Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mój komputer już czeka na gta v jeszcze tylko 3 dni!!!11 a nie czekaj na pc dopiero w styczniu xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Xbox one straci jedynego ciekawego exa ;\\\\\\\\\\\

Opublikowano

Ile części Forzy wyszło na pc? No własnie.

Opublikowano

Microsoft taki dobry, po prostu. Jeśli ktoś jest niereformowalny i na samą myśl o kontakcie z inną konsolą niż PLEJSTEJSZON go wzdryga, to może tego uniknąć i ograć wspaniałe gry na PC, który przecież każdy Sonowiec-wyścigowiec ma.

Opublikowano

Ja chciałem tylko dodać że Amazon France zapowiedział kiedyś Uncharted: GA na Ouyee

Opublikowano

Microsoft taki dobry, po prostu. Jeśli ktoś jest niereformowalny i na samą myśl o kontakcie z inną konsolą niż PLEJSTEJSZON go wzdryga, to może tego uniknąć i ograć wspaniałe gry na PC, który przecież każdy Sonowiec-wyścigowiec ma.

I w jednym i w drugim przypadku nie ma sie czym podniecac

Opublikowano

Widzicie jak to jest, ktoś tworzy plotę o exach xboxa na PC bo jest takie zapotrzebowanie, bo ludzie chcą w nie zagrać na blaszokach. Czy ktoś tworzy plotki o exach Sony na PC? Nie bo nikogo nie interesują.

ba dum tss

Opublikowano

Nikt nie tworzy takich plot, bo exy Sony nigdy nie trafiają na PC. Tworzą natomiast plotki o exach MSu, bo te często trafiają na PC, ot choćby ostatnio Ryse czy DR3. Proste.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Forza w sumie mogła by wyjść, pojeździł bym dla chillu. Dla SO nie widzę tu miejsca :D

Tymczasem polacy wydali ponoć bardzo dobrą grę indie

Wczoraj była premiera, obecnie ma 2 miejsce w top sellers na STEMIE  :newell:

Opublikowano

Nikt nie tworzy takich plot, bo exy Sony nigdy nie trafiają na PC. Tworzą natomiast plotki o exach MSu, bo te często trafiają na PC, ot choćby ostatnio Ryse czy DR3. Proste.

Valkyria Chronicles. W tym temacie nie raz można było przeczytać, że to jedna z najlepszych gier na ps3.

Opublikowano

No racja, ale i tak to mniej niż w przypadku MSu. Ci w zaledwie rok od premiery XO stracili ekskluzywność Ryse, DR3, Peggle 2 i Plants vs Zombie.

Chociaż osobiście nie wierzę, że So czy Forza trafią na PC.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

SO tak słabo się sprzedaje ze na pc moze wyjsc, boty nie doceniaja takich gier.

Opublikowano

planetside 2

Opublikowano

SOE od zawsze robiło gry na peceta i ewentualnie portowało na konsole ,więc argument z dupy Mazzeo.

Opublikowano

planetside 2

tu akurat PC traci exa

Opublikowano

czy posiadanie xboxa ma jeszcze jakis sens skoro jesli zaraz plotki sie potwierdza kazda sensowna "eksluzywna" gra bedzie dostepna tez na pc, a multiplatformy lepsze u konkurencji????????????

ile z exow z ps4 ogramy na pc????????ile exow z wiiu ogramy na pc??? wlasnie....

chcesz xbox one w wersji delux -----> kup pc z padem z one

BOOM HEADSHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:

Opublikowano

czy posiadanie xboxa ma jeszcze jakis sens skoro jesli zaraz plotki sie potwierdza kazda sensowna "eksluzywna" gra bedzie dostepna tez na pc, a multiplatformy lepsze u konkurencji????????????

ile z exow z ps4 ogramy na pc????????ile exow z wiiu ogramy na pc??? wlasnie....

chcesz xbox one w wersji delux -----> kup pc z padem z one

BOOM HEADSHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:

Ile exów z PS4 chcielibyśmy ograć na PC?

:daddy:?

Opublikowano

Ten Bundle Sprzeda sie w całosci nakładu w 15 minut

Serio, moim zdaniem jest to bardzo dobra oferta i miekko powinni przygotowac z 1m sztuk - jak nie 28.listopada to w pare nastepnych dni sie to sprzeda wszystko (pewnei wszsytko w piatek)

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Bundle z dwoma najlepszymi grami poprzedniej generacji. Hamburgery pewnie się rzucą jak u nas po crocsy w Lidlu.

Opublikowano

remastery dwoch najlepszych gier minionej generacji z najlepsza konsola w bundlu - znowu bedzie placz, ze nawet kolekcja halo nie sprawila, ze xbox lepiej sie sprzedal w usa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.