Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pie.rdolę taki next gen :)

to chlopie zapinaj poslady i kup wreszcie te WiiU, nikt tu chyba nie jest takim fanem tego systemu jak ty

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

"Next gen"

"Last gen"

Pie.rdolę taki next gen :) Spójrzcie na tego Captaina Toada, to jest prawdziwa gra wideo. Bez wallhacka, bez killstreaków, bez patchy, bez żadnego gó.wna. Po prostu czysty fun. Ten tytuł akurat przypomina mi moje spotkanie z grami na NESa w dzieciństwie, ten prosty podział na poziomy i lekko arkejdowy posmak gameplayu. W dodatku gra wygląda przepięknie. Zaraz chyba to wkleję na fejsbukowy PS4 Polska i pośmieję się z komentów.

Przyjdzie balon i powie, że Toada kupi w dniu premiery a ty lamusie hehe za parę lat i co teraz?

Opublikowano

btw Dave Czesky zagral w pes2015 i znowu ps4 to nadkonsola - poszlo szybciej niz sie spodziewalem

Opublikowano
Przyjdzie balon i powie, że Toada kupi w dniu premiery a ty lamusie hehe za parę lat i co teraz?

On pisał, że dla niego 200 zł to jest nic, a dla mnie jest to "coś" hehe. Już sto razy pisałem, że kupię Wii U w 2015 roku. Nie znaczy, że nie mogę się czymś pojarać w tym czasie. Kto eksajtowi zabroni?

Opublikowano

On pisał, że dla niego 200 zł to jest nic, a dla mnie jest to "coś" hehe. Już sto razy pisałem, że kupię Wii U w 2015 roku. Nie znaczy, że nie mogę się czymś pojarać w tym czasie. Kto eksajtowi zabroni?

Gierki sirius biznes biedaku.

Opublikowano

Figaro, dalej nie masz Wii U? Te konsole można dziś kupić za śmieszne pieniądze, dla chcącego nic trudnego. Pójdziesz rozdawać ulotki i będziesz mieć za tydzień sprzęt w domu.

Opublikowano

Był Hitman gdzie przeciwnicy mieli oczy na potylicy i rentgenowski wzrok prześwietlający maski i kostiumy, to mamy teraz gierkę gdzie przeciwnicy mają zaćmę i zwały wosku w uszach (Unity jakby ktoś się nie połapał :P).

Opublikowano

Figaro, dalej nie masz Wii U? Te konsole można dziś kupić za śmieszne pieniądze, dla chcącego nic trudnego. Pójdziesz rozdawać ulotki i będziesz mieć za tydzień sprzęt w domu.

Mam pięćdziesiąt innych, niestety ważniejszych wydatków :P Tu naprawa części auta po wypadku, tu faktura, a jeszcze coś do żarcia trzeba zawsze kupić. Jak żyć.

Opublikowano

Mam pięćdziesiąt innych, niestety ważniejszych wydatków :P Tu naprawa części auta po wypadku, tu faktura, a jeszcze coś do żarcia trzeba zawsze kupić. Jak żyć.

Głupoty gadasz, nie ma nic ważniejszego od gierek.

Odkladalbys 10 zł z każdej wypłaty czy zarobku od momentu kiedy mówisz, że kupisz Wii U i miałbyś teraz i dwie takie konsole.

Opublikowano

Ojoj zapiekło?

No ja gry kupuje a nie wklejam ciągle screeny czy gifa z infamousa a tak ogólnie to gram w ciągle w battlefielda 4 czy gierke z ps3 albo pseudo-halo bo nie mam konsoli na której wyszło kolekcja halo :teehee:

Nie, nie zapiekło, tylko zrobiło mi się ciebie żal, teksty jak z podstawówki. Tak się składa, że mimo, że mieszkam i pracuje w Polsce, to nie mogę narzekać na zarobki i mogę sobie pozwolić na kupno tv za 7tys płacą z góry. Nie chwalę się, po postu sam wywołałeś ten temat pisząc jakieś bzdury.

Jak cię tak bardzo interesuje ten inFamous, to leży już na dysku.

I co ty robisz? Kupisz gry? Hahha, (pipi) oplułem monitor, kto to pisze. Tak jak kupiłeś Xbonka dla SO, takie było spuszczanie, "muszę w to zagrać", "biały xbon z SO jest mój", a tu chvja, bluber został przy indykach na komórkę i CW 24/7.

Bluber, już kiedyś o tym pisałem, podaj swój GT i PSN ID i zobaczymy jakie ty gry kupujesz, a zwłaszcza co kupiłeś z nowości.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Głupoty gadasz, nie ma nic ważniejszego od gierek.

Odkladalbys 10 zł z każdej wypłaty czy zarobku od momentu kiedy mówisz, że kupisz Wii U i miałbyś teraz i dwie takie konsole.

