Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja pier.dole... ołtarz zrób tym grom, a nie w szafie to trzymasz :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja pier.dole... ołtarz zrób tym grom, a nie w szafie to trzymasz :(

Nie ja je tam wrzuciłem, szukałem ich kupę czasu, ale znalazły się, teraz znajdą u mnie zasłużone miejsce :wub:

Gdyby Sony wskrzesiło Crasha, to poleciałbym po PS4 w dniu jego premiery.

Opublikowano

Jakieś porównania grafy w Far Cry 4 PC vs PS4 vs XO?

Opublikowano

dobra srednia, gra na pewno ma dusze i byc moze nawet feeling z dreamcasta

maxresdefault.jpg

8430-550x-seaman.jpg

Masz rację. Jest podobieństwo! Jest dusza.

Opublikowano

nie mogę kur.wa na tego blondaska z okładki patrzeć, to jest właśnie sztandarowy przykład Ubisoftu i ich postaci zrobionych od czapy. 0 realizmu jest w tych kreacjach, Ubi robi to według schematu "zróbmy kogoś nietuzinkowego!" i wychodzą jakieś pokraki ubrane lub uczesane jak debile z kretyńskim akcentem i wkur.wiającymi cechami osobowości.

nienawidzę kur.wa nienawidzę. Vaas z Far Cry 3 i ojciec Connora z AC3, no uje.bałbym od razu.

Opublikowano

nie mogę kur.wa na tego blondaska z okładki patrzeć, to jest właśnie sztandarowy przykład Ubisoftu i ich postaci zrobionych od czapy. 0 realizmu jest w tych kreacjach, Ubi robi to według schematu "zróbmy kogoś nietuzinkowego!" i wychodzą jakieś pokraki ubrane lub uczesane jak debile z kretyńskim akcentem i wkur.wiającymi cechami osobowości.

nienawidzę kur.wa nienawidzę. Vaas z Far Cry 3 i ojciec Connora z AC3, no uje.bałbym od razu.

MaZZeo, ja wiem ze o gustach się nie dyskutuje

Ale jeśli taka kreacja nie jest dla Ciebie realistyczna

Vaas-Far-Cry-3-Wallpaper.jpg

To Ty idz wracaj jarać się Sunset Overdrive

sunset-overdrive.jpg

Opublikowano

fail za failem w wykonaniu ex4cta, to już tradycja   :)

SO cała gra jest tak zrobiona a główną postać robimy jak chcemy (bajkowo-bekowy-przerysowany styl gry) to jak czepiać się że w Mario biegamy grubym hydraulikiem i skaczemy po grzybach, sonybociarnia wiecznie na kolanach ze swoimi wypocinami, przykre.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Przecież ojciec Connora był lepszy niż nijaki Connor.

Opublikowano

Z jednej strony się z tobą zgadzam, bo sam uważam Vaasa za jednego z najgorszych villainów w grach video, Vaas pozuje na takie badassa, a jego wypowiedzi słucha się, jak napisałem, niezręcznie, można się wręcz głupio czuć jak się widzi to jego pozowanie na oryginalnego szaleńca mówiącego rzeczy, których gracz się nie spodziewa i jest z nimi zszokowany, gdy w rzeczywistości jest jako postać tak oklepany że grać się odechciewa.

Z drugiej strony, spełnia swoją podstawową rolę jako villain, chciałeś go zape.wne zaje.bać, problem w tym że chciałeś go zaje.bać raczej dlatego bo jest nędznie napisany, a nie dlatego, że "zły" i "szalony".

