Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak. 1080p60FPS.

Zawsze coś. Najważniejsze, że odświeżono genialne Halo 2. Nie wiem którą z konsol wybrać teraz. PS4 to kwestia tego, że od zawsze kupowałem konsole Sony jako pierwsze ale teraz PS4 w dłuższej perspektywie ma niewiele do zaoferowania. Jest Bloodborne ale przecież dopiero walczę z Demonem a gdzie tutaj to Dark. Uncharted 4 dopiero za rok.

Edytowane przez Nemesis

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak. 1080p60FPS.

Zawsze coś. Najważniejsze, że odświeżono genialne Halo 2. Nie wiem którą z konsol wybrać teraz. PS4 to kwestia tego, że od zawsze kupowałem konsole Sony jako pierwsze ale teraz PS4 w dłuższej perspektywie ma niewiele do zaoferowania. Jest Bloodborne ale przecież dopiero walczę z Demonem a gdzie tutaj to Dark. Uncharted 4 dopiero za rok.

To zły powód na kupno nowej konsoli... Jeden Bloodborne, który nawet jeszcze nie wyszedł, to za mało.

Opublikowano

posprzątałem. żebym nie musiał tutaj wracać :shotgun:

Opublikowano

Widze ze Colin was ladnie wystraszyl, ok, to ja cos napisze.

Oba moje filmiki z glitchami w AC znalazly sie na gafie oraz jeden wyladowal na PPE.pl oraz Kotaku w newsie !

FEJM :fsg:

Akcje Ubi spadly w dzien premiery ACU o 9%, dupska musza piec.

z1vqAUe.gif

yvjovd.gif

vTocXXR.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No, ale przecież balon świetnie się bawi.

http://uk.ign.com/bl...ns-creed-unity/

I tried to open a treasure chest, but was told I needed the Assassin’s Creed companion app to open it, with no additional information or context.

I tried to open another treasure chest, and was told I needed to sign up for Assassin’s Creed Initiates to open it.

I tried to open a third treasure chest, and was told I needed to upgrade Arno’s lockpicking skill.

I upgraded Arno’s lockpicking skill, and was told my skill level still wasn’t high enough to open that chest. I gave up.

When I paused the game, the second option in the pause menu is an eStore that lets you spend real money on time-saving boosts, bonus in-game currency, and so-on.

I saw a woman floating through the air.

I heard the same line of dialogue 5 times during an early-game chase mission.

I experienced my character flip all around on the side of a building instead of climb through the window like I wanted.

None of the above includes subjective elements I found troublesome, including confusing and uninteresting “modern day” moments, trial and error mission design, and soulless NPCs.

beczka z tych partaczy

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Sprawa jest oczywista. Każdy wie, że o ile PS4 zawsze może zostać bezproblematyczne, to XBoneowi mocy nie przybędzie. To zawsze już będzie taki bazowo sprzęt niedomagający. I tu ważna rzecz. Obwiniając sprzęty za to że gry odstępują od pewnych możliwych standardòw (jak full hd na PS4 i hd/sub-full hd na Xbox One, czy gry poniżej 30 fpsòw na obu konsolach) wybielacie partactwo developeròw. To nie wina generacji (sic!) że AC Unity nie chodzi poprawnie. To wina programistòw Ubisoftu.

Jeśli kogoś kusi z jakiś niezrozumiałych przyczyn XO, to proponuję tu iść za radą Insa, ktòry jako że jest fanbojem już o niej nie pamięta lub nie chce pamiętać, a mianowicie pożyczcie od jakiegoś naiwniaka tego szrota, ograjcie exa czy dwa, i wròćcie do lepszych multiplatform na PS4. Pożyczanie dobra rzecz, co nie Ficusiu? ;)

A jak ktoś słowom nie wierzy, ten niech po prostu zobaczy.

original.jpg

Ps. A jak ktoś chce najlepsze exy 2014 i go stać na fanaberie, niech kupi Wii U. Bo niekoniecznie tak z tymi exami będzie też w przyszłych latach...

Opublikowano

tesknilem :*

Opublikowano

Dobra rada jak na kogos kto cala generacje spedzil z gorszymi multiplatfomami

Opublikowano

O, mędrka wypuścili już po burdach w stolicy?

Opublikowano

X1 z 2 grami w USA w Czarny Piątek za 329 dolarów i do tego bon zakupowy na 50 dolarów :) wychodzi 279 dolarów :). Ale Xboty będą świętować że X przeskoczył PS4 w USA. Oddają prawie za darmo tego szrota ale i tak wieszczą zwycięstwo po roku poniżenia w kraju które było bastionem X.

Opublikowano

Jeśli kogoś kusi z jakiś niezrozumiałych przyczyn XO, to proponuję tu iść za radą Insa, ktòry jako że jest fanbojem już o niej nie pamięta lub nie chce pamiętać, a mianowicie pożyczcie od jakiegoś naiwniaka tego szrota, ograjcie exa czy dwa, i wròćcie do lepszych multiplatform na PS4. Pożyczanie dobra rzecz, co nie Ficusiu? ;)

original.jpg

Ps. A jak ktoś chce najlepsze exy 2014 i go stać na fanaberie, niech kupi Wii U. Bo niekoniecznie tak z tymi exami będzie też w przyszłych latach...