Zawsze to jakiś pomysł. Wziąć słoiczek, podpisać go "łiju" i wsadzać drobne, hehe. Ale najpierw muszę ogarnąć sobie nowe TV do końca roku, wtedy cała para oszczędności w stronę Wii U :)

No chyba że się złamię i kupię PS4, by popykać w najnowszą Laleczkę Chucky:

rIVdVxW.jpg

"OH, YOU"

Jd4ireh.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ojoj zapiekło?

No ja gry kupuje a nie wklejam ciągle screeny czy gifa z infamousa a tak ogólnie to gram w ciągle w battlefielda 4 czy gierke z ps3 albo pseudo-halo bo nie mam konsoli na której wyszło kolekcja halo :teehee:

Nie, nie zapiekło, tylko zrobiło mi się ciebie żal, teksty jak z podstawówki. Tak się składa, że mimo, że mieszkam i pracuje w Polsce, to nie mogę narzekać na zarobki i mogę sobie pozwolić na kupno tv za 7tys płacą z góry. Nie chwalę się, po postu sam wywołałeś ten temat pisząc jakieś bzdury.

Jak cię tak bardzo interesuje ten inFamous, to leży już na dysku.

I co ty robisz? Kupisz gry? Hahha, (pipi) oplułem monitor, kto to pisze. Tak jak kupiłeś Xbonka dla SO, takie było spuszczanie, "muszę w to zagrać", "biały xbon z SO jest mój", a tu chvja, bluber został przy indykach na komórkę i CW 24/7.

Bluber, już kiedyś o tym pisałem, podaj swój GT i PSN ID i zobaczymy jakie ty gry kupujesz, a zwłaszcza co kupiłeś z nowości.

Wystarczająco nowe?

10807027_822516904437217_1218120873_n.jp

Opublikowano

http://gamercards.exophase.com/xbox/user/xbartezoox

a konsole kupie, dopiero co przeprowadziłem się do innego miasta więc były rózne wydatki związane z mieszkaniem, ale oczywiscie krzykacze w cw muszą się dopi.erdolić bo jak nie masz konsoli to oczywiscie cie nie stać biedaku :taknieco: To, że są dla mnie na nowej konsoli 4 gry do ogrania nie znaczy, że musze leciec od razu po konsole, mam tak kureski backlog, że póki co by stała i się kurzyła. No a ja nie lubie wydawać pieniedzy na rzeczy, których używac nie będe. Przecież nie będe jak easye dla bf i fify nowej konsoli kupował top kek. A swoją drogą Yeti skoro stać cie na taki telewizor to czemu nie było cie stać na kupno premierowego Infamousa? Choćby w folii miał leżeć.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wszystkie Assassin's Creed ograł xD

Opublikowano

Ja Blubera zawsze szanowałem, choć czasem mnie wkurzał. Najważniejsze że szanuje Resident Evil 4 i Motorstorma. A teraz zobaczyłem że ma calaka w Bullym. Za to jest mega szacun.

Ultra szacun jest za platynę w Okami HD jakby ktoś pytał.

Opublikowano

Trzeba mieć podkładkę po jechanie cnie? :banderas:

@aux bullego oczywiscie w prawilnej wersji na ps2 najpierw konczyłem :>

Opublikowano

http://gamercards.exophase.com/xbox/user/xbartezoox

a konsole kupie, dopiero co przeprowadziłem się do innego miasta więc były rózne wydatki związane z mieszkaniem, ale oczywiscie krzykacze w cw muszą się dopi.erdolić bo jak nie masz konsoli to oczywiscie cie nie stać biedaku :taknieco:

Teraz to przeprowadzka, inne wydatki, a tak żydzi 100zł na infamous, tv i konsola pewnie na raty. Podwójne standardy, ale wiadomo bot.

Widzę bluber, że za dużo tych gierek to nie kupujesz, z "nowości" GTAV, a tak to same starocie, ale przy(pipi)ić się do mojej osoby, za to że gram w BF4, TLoU:R, to już spoko, dla twojej wiadomości ostatnio kupiłem tez DC i Aliena (nie wspominam o indykach takich jak Oddworld czy VH), PES w drodze, a u blubera nawet brak jazdy po burakach 2 na x360.

Tak, nie ma tyle czasu na gry co kilka lat temu i w ostatnim czasie też mam sporo wydatki, bo kończę budowę domu, tak więc fotki z kominkiem, Bloodborne i lampką wina już pod koniec marca. Zapomniałem że już w lutym fotka z Order 1886. :banderas:

Opublikowano

Spoko z burakami czekam na bonera razem z SO i kilkoma innymi grami już niebawem :) Zresztą planuje wszystkie 3 konsole kupić ps4 dla BB a WiiU dla bayo i dziewczyna jara się kirbmi i toadem heh A co do staroci mam głupie zboczenie i kupuje je ponowie i gram bo lubię

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

I większość gu.wna obe.sranego

Ale fakt, Ubisoft wydaje sie być jego ulubionym wydawca.

Opublikowano

odezwał się chłop który ciupie w driveklapka 

Opublikowano

odezwał się chłop który ciupie w driveklapka

Kim Ty jesteś żeby wchodzić ze mną w dyskusje?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.