Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Macio znalazł jakieś śmieszne screeny, bo na tych dwóch z Digitalfoundry wyglądają tak samo:

Mówisz o tym DigitalFoundry, które nie mogło uwierzyć, że Unity chodzi lepiej na Xone i nawet odpalali drugą PS4, by to zweryfikować i dwukrotnie sprawdzali czy zainstalowano najnowszy patch? W dodatku teksty, że jest to dla nich niezrozumiałe. Biedni.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Macio znalazł jakieś śmieszne screeny, bo na tych dwóch z Digitalfoundry wyglądają tak samo:

Mówisz o tym DigitalFoundry, które nie mogło uwierzyć, że Unity chodzi lepiej na Xone i nawet odpalali drugą PS4, by to zweryfikować i dwukrotnie sprawdzali czy zainstalowano najnowszy patch? W dodatku teksty, że jest to dla nich niezrozumiałe. Biedni.

A ty nie jesteś zdziwiony, że na mocniejszej konsoli gra działa gorzej?

Opublikowano

Nie będę się rozwodzić na ten temat w CW ;)

Ale generalnie... Nie, nie dziwi mnie to.

Opublikowano

Obiecują wydać patcha, który ma naprawić tą płynność. Ale patrzta jak to nagle dla botów grafika stała się ważna gdy trafił się jeden rodzynek.

Opublikowano

Nie będę się rozwodzić na ten temat w CW ;)

Ale generalnie... Nie, nie dziwi mnie to.

Nie pogrążaj się Maciomaniak, proszę.

Opublikowano

:oh_you:

Opublikowano

Widzę, że Macio znowu zaczyna. Przypomnijmy sobie co pisał w lipcu:

23kvyn8.png

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-395?do=findComment&comment=3146219

I co? Uwaga, szoker: mamy koniec roku, a dalej większość multiplatform wypada lepiej na PS4.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

I co? Uwaga, szoker: mamy koniec roku, a dalej większość multiplatform wypada lepiej na PS4.

Evolve też jakiś taki ładniejszy na Xone.

PYIIwJm.jpg

g7rCXhC.jpg

JK3bRCR.jpg

Ten moment w końcu nadejdzie i różnic w multiplatformach nie będzie, lub będą marginalne, albo z korzyścią dla Xone, jak w przypadku Unity.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ale darowałbyś Maciu wkleknie porównania z YT...

Opublikowano

h5uQgZ1.jpg

Ktoś powinien zrobić z tego zdjęcia emotę na forumie.

Obraz Mendrka wielbiącego swoje srające i beEEeeczące na niego Sony.

barangejmingu_zpsb37f8087.png

Opublikowano

Ale darowałbyś Maciu wkleknie porównania z YT...

Jest wystarczające by zauważyć różnice ;)

Opublikowano

Macio a Dragon Age będzie w 900p na One. 

Opublikowano

Gram w SO w 'okropnym' 900p, i jakoś wcale nie jest to dla mnie problemem, ani też niczym zauważalnym...

Opublikowano

Gram sobie teraz panowie w Valiant Hearts, bo prawie darmo na PSN, podoba mi sie, a wy chcecie Ubi spalić :(

Opublikowano

Ten moment w końcu nadejdzie i różnic w multiplatformach nie będzie, lub będą marginalne, albo z korzyścią dla Xone, jak w przypadku Unity.

Sam to wymyślasz czy ktoś ci to mówi, a ty wszystko łykasz jak pelikan?

BTW. "Ten moment w końcu nadejdzie" - trochę trąci desperacją :)

Opublikowano

Sam to wymyślasz czy ktoś ci to mówi, a ty wszystko łykasz jak pelikan?

BTW. "Ten moment w końcu nadejdzie" - trochę trąci desperacją :)

Nie muszę niczego wymyślać, cieszę się, że posiadacze PS4 są szczęśliwi i grają sobie w lepsze multiplatformy :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mega problemy w multi Halo człowiek się w(pipi)ia tylko na to g. obesrane a klapki siedzą cicho. Jednak widać gdzie panuje kultura przypomnijcie sobie orgazm xbotów po problemach z Driveclubem. 

Opublikowano

Share Play miało kurcze działać w każdej grze,

nigdy tak nie powiedzili, ba od poczatku mowili, ze share play ma nadzedzia do blokowania niektorych tresci w streamingu i ich cenzury i tylko od wydawcow zalezy co i czy w ogole bedzie mozna streamowac po share play

spodziewalem sie ze devi ewentualnie beda blokowac ogladanie filmikow i dialogow w kampaniach by nie przechodzic za free calych gier ale jak widac rak branzy wkradl sie jeszcze glebiej i devi juz blokuja w ogole ta funcje w obawie, ze gracze za darmo uznaja ze ich tytul to go.wno obeserane, a nie dopiero po kupnie

Opublikowano

Też bym sprawdził na drugiej PS4, skoro gra na sprzęcie o 50% wydajniejszym gpu i 3 razy szybszym ramem chodzi gorzej, ale jak widać, dla ubi nie ma rzeczy niemożliwych. 6-7 grudnia nowe materiały od twórców, którzy wiedzą jak wykorzystać moc w PS4, a w tym min.

uncharted-4-ps4-2-column-image_vf1.jpg

Boty juz mają dupy obsrane?

Opublikowano

Wiecie jaka jest różnica między inFamous, a SO? Taka, że ta pierwsza się sprzedała.

:kaz:

Widać niektórym nie przeszkadza jakość :poo:

Opublikowano

Wiecie jaka jest różnica między inFamous, a SO? Taka, że ta pierwsza się sprzedała.

Widać niektórym nie przeszkadza jakość :poo:

Ale o czym mówisz, o SO czy inFamous? Bo obie gry mają niemal identyczne średnie.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KARMA TO SUKA BOTY!!1

S9eei.gif

Spadłem z krzesła buahahahahahaha :D, dobrze to ująłeś YETI.

Opublikowano

Mega problemy w multi Halo człowiek się w(pipi)ia tylko na to g. obesrane a klapki siedzą cicho. Jednak widać gdzie panuje kultura przypomnijcie sobie orgazm xbotów po problemach z Driveclubem. 

nie ma co sie przejmować, nam DriveClub naprawili w lekko troche ponad miesiąc do poziomu grywalnego multi, wiec i Halo kiedyś naprawią :sorcerer:

Ficuś - wyzwania nie działają tras nowych brak, ale chodzi mi o ogólne działanie multi, z tym jest poprawa ostatnio i nie tylko ja to zauważyłem

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek nic nie naprawili - wyzwania nie dzialaja od premiery wiec dalej multi jest ulomne, nie wpominajac ze miesiac temu miala byc darmowa trasa, w tym dwie kolejne, do tego patche rozszerzajace zawartosc mialy byc soon, a jest chooj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.