Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kupię z ac unity i call of duty aby bluberowi żyłka pękła:)

Ale dlaczego? Mnie to nie interesuje jak się dobrze przy tym bawisz to co mnie to.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Hmmmmmmm skoro idziemy tym tokiem rozumowania to na tym forumku każdy uzytkownik wii u kupił bayonete 2. To czemu się tak kiepsko sprzedała?

Opublikowano

czemu ta firma się tak zj.ebała po wydaniu ps3 ;/

Opublikowano

jak od zawsze wiadomo preferencje growe forumka odzwierdziedlaja swiatowe trendy gamingowe

No i najwazniejsze ze w Szczecinie sa PS4

Opublikowano

npd za pazdziernik policzylo 4 dni sprzedazy SO, i to bez gier z bundli i cyfrowek a klapy swietuja, ze boty nie kupujo

NPD za lipiec policzyło 3 dni sprzedaży The Last of Us, i to bez gier z bundli i cyfrówek i jakoś nie przeszkodziło ta zająć grze pierwszego miejsca.

Opublikowano

Ten lepszy pad to taka baja, albo miałeś pada od ps4 2 min w ręku.

Żadna baja, pad od Xone to najlepszy pad na ziemi, żaden Dualshock 4 tego nie zmieni (chociaż tez jest świetny).

Łżesz. Pad od X360 jest lepszy od tego od XO. Te bumpery to jakiś śmiech na sali w łoniakowym padzie.

U mnie to wygląda tak.

x360>XO>DS4>>>>>DS3

Opublikowano

Mówisz o remasterze gry, która sprzedała się wcześniej w nakładzie 6 mln sztuk? No co za szoker :D

Protip: Nie bądźcie zaskoczeni jak kolekcja Geslerowej się dobrze sprzeda ;) Albo GTAV :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

npd za pazdziernik policzylo 4 dni sprzedazy SO, i to bez gier z bundli i cyfrowek a klapy swietuja, ze boty nie kupujo

NPD za lipiec policzyło 3 dni sprzedaży The Last of Us, i to bez gier z bundli i cyfrówek i jakoś nie przeszkodziło ta zająć grze pierwszego miejsca.

tlou jak halo i gta - ludzie brali i skladali pre ordery bo wiedzieli czego sie spodziewac, 

so inna baja, sami mendrcy tego forum spodziewali sie gry 6/10 jak i większość świata graczy czekało na oceny i opinie na internecie, wahając się z zakupem

Opublikowano

Protip: Nie bądźcie zaskoczeni jak kolekcja Geslerowej się dobrze sprzeda ;) Albo GTAV :)

Zaskoczony to ja będę jak ona nie sprawi, że w przyszło miesięcznym raporcie NPD XO nie będzie widniało na pierwszym miejscu.

Opublikowano

Kolekcja nie. Obniżka ceny tak.

Opublikowano

Ten lepszy pad to taka baja, albo miałeś pada od ps4 2 min w ręku.

Żadna baja, pad od Xone to najlepszy pad na ziemi, żaden Dualshock 4 tego nie zmieni (chociaż tez jest świetny).

Łżesz.

ŁŻESZ MACIEK ŁŻESZ JAK PIES! Jak smiesz swoją opinie tutaj na forum wypowiadać, TYLKO SONY I TYLKO PS4

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Bo Microsoft przyszedł ze swoim Xboxem i popsuł rynek ?

Opublikowano

TYLKO SONY I TYLKO PS4

Pierwszy raz bluber napisał prawdę na forum.

Opublikowano
  • Autor

W ogóle nie wiem, jak wy, ale co wy na to, żeby otworzyć taki temat, jak console wars tylko bez trolowania, temat w którym można by było ciekawie i sensownie podyskutować o gierkach, co ? Mi by się podobało ;)

Jest juz taki temat.

Opublikowano

No tak samo SEGA I NINTENDO co nie? :facepalmz:

Opublikowano

Tylko zapominacie o jedynym przy okazji tematu o remasterach - kolekcję szefa wydano także po to, by zrobić podwaliny pod H5. Natomiast TloU wydali po co? By było cokolwiek wsadzić do napędu PS4 sygnowane znaczkiem Sony, a nie tylko EA i UBI...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

top kek

w tempie z jakim Sony reaguje na zmiany na rynku to powinni dopiero gdzieś od następnego roku zacząć ssać, gdyby to faktycznie była wina konkurencji

Opublikowano

Zajrzałem sobie do "Na żywo z Playstation" żeby zobaczyć co ludzie streamują, a tam:

n4jtxxY.jpg

R2UUEy4.jpg

h5uQgZ1.jpg

jyc9P08.jpg

nonyh8d.jpg

42d9YNt.jpg

:facepalmz:

Opublikowano

Pochwale się tutaj. Jako prawdziwy janusz gejmingu i rak branży we wtorek będę miał 3 gry zakupione w tym miesiącu. Po jednej grze ea , activision i ubisoftu.

Call of duty (x część serii), far cry 4 i dragon age 3.

PRZEPRASZAM!

W tym miesiącu jeszcze zakupie smash bros nintendo ale to zakladam że jest ok ?

Opublikowano

A JAKOMS GIERKE INDIE KUPILES BO JAK NIE TO RAK BRANZY 100 PROCENTÓW

Opublikowano

Hmmmmmmm abe odyssey i rogue legacy na ps 4 ?

Smt4 na 3ds?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KARMA TO SUKA BOTY!!1

S9eei.gif

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zajrzałem sobie do "Na żywo z Playstation" żeby zobaczyć co ludzie streamują, a tam:

n4jtxxY.jpg

R2UUEy4.jpg

h5uQgZ1.jpg

jyc9P08.jpg

nonyh8d.jpg

42d9YNt.jpg

:facepalmz:

GO(A)TY.

Opublikowano

Łżesz. Pad od X360 jest lepszy od tego od XO. Te bumpery to jakiś śmiech na sali w łoniakowym padzie.

U mnie to wygląda tak.

x360>XO>DS4>>>>>DS3

U mnie jest odwrotnie. Na początku XO>X360>>DS4>>>Wiilot>Padletopad WiiU>>>>>>>>DS3

Bumpery są lepsze w padzie od X360, ale cała reszta w padzie od XO wymiata, łącznie z wibracjami w triggerach, gałkami analogowymi czy ogólnym wyważeniem i wyprofilowaniem tego pada. Świetnie się go trzyma w łapach, można grać godzinami i zero dyskomfortu. Ale przy padzie od X360 jest to samo.

cg456ciwsp99.jpg

TYLKO XBOX!

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.