Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję blubson że wszystkie asasiny były pożyczone lub kupionej z ósmej ręki za 15 złotych.

Mówiłem, że mam kumpla fana asasynów.

Potwierdzam ;) czekam aż kupisz PS4 abym mógł Tobie pozycyć GOTY Unity!

Aha wykorzystam że ten temat jest dość poczytny. Apeluję do wszystkich użytkowników PSN (m.in Fanka imprezowicza - codziennie zapraszający na jakąś imprezę) żeby mnie nie zapraszać na imprezy itp bo nie ma obecnie żadnych słuchawek z mikrofonem, nie odslu(pipi)ę też za bardzo wiadomości głosowych. Proszę ewentualnie o wiadomośc tekstową.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

listopad grudzień to jest ten coroczny cykl godowy klapów, którzy pokazują swoje... pawie piórka i przepowiadają piękny, wspaniały, najlepszy w historii rok SONY.

yeti co roku wklejający tabelkę pseudo exów złoma ps4 bez gier:

https://www.youtube.com/watch?v=013WGEs0_LE

50% nie wyjdzie, 30%wyjdzie na Xa ale fajnie to wygląda w planach co roku   :) No ale ok, nawet cała tabelka słabo wypada w porównaniu do XO w 2015, z czym do ludzi sonyboty ?

oj jak boli, jak boli te 10baniek XO, kiedyś sonyboty męczyły Dona że pisze o sprzedaży i kogo to obchodzi a teraz ? Wielki ból dupy bo XO lepiej się sprzedaje teraz, czy tam pisanie ciągle o sprzedaży złoma ps4 w ciągu roku bo nic innego nie ma w temacie ps4, ja pierdole to jak podniecać się że AC i FIFA dobrze się sprzedaje. 

sonybociarnia i ps4 rak branży.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

ale jest sie z kogo pośmiać, najlepiej z tych co next gena w media widzieli ale CW 24/7

Typie się nie zagalopuj lepiej bo zaraz odkopie twoje posty, które dostarczyły całemu cw beki na 2 lata w przód. Akwplanacja chłopcze.

Mam nadzieję blubson że wszystkie asasiny były pożyczone lub kupionej z ósmej ręki za 15 złotych.

Janusz nie unoś się tak, to tylko CW

Daddy - jest jakaś gra na Playstation którą szanujesz?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ale jest sie z kogo pośmiać, najlepiej z tych co next gena w media widzieli ale CW 24/7

Typie się nie zagalopuj lepiej bo zaraz odkopie twoje posty, które dostarczyły całemu cw beki na 2 lata w przód. Akwplanacja chłopcze.

Nowy codzik zamówiony?

Opublikowano

oczywiście:

crash

gex

abe

wipeout

nfs:hs

stare RE i SH

castlevania symphony of the night

alundra

jeszcze kilka się znajdzie

Opublikowano

Nowy codzik zamówiony?

Nie, głosuję portfelem.

CoDa kupię znów jeśli wrócą do II Wojny Światowej lub do autentycznego konfilktu w obecnych czasach.

Opublikowano

Nie, głosuję portfelem.

CoDa kupię znów jeśli wrócą do II Wojny Światowej lub do autentycznego konfilktu w obecnych czasach.

no to trzymaj kciuki by nie wyszło z tego wiadomo co:

Call of Duty powróci do czasów II Wojny Światowej? Studio Sledgehammer uważa, że to świetny pomysł http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2014/45/call-of-duty-powroci-do-czasow-ii-wojny-swiatowej-studio-sledgehammer-uwaza-ze-to-swietny-pomysl
Opublikowano

To studio pewnie robi gałę Kotickowi, że przejęło tę serię. Można hejtować CoD, ale single spod dłuta tej ekipy są tak denne, że jakbym miał grać w nie 2gi raz, to chyba bym się powiesił. Jedyne, co im wyszło, to ten tryb z obcymi w Ghosts. Mam nadzieję, że następną część zrobi Treyarch.

Opublikowano

Treyarch też robi raczej słabe cody. Jedynie IW robi(ł) dobre, trylogia MW była osom. Jednie Ghost im nie wyszedł.

