Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

JAkie exy wyjdą na XO w najbliższych 5-6 miesiącach? Muszę podjąć ostateczną decyzję:/

Opublikowano

tylko tyle że nie działa, a forza jest lepsza

Krotki opis choroby proszę pana, ale na podstawie własnego doświadczenia mogę stwierdzić że jest to tzw zespół Janusza, głownie atakuje szare komórki, powstaje w wyniku długoterminowego grania w gry w których bez problemu można ukończyć etap za etapem bez większego zagłębiania sie w technikalia gameplayu, zbyt długa zabawa w tak komercyjną papkę prowadzi do uwolnienia substancji zielonych które dodatkowo pobudzają hormony endorfiny dzięki którym złudnie czerpiesz radość korzystając z cofania czasu, jazdy linia sugerowana czy podczas uruchomionych wspomagaczy.
Opublikowano

JAkie exy wyjdą na XO w najbliższych 5-6 miesiącach? Muszę podjąć ostateczną decyzję :/

Kolekcja gears of war, that's all folks.  :kaz:

Opublikowano

JAkie exy wyjdą na XO w najbliższych 5-6 miesiącach? Muszę podjąć ostateczną decyzję :/

Kolekcja gears of war, that's all folks.  :kaz:

Żadne. Z tego co ktoś tu pisał to z QB celują gdzieś chyba na wrzesień czy pod koniec roku. Mogli by jednak QB wydać na początku przyszłego roku, bo tak znowu trzeba będzie czekać cały rok na exy, które pewnie znowu skumulują się w ciągu 1, 2 miesięcy.

Pajgi, jako posiadacz XO i PS4 polecam ci zaopatrzyć się w WiiU

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Wszystkie Assassin's Creed ograł xD

I większość gu.wna obe.sranego

Ale fakt, Ubisoft wydaje sie być jego ulubionym wydawca.

Co ty tam seplenisz? Fanie bf i call of duty?

Opublikowano

"Last gen"

Pie.rdolę taki next gen :) Spójrzcie na tego Captaina Toada, to jest prawdziwa gra wideo. Bez wallhacka, bez killstreaków, bez patchy, bez żadnego gó.wna. Po prostu czysty fun. Ten tytuł akurat przypomina mi moje spotkanie z grami na NESa w dzieciństwie, ten prosty podział na poziomy i lekko arkejdowy posmak gameplayu. W dodatku gra wygląda przepięknie. Zaraz chyba to wkleję na fejsbukowy PS4 Polska i pośmieję się z komentów.

Jak się dorwe do WiiU to tyle pieknych gier bedzie do ogrania <3 Moze kupie nawet przed Xeno, bo jest juz kilka megaton.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano
Jak się dorwe do WiiU to tyle pieknych gier bedzie do ogrania <3 Moze kupie nawet przed Xeno, bo jest juz kilka megaton.

Ja coraz bardziej się obawiam, że to Xeno będzie tym dużym tytułem na święta, a Zeldę przeniosą na 2016. To byłby mały koszmar. Tak planowałem kupić na wiosnę, ograć Mario World, Pikmina 3, Wonderful 101, Bayo oraz Kapitana Toada i parę innych  i akurat zajęłoby mi to do czasu premiery Zeldy, którą muszę mieć day one. A tak powoli zaczynam się obawiać, że tę Zeldę sobie jeszcze potworzą (w końcu niejedna część już była przenoszona).

Opublikowano

Ja się nie mogę wykopać z zaległości z ds'a i ps3, tak juz bym mial WiiU, Lego City jako pierwsze musze ograc.

Opublikowano

Na PS4 Order i Bloodborne, coś jeszcze jest zapowiedziane?

Kurde tak 51% do 49% na XO, mimo, że na PS4 będzie GOTY (Bloodborne) i lepsze multiplatformy Jak jakość tych ostatnich serio zacznie doskwierać (kwiatki typu Orange Box na PS3) to w końcu i tak zainwestuje w PS4. Do tego czasu Bloodborne'a ogram na konsolce od kumpla, wyciągnie PS4 z szafy (serio, facet grał na niej od premiery ze 2 dni, od tego czasu ja grałem na niej z ...1,5 miesiąca), a ja sobie skombinuje gierkę na miesiąc :).

Xa bym wziął do grania online (bo to jednak domena Micro), dla pada, dla paru eksów z przyszłości, których nie ogram na XO kumpla, bo... kuźwa nikt ze znajomych tej konsoli nie ma i mieć nie będzie w najbliższym czasie.

Opublikowano

Weź ty spójrz w swój profil zanim zaczniesz wyzywać pózniej od Januszy.
Opublikowano

ori, screamride, silence, state of decay, chyba fable legends i jakieś indyki

tak przeglądam posty sonybociarni na temat tego że pękło 10mln nadkonsoli XO na świecie ale śliczny ból dupy, gracze wiedzą co dobre  :)   

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

tak przeglądam posty sonybociarni na temat tego że pękło 10mln nadkonsoli XO na świecie ale śliczny ból dupy, gracze wiedzą co dobre   :)   

:facepalmz:  Kolejny nieogar, który nie umie czytać. Już rozumiem MS i ich PR.

Opublikowano

Ja się nie mogę wykopać z zaległości z ds'a i ps3, tak juz bym mial WiiU, Lego City jako pierwsze musze ograc.

Lego City to piekna sprawa! polecam kazdemu

Opublikowano

ŻADNE

W odróżnieniu do Nadkonsoli.

lawpma.gif

Początek roku, a później

Wild

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

Kolejne zapowiedzi już na początku grudnia na playstation experiens.

100x :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

The Order mnie jara jeśli chodzi o design i pomysł na fabułe, oby gameplay był przynajmniej średni.

Opublikowano

Ok, zacisnę poślady i poczekam do grudnia. A exy z datami premiery i takie, których nie ogram na PC/X360/VITA?

Opublikowano

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,16962740,A_wiec_jednak_mozna_odzyskac_pieniadze_wydane_na_niedzialajacy.html

Jak się powalczy to Sony oddaje kasę za mesjasza racingu, co prawda w postaci wirtualnej kasy w sklepie PSS, ale może akurat sklepik będzie działał i będziecie mogli zakupić inny fajny racer na PS4.

Opublikowano

A exy z datami premiery i takie, których nie ogram na PC/X360/VITA?

Ty ale wez nie zmuszaj Yetiego do napisania najkrotszej listy w swojej forumowej karierze.

Opublikowano

Weź ty spójrz w swój profil zanim zaczniesz wyzywać pózniej od Januszy.

co tam znalazłeś januszowego no oświeć mnie expercie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.