Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na Xone jest to od samego początku. U nas ma być razem z premierą Xone bo bez oficjalnej premiery Smartglass na Xone nie jest dostępny. W 2013 wyglądało to tak:

wp_ss_20131223_00011_zpsa5f41630.png

fzYtw45.png

rysexsda2.png

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A tak to wyglada teraz:

w9jwg3.jpg

2ufegpk.jpg

2zxp5io.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a co rozdaja w gwg ? PS+ moim zdaniem dobry miesiac - Stider, Dead Space  3, Lego Batman i Doki Doki na pewno sprawdze.

Opublikowano

GWG zal w tym miesiacu - jakies kukulele i znowu Max XDDD. Strider na PS4 imo bardzo dobrze.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

^^ Guacamelee tez jest przekocur gierą - platynowalem ja, elementy zrecznosciowe potrafia mocno dac w kosc ale gra jest mega!

Edytowane przez easye

Opublikowano

MS taki dobry, że Maksa daje dwa razy :teehee:

Ale Sony też leci w kulki z grami na PS3, bo zmniejszyli ich liczbę do 2 i jeszcze tytuły z PSN dają. Ten Vessel to chyba z litości dla developera, bo ich gry nikt nie kupił - tylko 10 ocen w europejskim sklepiku.

Opublikowano

a wczesniej ile dawali ? Byly jeszcze gry roczne, te same od 1,5 roku...

Dla mnie zmiana na plus, wole dostawac po 2 gry miesiecznie na kazdy sprzet.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wiem ze Simsy nikogo ale....

The Sims 4, the upcoming entry in the long-running simulation franchise, will be shipping without the ability to build pools and without the toddler stage of life, EA Maxis have confirmed in a recent statement.

EA </3

Opublikowano

Ano znak czasow. Pamietam za malolata pierwsze Simsy jak topilo sie ludki w basenie, a teraz dzisiejsze dzieciaki beda myslaly ze basen to super ficzer w postaci DLC XD. EA ladnie failuje ostatnio, jakies prototypy na E3, Hardline co wyglada jak duze DLC do BF4. No ale maja dac Bete dla wszystkich na jesieni....

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przecież każda odsłona Simsów dostawała pierdyliard dodatków więc dla fanów tej serii nic nowego  :pinch: 

Opublikowano
  • Autor

Co innego pierdyliard dodatków co innego wycinanie (podstawowego) contentu żeby to później opchnąć frajerom. Czekam na Granade DLC do Beefa 5.

Opublikowano

A tak to wyglada teraz:

w9jwg3.jpg

2ufegpk.jpg

2zxp5io.jpg

Najs. Świetnie wygląda. Nieźle lecą z tymi apdejtami systemu.

A snapowałeś już osiągnięcia? :)

Opublikowano

A tak to wyglada teraz:

w9jwg3.jpg

2ufegpk.jpg

2zxp5io.jpg

Najs. Świetnie wygląda. Nieźle lecą z tymi apdejtami systemu.

A snapowałeś już osiągnięcia? 

Tak, jestem w tym calym programie preview uptadow i dziala to super. Bawie sie od kilku dni i w ogole nie wychodze juz do dasha. Mowie tylko - xbox snap achievements i juz mam cala liste aczikow do zrobienia. Dwa razy wcisniesz home button i przeskakujesz miedzy ekranem wiec osiagniecia mozesz miec caly czas na widoku. Pierwszy przyklad z brzegu - w Watch Dogs musisz wykryc 20 przestepstw skanujac przechodniow. Ze snapowana apka masz progress na bierzaco. No i jest podzial na zrobione acziki i do zrobienia, a same osiagniecia to prosta lista wiec nie ma burdelu i latwo to wszystko ogarnac. 

Bylo info ze MS ma wyrzucic funkcje Snap ale teraz nie wyobrazam sobie Xboxa bez niej tak samo jak bez Kinecta i komend glosowych. Sam dash potrzebuje jeszcze kilku usprawnien i nowych ficzerow ale juz na tem moment jest super. SmartGlass na tablecie wyglada i dziala wysmienicie, super uzywa sie go do nawigacji po przegladarce albo jako klawiatury. Zyc nie umierac  8)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Co innego pierdyliard dodatków co innego wycinanie (podstawowego) contentu żeby to później opchnąć frajerom. Czekam na Granade DLC do Beefa 5.

Myślisz że im to zrobi różnicę ? przecież rzeczy normalnie dostępne w dwójce były sprzedawane jako dodatki do trójki , ten proces w przypadku simsów trwa od dawna.

Opublikowano
  • Autor

Oczywiscie, ale agresywność tego procederu tylko rośnie. Co innego wycinać meble a co innego całą oddzielną kategorię budowli która była w serii od samego początku. Każdy kto wspiera EA (czy duże produkcje Ubisoftu, ten sam typ biznesowy) powinien się wstydzić.

Opublikowano

Ano znak czasow. Pamietam za malolata pierwsze Simsy jak topilo sie ludki w basenie, a teraz dzisiejsze dzieciaki beda myslaly ze basen to super ficzer w postaci DLC XD. EA ladnie failuje ostatnio, jakies prototypy na E3, Hardline co wyglada jak duze DLC do BF4. No ale maja dac Bete dla wszystkich na jesieni....

Ja wiem czy takie duże DLC, ponad połowa gry będzie kopiuj wklej, różnic może być mniej niż pomiędzy poszczególnymi częściami CODa, gdzie te czasy gdzie dostawalo się dodatki takie jak Vietnam =(
Opublikowano

Ja wiem czy takie duże DLC, ponad połowa gry będzie kopiuj wklej, różnic może być mniej niż pomiędzy poszczególnymi częściami CODa, gdzie te czasy gdzie dostawalo się dodatki takie jak Vietnam =(

Jak to gdzie, w Blizzardzie, oni do dzis wypuszczaja wartosciowe dodatki.

tylko oni :(

Opublikowano

World of Warcraft przykladem dla kazdego wydawcy jak powinno sie wspierac tytul i pozytkowac pieniadze z abonamentu. 

Opublikowano

Blizzard to akurat wspiera każdą swoją grę przez wiele wiele lat. No ale jak w Warcrafta 3 gra więcej graczy niż w niejeden nowy tytuł, to mają dla kogo to robić.

Ehh, niech oni w końcu zaczną Warcrafta 4 robić ;(

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Obstawiam że wezmą się za warcrafta jak skończą ze starcraftem.

Opublikowano

Dobrze by bylo. Maja jeszcze ta MOBE I nowe MMO w produkcji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.