Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

pawcio, masz w co grac na vicie to nie jarasz sie FC4. Xboty tez maja, wiec tez nie jara ich ten szrot. Resztę można sobie dopowiedziec.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Chociaż nie jarają się fc4 [*]

Pawcio chociaz ze niesie ze soba niebieski sztandar to bardzo go szanuje za nienawisc do Ubi i milosc do R*.

Opublikowano

26127994587319012857.png

84885654874982512062.png

I po co komu exy?

:oh_you:

exy są dla graczy, kretyni wolą nic nie znaczące cyferki

Życzę wiec udanej zabawy w LocoCycle.
Opublikowano

Ale wczoraj kupiłem valiant hearts i mi się podoba xD ta muzyczka w menu <3

Opublikowano

Ja tez w niej jestem zakochany, uruchamiam grę wchodzę w menu i słucham XD nie gram
Opublikowano

W Child of Light grales?

Opublikowano

W demko ale nie moje klimaty chyba, wciąż gdzieś wewnątrz mnie jest cząstka janusza.

Opublikowano

W demko ale nie moje klimaty chyba, wciąż gdzieś wewnątrz mnie jest cząstka janusza.

Szkoda ale w koncu musisz miec cos wspolnego z rodzina Playstation xD.

Opublikowano

Szkoda ale w koncu musisz miec cos wspolnego z rodzina Playstation xD.

Te panie Watch Dogs nie rozpędzaj się za bardzo ;)

Opublikowano

Zakończenie w tej grze goty, sam zobaczysz.

Opublikowano

Chcialem trzymac ps4, ale... po co?

Kupilem dla tlou, w ktore nikt nie gra, nic wiecej na tej konsoli nie ma, wiec od lipca lezy zakurzone.

Na horyzoncie nic ciekawego.

Walic to.

Pod koniec generacji MOZE bedzie warto.

Opublikowano

motorstorm za trudny, w mgs słaby gameplay :yao: jesteś prawdziwym januszem gamingu, pewnie dla ciebie najlepszy jest feeling z gry jak jedziesz cały czas przed siebie przecinając trasy wzdłuż i wszerz jak w horizon 2, a jak wlecisz w drzewo stojące na środku pola po 5 minutowej jeździe na wprost to "zarzucam cofanie" :yao: :yao: :yao:  ale sie wygodne te xboty zrobiły #zaorać

Nigdzie nie napisałem, że ziewstorm jest za trudne, to twój klaperski kolega tak stwierdził, ja mu tylko wyjaśniłem czemu to takie "pro" wyścigi (w jego mniemaniu). A gejplej w MGSach jest po prostu słaby, jeżeli stanowi on dla ciebie wyzwanie to oznacza, że nie jesteś za dobry w te klocki. No ale masz plejstejszyn, więc wszystko się zgadza xD

Kupilem dla tlou, w ktore nikt nie gra, nic wiecej na tej konsoli nie ma, wiec od lipca lezy zakurzone.

Walic to.

Same here. Nie wiem po co trzymam PS4 w domu. Multiplatformy mam tańsze i lepsze na PC, a exy warte uwagi, będą kiedyś tam może. Trzeba chyba sprzedać i kupić Wii U.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Walic to.

Twoje zdanie nikogo chorągiewko  :kaz:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Dobry gameplay= wyzwanie  :reggie:

Opublikowano

Gierki z ps+ plus vita to wygryw życia i żadne twoje narzekanie tego nie zmieni.

Pewnie, że tak. Na PC wyszły już dawno, do tego w bundlu o kupienia za 1/2 ceny PS+. Szlachta SONY nie idzie na łatwiznę

Opublikowano

W chińskie goty gierki pewnie też sobie na komputerku pograsz co nie?  :fsg:

Opublikowano

Dlugie to valiant hearts? Jest tam jakis gameplay czy press x to pay respects?

Opublikowano

Walic to.

Dlatego grasz w PES2015 na PS4?
Opublikowano

Niestety wlasnie te lezace serwery przesadzily exact ;]

Opublikowano

W chińskie goty gierki pewnie też sobie na komputerku pograsz co nie?  :fsg:

"chińskie GOTY gierki na VITA" tzn. na 7-8/10

:reggie:

Najlepsze gierki na VITA to konwersje gierek z PCta. Przykro mi, nic na to SONYbrać nie poradzi, że jarają się sprzętem, który dostaje ochłapy z PCta :newell:

Opublikowano

chinskie goty gierki z reguly sa tak specyficzne ze nigdy raczej mega srednich w reckach nie zbieraja procz paru wyjatkow i serii swietych krow

Opublikowano

Niestety wlasnie te lezace serwery przesadzily exact ;]

PS4 powinieneś sprzedać już dawno temu i kupić za 5 lat, jak będzie te kilka eksów wartych ogrania. Tak to nie opłaca się trzymać dodatkowego przycisku do papieru.

Właściwie to jest taka reguła - jak namawiam znajomych, którzy mają PS4, żeby ogarnęli sobie dodatkowo Xone, albo wymienili PS4 na Xone, to za każdym razem mi dziękują. Bo albo siedzą tylko na Xone i nie odpalają PS4 w ogóle, albo właśnie zaczęli grać po kupnie Xone.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ochłapy które wyglądają  ładniej i gra się w nie przyjemniej na nadkonsoli więc znów wychodzi że konsole> góvvno> pc

Niektóre rzeczy się nie zmieniają.  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.