Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek w ogóle ma jakiegoś next gena, czy jak zwykle swoją wiedzę opiera na PPE?

Mendrek to taki Bluber i Don tylko,że po niebieskiej stronie.

Przecież ja mam nextgena.

W ogóle trzeba mieć szmery pod sufitem żeby ludzi grających na różnych platformach porównywać do Mendrka XD

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie no, teraz już rozumiem czemu MS tak uparcie jedzie z mylącym PRem i tweetami, skoro nawet sami dziennikarze to łykają, ja pi.erdolę xD

PPE synu, jacy dziennikarze ?

Opublikowano

Nie no, teraz już rozumiem czemu MS tak uparcie jedzie z mylącym PRem i tweetami, skoro nawet sami dziennikarze to łykają, ja pi.erdolę xD

Fakt, na ppe są tylko newsy z cyklu " Sony urywa dupę, a Xbox jest w ciemnej (pipi)e" yebać PPE

Opublikowano

Akurat pisanie newsów bez czytania źródła i kopiowanie bezkrytycznie po serwisach to jest już od paru lat uniwersalna przypadłość wszystkich growych portali. Aby tylko newsa wrzucić w 5 minut, a że treść rozmija się o kilometr ze źródłem, to już nikogo nie obchodzi.

Opublikowano

Mendrek w ogóle ma jakiegoś next gena, czy jak zwykle swoją wiedzę opiera na PPE?

W ogóle trzeba mieć szmery pod sufitem żeby ludzi grających na różnych platformach porównywać do Mendrka XD

Wii U to nie next gen  :sorcerer: 

Chodziło mi o to,że bronicie zacięcie sprzętu,którego nie macie tak jak mendrolina.

Opublikowano

Akurat pisanie newsów bez czytania źródła i kopiowanie bezkrytycznie po serwisach to jest już od paru lat uniwersalna przypadłość wszystkich growych portali. Aby tylko newsa wrzucić w 5 minut, a że treść rozmija się o kilometr ze źródłem, to już nikogo nie obchodzi.

A potem ludzie jeszcze kierują się ich recenzjami przy zakupie gry.

Opublikowano

No chciałbym zobaczyć gdzie ta niby zacięta obrona w stylu Mendrka. Nie trzeba mieć PS4 i Xone żeby widzieć, że kondycja i oferta Xone jest po prostu lepsza dla gracza.

Opublikowano

SO 138,240, tak jak mówiłem, udał im się zarobić na kawę i papier toaletowy.

Ale tak to jest jak się posiada taki "graczy" jak bluber czy suteq.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

i tak news dnia jest jeden:

PESFan-News-Image-pes2015-king-719x404.j

Opublikowano

A potem ludzie jeszcze kierują się ich recenzjami przy zakupie gry.

W dzisiejszych czasach trzeba być januszem żeby się recenzjami kierować. Ale przynajmniej można się pośmiać jak się przegląda recki, gdzie ktoś tylko oglądający jakieś materiały z YT widzi, że recenzent gry w ogóle nie przeszedł albo czepia się, że gra jest wymagająca czy też trzeba na nią poświęcić dużo czasu :P

Tylko po reckach Dark Archona widać, że facet jeszcze gra a nie już tylko recenzuje.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Śmieszne to i smutne zarazem. Na GOLu to widziałem parę razy. W minusach pisali że "wymaga eksploracji" albo "wysoki poziom trudności".

Opublikowano

Dla mnie koncept "dziennikarza growego" jest w ogole calkowicie abstrakcyjny, nie chodzi juz o samo PPE, to slowo nie pasuje mi do kogos kto pisze nt gier (polygon jest idealnym przykladem, mysla ze z nich wielcy dziennikarze XD). Dlatego znacznie wole poogladac wlasnie cos w stylu Archona.

Chociaz i tak z reguly recenzje mam gdzies, przy zakupie gier kieruje sie gameplayami i niczym innym, jak mi sie podoba to co widze to kupuje, tyle. Recenzji uzywam glownie z ciekawosci, do refleksji nt gry w ktora gram/gralem, czy ktos ma podobne wady/zalety co ja, czy moze calkowicie inaczej odebral gre.

@up

Ta, ja pamietam recke GOLa TLoU, minus bo "czasem teren byl duzy i nie bylo pif paf tylko zwiedzanie", no kurwa skislem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wy chyba zbytnio wierzycie w dzisiejszych graczy, jeśli myślicie, że oni te recenzje czytają. Niee, w dzisiejszych czasach (bo teraz czas to piniondz i wyścig szczurów) wchodzi się tylko ma metacritic i patrzy się na liczbę. Nie dość że krócej to i efektywniej!

:<

Opublikowano

Jakiś czas temu wrzucałem w dziale Xone fragmenty recenzji Horizon 2 z jakiegoś znanego polskiego portalu (nie pamiętam jakiego) gdzie recenzent twierdził, że w grze nie ma w ogóle tuningu itp. rzeczy, z których wynikało, że płyta z grą to chyba nawet o napęd się nie otarła :P

Opublikowano

az tak slabo? no ale to nie gra dla botow

Opublikowano

az tak slabo? no ale to nie gra dla botow

To, że VGC to jedno, ale że Yeti nawet tych ich wyników (230k) nie potrafi przepisać to już w ogóle beka :D

Opublikowano

Swoją drogą yeti wypomina komuś brak konsoli a sam żydzi wydać 100 złotych na nowego infamousa czyli wziął konsole na ratę i tv 55 cali a teraz już na giereczki nie stać?

Jaki ty jesteś przykry i żałosny. Mentalnie i intelektualnie góra 14 lat.

Ojoj zapiekło?

No ja gry kupuje a nie wklejam ciągle screeny czy gifa z infamousa a tak ogólnie to gram w ciągle w battlefielda 4 czy gierke z ps3 albo pseudo-halo bo nie mam konsoli na której wyszło kolekcja halo :teehee:

Wii U to nie next gen  :sorcerer: 

Chodziło mi o to,że bronicie zacięcie sprzętu,którego nie macie tak jak mendrolina.

Zabroń mi :)

Opublikowano

W sumie Yeti, czemu dalej nie kupiłeś Infamousa? ;p Teraz to już chyba serio jest tani.

Opublikowano

W sumie Yeti, czemu dalej nie kupiłeś Infamousa? ;p Teraz to już chyba serio jest tani.

A kto by za niego w BF4 w 900p na PS4 grał? Hmmm...

Opublikowano

Praca, rodzina, piwko z kolegami.

Opublikowano

"Next gen"

"Last gen"

Pie.rdolę taki next gen :) Spójrzcie na tego Captaina Toada, to jest prawdziwa gra wideo. Bez wallhacka, bez killstreaków, bez patchy, bez żadnego gó.wna. Po prostu czysty fun. Ten tytuł akurat przypomina mi moje spotkanie z grami na NESa w dzieciństwie, ten prosty podział na poziomy i lekko arkejdowy posmak gameplayu. W dodatku gra wygląda przepięknie. Zaraz chyba to wkleję na fejsbukowy PS4 Polska i pośmieję się z komentów.

Opublikowano

To się robi zbyt śmieszne XD

Opublikowano

skoro nawet sami dziennikarze to łykają, ja pi.erdolę xD

Ale im słodzisz, to nie sa dziennikarze to patałachy bez dostępu do Google translatora.

Opublikowano

Może Ubi to zaplanowało i ludzie kupują AC, żeby nagrywać filmiki z bugami i mieć dużo wyświetleń na YT :mog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.