- well..we haven't actually sold them all to consumers yet. We've shipped them into stores ready to sell to people.
- oh. Ok I'm sure those shops will sell them soon. Still, shipping 10m out to stores takes some doing, eh?
- well..we haven't actually shipped 10m yet. We will soon though
- oh ffs.

xD no ale "nie wiem jak może być mylący!"

Opublikowano

Microsoft jak mało kto w tej branży ma doświadczenie w kodach sieciowych więc problemy niebawem znikną. Don słusznie wspomniał, że w cenie 60 dolców dostajemy megatony grywalności. 

Tu już nawet nie chodzi o same gry, ale o ilość NOWOŚCI, które są w kolekcji. 

Opublikowano

Z tego co czytałem wcześniej edycje Halo 3 i 4 to w sumie to samo co na X360, tak?

Opublikowano

Z tego co czytałem wcześniej edycje Halo 3 i 4 to w sumie to samo co na X360, tak?

3 i 4 to remastery.

Opublikowano

Ale o jakim remasterze mówimy? 1080p60 czy coś więcej?

Opublikowano

Ale o jakim remasterze mówimy? 1080p60 czy coś więcej?

Tak. 1080p60FPS.

Opublikowano

Jezu ale ty jestes przykry i nudny w ch,uj

Tak, tak, teraz przykry i nudny, ale jak po dwóch dniach w DC też były problemy, to beki nie było końca ;]

Co nie zmienia faktu, że chciałbym spróbować multi Halo w 60 fpsach, przecież to musi być piękne :mog:

edit: ktoś streamuje GTA V na PS4, heh

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.