Jak by u nas w Polszy była taka promocja jak w stanachna XO, to teraz bym popędził do sklepu po tą konsolę i żadne obrazki krzaczków by mnie nie powstrzymały ;)

Edytowane przez GwynBleidd_79

Opublikowano

Beka z drajwsraki i magdy hesler,a Blizzard PC MASTER RACE s(pipi)ił star dodatku do wowa i questy nie działają xD

Opublikowano

I robi do tego kolejną gierkę f2p, która jest kolorowa/ słodka i  taka Pixarowata, ale o tym, to już było parenaście stron wcześniej  :reggie:

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Mendrek to jednak wyzszy poziom klaperstwa - jeszcze nie slyszalem ze multiplatforma na XO jest gorsza bo ma mniej krzakow w doniczce  :reggie:

Rzezba w FC4 w wersji na PC ma nos dzieki kartom Nvidii za kilka tys, a PS4 ma bujniejsze doniczki dzieki GDRR5 i GPU za 450zl. Wyczuwam potencjal na dobra dyskusje.

Opublikowano

Beka z drajwsraki i magdy hesler,a Blizzard PC MASTER RACE s(pipi)ił star dodatku do wowa i questy nie działają xD

Nihil novi, pc to wylęgarnia skaszanionych na premierę gier czy dodatkòw. Nawet mocno pctowy twòrca Adrian Chmielarz w PE pisze, że wydanie gry na pc to stres i zmęczenie, i czeka się tylko na nieuniknione raporty o tym, że gdzieś komuś gra nie działa, że ślęczy się na steamowych forach i czyta bluzgi. Còż, taka to natura prowizorycznej platformy do grania zwanej pc. Choć paradoksalnie to pc swoimi kaszanami spod znaku Diablo 3 i Sim City wywołał hejt na Microsoft chcący tą patologię wnieść na poletko konsol. Za to ci nieudaczny pc-ciku jestem wdzięczny ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o Blizzard i wojenkę PC vs Kąsole, to do powiedzenia mam tylko tyle:

T0y9eWV.png

http://eu.battle.net/d3/pl/blog/16607841/zapowied%C5%BA-sezonu-drugiego-08-11-2014

Innymi słowy? Konsolki są ch,ujowe bo są cheaterzy i nie chce nam się z tym męczyć. No ale najlepsza wersja Djablo 3 to ta konsolowa c'nie xDDDD

Opublikowano

Hav3n, a o braku trawy w Mafii 2 słyszałeś? :) Ale lepiej zamiast krzaka, spòjrz na tło. Tam na XO zamiast krzaka jest sr...

Opublikowano

Że blizzardowi coś nie zatrybiło przy premierze dodatku, to chyba żadna nowość:)

Wrócił Mendrek, a było niekiedy tak merytorycznie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Sprawa jest oczywista. Każdy wie, że ...

o ile PS4 zawsze może zostać bezproblematyczne, to XBoneowi mocy nie przybędzie. To zawsze już będzie taki bazowo sprzęt niedomagający. I tu ważna rzecz. Obwiniając sprzęty za to że gry odstępują od pewnych możliwych standardòw (jak full hd na PS4 i hd/sub-full hd na Xbox One, czy gry poniżej 30 fpsòw na obu konsolach) wybielacie partactwo developeròw. To nie wina generacji (sic!) że AC Unity nie chodzi poprawnie. To wina programistòw Ubisoftu.

original.jpg

http://youtu.be/YVkUvmDQ3HY?t=31s

PS. Mendrek masz stare info, ostatnio multiplatformy lepiej smigajo na XO c'nie.

Opublikowano

Hav3n, a o braku trawy w Mafii 2 słyszałeś? :) Ale lepiej zamiast krzaka, spòjrz na tło. Tam na XO zamiast krzaka jest sr...

Za to zamiast krzaka są gry a na ps4 jest sr...

Opublikowano

Mendrek w ogóle ma jakiegoś next gena, czy jak zwykle swoją wiedzę opiera na PPE?

Opublikowano

Brak trawy w Mafii kazdy slepy zauwazy, a zeby przejmowac sie krzakiem to bym musial chyba ukonczyc Uniwersytet Rolniczy na Wydziale Ogrodnictwa  :reggie:

Opublikowano

Mendrek w ogóle ma jakiegoś next gena, czy jak zwykle swoją wiedzę opiera na PPE?

Na PPE, tak jak połowa xbotów z tego tematu.

Brak trawy w Mafii kazdy slepy zauwazy, a zeby przejmowac sie krzakiem to bym musial chyba ukonczyc Uniwersytet Rolniczy na Wydziale Ogrodnictwa  :reggie:

Jak masz biedackie 31 cali to pewnie nie zauważysz tej różnicy, ale jak zapewne wiesz, baronowie w sypialni mają 46, a w salonie 55.

Opublikowano

Protip: w sypialni, to lepiej kobietę mieć, a nie gierki i tvn na je.butnym ekranie.

Ale rozumiem, że dla niektórych taka wizyta to czyste s-f.

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.