Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Share Play miało kurcze działać w każdej grze, Sony reklamowało to FIFĄ 15, a okazuje się, że FIFA 15 poprzez Share Play nie działa :/ Nowe Call of Duty tez nie.

http://www.entweak.com/gaming/heres-some-of-the-ps4-titles-that-restrict-share-play/

Lista gier jednak jest jeszcze dłuższa.

No to chyba masz jakąs dziwną fifę bo mi działało.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mega problemy w multi Halo człowiek się w(pipi)ia tylko na to g. obesrane a klapki siedzą cicho. Jednak widać gdzie panuje kultura przypomnijcie sobie orgazm xbotów po problemach z Driveclubem. 

Trudno żeby cokolwiek klapki gadały jak DC Evolution naprawia ponad miesiąc czasu. Pomijam już fakt, że w Halo od dnia premiery można grać na customach, a DC chyba w ogóle nie działało online.

Opublikowano

Moje przypuszczenia się potwierdziły. Otwarcie spoilera powoduje duże ilości żenady.

split_010.bmp.jpg  

Opublikowano

AC:U to porażka Ubi, stracili już na giełdzie, ekipa ma mokro w gaciach, musieli chyba niezły o(pipi) dostać, bo nagle blog live update, informują co udało im się naprawić, co jest nadal w toku. FPS-y na PS4/PC poprawią łatką ale podobno wystarczy odpiąć neta na jednej i drugiej platformie.

Jeżeli ktoś uważa, że multiplatformy będą takie same albo ładniejsze na X0 niż na PS4/PC no to........ma rację. Microsoft zapłaci i wszystko się da zrobić :D. Na szczęście istnieją jeszcze na tym świecie developerzy, którzy pokażą jak należy wykorzystać moc PS4.

Opublikowano

Myślisz Neox, że naprawdę ta "zyebka" i spadek akcji coś da? Za rok wyjdzie kolejny asasyn i będzie to samo. Póki głupi ludzie kupują nic się nie zmieni.

FC4 im się udał, bo to jeszcze pastgenowa gra.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Myślisz Neox, że naprawdę ta "zyebka" i spadek akcji coś da? Za rok wyjdzie kolejny asasyn i będzie to samo. Póki głupi ludzie kupują nic się nie zmieni.

FC4 im się udał, bo to jeszcze pastgenowa gra.

Nic tak nie działa na firmę jak notowania na giełdzie, Mogą mieć wy(pipi)ane na graczy ale na akcjonariuszy już nie. Ten cały blog i informacje pojawiły się tuż po tym, jak zanotowali niezły spadek na giełdzie. Wydali chyba jakieś oswiadczenie, że dołożą starań aby taka sytuacja nie miała miejsca w przyszłości - wszystko żeby tylko uspokoić sytuację na giełdzie :).

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Moje przypuszczenia się potwierdziły. Otwarcie spoilera powoduje duże ilości żenady.

split_010.bmp.jpg  

BOOM HEADSHOT!!!!!!!!!!!!!!! :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:

Opublikowano

@Neox

A czy takiej samej sytuacji nie było w przypadku W_D? :)

Opublikowano

@Neox

A czy takiej samej sytuacji nie było w przypadku W_D? :)

Nie przypominam sobie żeby spadli na giełdzie i trąbili o tym w mediach.

Pora pośmiać się z PC master race :D

https://www.youtube.com/watch?v=hbGEWpXxRWQ

Opublikowano

W ogóle nie wiem, jak wy, ale co wy na to, żeby otworzyć taki temat, jak console wars tylko bez trolowania, temat w którym można by było ciekawie i sensownie podyskutować o gierkach, co ? Mi by się podobało ;)

Kiedyś już o tym pisałem taki temat miałby sens i pożytek gdyby każdy opisywał minusy swojej ulubionej konsoli, firmy , gry a nie tak jak teraz podwójna moralność każdej strony. :frog:

Opublikowano

Mega problemy w multi Halo człowiek się w(pipi)ia tylko na to g. obesrane a klapki siedzą cicho. Jednak widać gdzie panuje kultura przypomnijcie sobie orgazm xbotów po problemach z Driveclubem. 

nie ma co sie przejmować, nam DriveClub naprawili w lekko troche ponad miesiąc do poziomu grywalnego multi, wiec i Halo kiedyś naprawią :sorcerer:

Ficuś - wyzwania nie działają tras nowych brak, ale chodzi mi o ogólne działanie multi, z tym jest poprawa ostatnio i nie tylko ja to zauważyłem

w Halo nie działał (nie działa?) MM, a nie cały online jak w DC. Można grać w co-opa i customy na prywacie.

Jak nie czujecie różnicy to wracajcie do swoich plejstonów.

Opublikowano

slaba strona ps4 jest jej lewa strona gdyz tam nie ma podstawki na jakiej by sie opierala i przez to zie giba - rzeklem

Opublikowano

dobra srednia, gra na pewno ma dusze i byc moze nawet feeling z dreamcasta

Opublikowano

Pora pośmiać się z PC master race :D

uhuhu ale beczułcia xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie no Neox ty to zawsze byłeś wariat ale terazzzzzzz to już całkiem

Opublikowano

Sam się przekonam już niedługo czy średnia faktycznie odzwierciedla jakość produktu.

Ale po 3 jestem pozytywnie nastawiony.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja tak samo.

A tymczasem twórcy DriveCluba słodzą osobom ktore zakupiły ich grę.

Opublikowano

far cry nie ma duszy... xD

Opublikowano

Oczywiście, że Far Cry 3 i 4 mają  dusze, ale taką na poziomie szesnastoletniego ucznia gimnazjum tzn. chcę się chwytać poważnych "dorosłych" rzeczy ale jego osobowość wciąż jest płytka

Edytowane przez asax

Opublikowano

a na huy komu jakas pedalska dusza. wazne ze far cry ma jaja, ale takie na poziomie rocco siffrediego ktorymi gniecie inne tytuly wychodzace w tym czasie  :reggie: 

Opublikowano

To co mi się podobało w Far Cry 3 to to, że przypominało mi Delta Force 1&2 z tym chodzeniem po pustkowiach i wyrzynaniem baz, tylko że klatkowała ta gra niemiłosiernie i miała chu.jowe postaci i fabułę. Najgorszy był ten vaas czy vass, którym gracze się tak jarali, a wszystkie cutscenki z nim były takie... niezręczne do oglądania, frajerskie. No i naje.bane tych ikonek wszędzie jakby nie wystarczyła liczba pocisków, hp i mapka.

Opublikowano

Far Cry 3 klatkowało? A no tak, konsole...

Opublikowano

Znalazłem dziś głęboko w szafie taki rarytas. Jakiś czas temu ślad mi po nich zaginął, ale wreszcie są! Aż chyba dokupię PSXa, żeby zagrać w to raz jeszcze :)

eohoghb051ge.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.