Edytowane przez mate5

Opublikowano

e tam marudzisz, no ale Tobie się chyba podoba taki kupsztal jak dark souls 2 zgadza się?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

MaZZeo, ja wiem ze o gustach się nie dyskutuje

Ale jeśli taka kreacja nie jest dla Ciebie realistyczna

Vaas-Far-Cry-3-Wallpaper.jpg

To Ty idz wracaj jarać się Sunset Overdrive

sunset-overdrive.jpg

Nie wiem czy to jakiś zaawansowany trolling czy naprawdę nie widzisz różnicy w kreacji bohaterów i fabuły między Sunset Overdrive i Far Cry

Problemem Far Cry 3 był fakt, iż gra sama nie wiedziała jaką chce być. Z jednej strony mieliśmy typową dającą frajde mechanikę rozgrywke rozegraną na utartych do bólu schematach Ubisoftu ( wspinanie się na wieże aby odkryć mape included) z drugiej strony fabułę, która chciała uderzać w poważniejsze tony, ale  (UWAGA tutaj najgorsze)  aktorami  były całkowicie karykaturalne postaci (kto czytał ich życiorysy w grze ten wie jak idiotycznie zostały nakreślone)

Edytowane przez asax

Opublikowano

Uważam tylko że osoba Vaasa bardziej odpowiada Far Cry 3 niż ten pedau/skin/punk/gej in 1 do Sunset Overdrive, myślę że można stworzyć śmieszniejszą postać do takiej gry jak Sunset Overdrive

(uprzedzając posty nieogara Daddyego, wiem że można stworzyć własną postać, ale gdzie nie spojrzę w internecie to wszedzie widzę tego Pedaua/skina/punka/geja in 1)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Chodzi pewnie o to, że pedau z SO nie miał być śmieszny. W końcu w tej grze się zabija.

Opublikowano

Na tym zdjęciu powyżej z Sunseta to jakiś skin Kubicy?

Opublikowano

Chodzi o to że jest żenujący a nie śmieszny, Far Cry 3 może i chciał być wszystkim, ale osobe Vaasa uważam za jedną z lepszych.

Opublikowano

B2XpeTOIMAAmNzV.jpg

:reggie:

Opublikowano

Z jednej strony mieliśmy typową dającą frajde mechanikę rozgrywke rozegraną na utartych do bólu schematach Ubisoftu ( wspinanie się na wieże aby odkryć mape included) z drugiej strony fabułę, która chciała uderzać w poważniejsze tony, ale  (UWAGA tutaj najgorsze)  aktorami  były całkowicie karykaturalne postaci (kto czytał ich życiorysy w grze ten wie jak idiotycznie zostały nakreślone)

No fakt opisy zwierząt i postaci w FC3 przypominały nazwy trofeów/ acziwmentów (taka III gimnazjum).  

Co by o nim mówić ost miał miejscami bardzo spoko; 

zarówno wykorzystany

http://www.youtube.com/watch?v=BawAsTjyTGo

jak i dedykowany

http://www.youtube.com/watch?v=gsbbGUKAq0M

oba wyraźnie pokazują w jakim rozkroku stał charakter tej gry. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

nobodylikeyou jak mogłeś pominąć ten kawałek 

Opublikowano

nie chciałem zasypywaać linkami, btw Noisia - Machine Gun > Skrillex & rege. choć motyw z

paleniem miotaczem plantacji trawy jego rytmie był świetny

Opublikowano

W jednej misji byl tylko ten kawalek, ale sama misja GOTY byla, co by nie mowic o FC, ta misja to bylo mistrzostwo, choc GTA SA ich ubieglo z tym pomyslem.

A tak sie wylatuje przez szybe w GTA V podczas FPP.

InferiorOddballDiamondbackrattlesnake.gi

Opublikowano

W jednej misji byl tylko ten kawalek, ale sama misja GOTY byla, co by nie mowic o FC, ta misja to bylo mistrzostwo, choc GTA SA ich ubieglo z tym pomyslem.

A tak sie wylatuje przez szybe w GTA V podczas FPP.

InferiorOddballDiamondbackrattlesnake.gi

Nie jest to zabawne?

Koniec starej generacji - wychodzi GTA V - jest mesjasz

Nowa generacja, wychodzi znów GTA V i jest znów mesjasz

Wnosze prosbe forumku o banowanie kazdego kto napisze coś nie przychylnego o Rockstarze.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wnosze prosbe forumku o banowanie kazdego kto napisze coś nie przychylnego o Rockstarze.

Popieram w 100%.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.