Opublikowano

Niedługo połowa devów w branży będzie miała swojego coda na koncie...

Opublikowano

Są już wyniki NPD. PS4 ponownie pierwsze. Sunset i Bayonetta nie załapały się do top 10.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Pierwszy patch do AC naprawia mikroplatnosci, dobrze wiedziec jakie sa priorytety You Be Soft'u XDDDD

kcLArit.png

Opublikowano

Tak samo było z Batman Arkham Origins.

Opublikowano

Wysokie miejsce TEW, fajnie szczególnie, że to nowe IP w dodatku horror. Ja na początku roku pewnie swoją cegiełkę dorzucę do wyników sprzedaży :)

Opublikowano

Są już wyniki NPD. PS4 ponownie pierwsze. Sunset i Bayonetta nie załapały się do top 10.

The Xbox One exclusive open-world action game was on sale for four days in October, but it didn’t crack the top 10. It did come in at No. 9 if you count games by SKU (meaning only the PS4 version of NBA 2K15 and the Xbox One version of The Evil Within). And of course, none of these sales include the bundled version of Sunset Overdrive that comes with the white Xbox One

Co do sprzedaży XO 

The company pointed out that its recent price drop, from $400 to $350, has helped triple the Xbox One’s sales. It claims that its newish box has outsold the PS4 for the last two weeks.

Swoją drogą beka, że destiny najlepiej sprzedało się na 360 i XO. Cóż i tak najlepsze bedą dwa nadchodzące miechy.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Czyli gry jak Sunset na xbone to jak rzucać perły przed wieprze. Boty i tak wybiora kolejnego CoDa albo halo.
Opublikowano

To zabawne, że MS chwali się potrojoną sprzedażą i wyprzedzeniem jednorazowo konkurencji, po tym jak sprzedaje go za pòłdarmo. Znając ich PR i patrząc jak botki żyją w świecie fantazji, ta jednorazowa akcja stanie się całorocznym, ba całogeneracyjnym sukcesem, gdzie będą trąbić że XO wyprzedza PS4.

Oczywiście, że szrot nie szrot, cebulowe hamburgery kupią. To nie uczyni tej konsoli lepszego wyboru od PS4, zwłaszcza gdy cena wròci do normy. Zapewne akcjonariusze będą zadowoleni że XO musi być sprzedawany po cenie dyskontowej, by mògł nawiązać walkę z konkurencją. Oj Amazon znowu się pewnie zbliża...

Opublikowano

Hmmm chętnie xboxa w takich promocjach przygarne nawet na gwiazdkę. Wiadomo coś o obniżkach u nas? Kupię z ac unity i call of duty aby bluberowi żyłka pękła:)

Opublikowano

To zabawne, że MS chwali się potrojoną sprzedażą i wyprzedzeniem jednorazowo konkurencji, po tym jak sprzedaje go za pòłdarmo. Znając ich PR i patrząc jak botki żyją w świecie fantazji, ta jednorazowa akcja stanie się całorocznym, ba całogeneracyjnym sukcesem, gdzie będą trąbić że XO wyprzedza PS4.

Oczywiście, że szrot nie szrot, cebulowe hamburgery kupią. To nie uczyni tej konsoli lepszego wyboru od PS4, zwłaszcza gdy cena wròci do normy. Zapewne akcjonariusze będą zadowoleni że XO musi być sprzedawany po cenie dyskontowej, by mògł nawiązać walkę z konkurencją. Oj Amazon znowu się pewnie zbliża...

:shotgun:

Opublikowano

Bully to była kozak gierka :) Fajnie byloby sequel zobaczyć :)

O yeah, Byllly LC, w którym gramy, jako syn Michaela albo młody Franklin/Travor, to byłoby coś! 

Opublikowano

PS4 znowu sprzedało się lepiej w USA od XO. Jestem ciekaw jak będzie wyglądało to za miesiąc, kolekcja Magdy Gessler już musi sprawić, że XO wygra w USA.

Pcbav2X.png

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.