Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

15781782465_380a726ce0_b.jpg

Bundle z 2.......PS3 grami.......d-d-dzieki Sony

Taki bundle rozejdzie sie w 5 minut, dwie, jedyne słuszne gry z poprzedniej generacji w najlepszej opcji na nowej generacji, nic tylko brać.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I to jest trochę smutne, że konsola bez gier z dwoma gierkami sprzed roku sprzeda się lepiej niż inne, lepsze konsole z innymi, lepszymi gierkami.

Branża ['] RIP sweet prince [']

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Nie ma gier lepszych od GTA V i TLOU, dopiero wyjdą Wiedźmin 3, Bloodborne i Uncharted 4

Opublikowano

No fajne gierki, ale takie trochę stare co nie. Idąc tą logiką to powinniśmy wciąż grać w FF VII i MGS1 no bo przecież takie super

Opublikowano

Nie ma gier lepszych od GTA V i TLOU, dopiero wyjdą Wiedźmin 3, Bloodborne i Uncharted 4

Nawet W3, BB a tym bardziej U4 nie przebiją GTA V i TLOU. Nie ma bata.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ten bundle rozejdzie się jak świeże bułeczki, to akurat fakt. Jasne, że gierki są już stare i były na poprzedniej generacji, ale minął raptem rok, a też nie każdy zdołał je ograć (chociaż w przypadku GTAV wydaje się to nieprawdopodobne).

Opublikowano

15781782465_380a726ce0_b.jpg

Bundle z 2.......PS3 grami.......d-d-dzieki Sony

można by powiedzieć, że ten bundle jest już wyprzedany, prawdopodobnie 2 najlepsze gry poprzedniej generacji

do tego świetna cena, dajcie u nas black friday

Opublikowano

Jak na razie to i najlepsze obecnej generacji. :reggie:

Opublikowano

Nawet W3, BB a tym bardziej U4 nie przebiją GTA V i TLOU. Nie ma bata.

Bloodborne będzie do ~2016/17 jedyną ciekawą grą na ps4 także tego.

Opublikowano

I to jest trochę smutne, że konsola bez gier z dwoma gierkami sprzed roku sprzeda się lepiej niż inne, lepsze konsole z innymi, lepszymi gierkami.

Branża ['] RIP sweet prince [']

O tym wlasnie eurogamer pisze:

http://www.eurogamer.net/articles/2014-11-15-who-needs-games-playstation-4s-first-year

Dlaczego to byl dobry rok dla Sony i Playstation ale nie byl dla

posiadaczy ps4

Opublikowano

Xbox-One-is-Done.jpg

Opublikowano

Ludzie się rzucili na nowy sprzęt i tyle. A że większość ogrywa FIFę i Asasyna to inna para kaloszy.

Opublikowano

Xbox-One-is-Done.jpg

:reggie:

Wyobrażacie sobie co będzie w 2015, jak pojawią się te wszytskie eksy na PS4? No Man's Sky, BB, Order, Wild, Ratchet Clank, Uncharted, Rime, Deep Down (może tak jeszcze wymieniać i wymieniać). Zgadzam się w 100% z bluberem, rok 2015 będzie należał do PS4. Nie wiem jak Sony poradzi sobie z zapotrzebowaniem na PS4. Chyba będą musieli otworzyć dodatkowe fabryki w Chinach czy Polsce.

Jedno jest pewne, nie wiem czy wszyscy baronowe są gotowi na te tony kawioru, litry szampana i te wszystkie epickie wieczory przy kominku. :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

:fsg:  :fsg:  :fsg:  :czezky:  :czezky:  :czezky:  :fsg:  :fsg:  :fsg:

Opublikowano

A w ile tych gier naprawdę zagrasz? Bo na pewno nie w BB ani Deep Down.

Opublikowano

Deep Down będzie free2play przecież.

Opublikowano

To ta gra jeszcze istnieje?

Opublikowano

A No Man's Sky także dla PC.

Tak, ale jakiś tam czas po premierze na PS4.

Na Playstation experiense Sony ma ważne ogłoszenie co do tej gry (morpheusz?).

A w ile tych gier naprawdę zagrasz? Bo na pewno nie w BB ani Deep Down.

We wszystkie. :banderas:

Opublikowano

No fajne gierki, ale takie trochę stare co nie. Idąc tą logiką to powinniśmy wciąż grać w FF VII i MGS1 no bo przecież takie super

No widzę, że wreszcie zrozumiałeś podnòżkową pozycję pcta ktòry dostanie tą grę nawet jeszcze pòźniej.

Być może przeoczyłem, ale czy ktoś już tu wspominał w tym temacie o tym, że MS znowu chce sfinansować parytet graficzny dla tego swojego szrota przy okazji Batmana nowego? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.