Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dwa zdania o tlou, lawina minusów i widać kto w grę nie grał. Już Mendrek wymyślił, że to HR. Jeżeli 1/3 gry nie polega na przenoszeniu/pchaniu/podawaniu nogi trójkątem, to ciekawe na czym, chętnie się dowiem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

sorry ale bez beki gdzie ty masz samograj i lawine filmikow w tlou - na 20h moze z 3h to rzeczy jakie wymieniles, reszta to czysty gameplay, az sie zdziwilem, ze tak malo w tej grze nieinteraktywnych momentow gdy pierwsy raz ja przechodzilem

Opublikowano

On chyba gra w jakieś inne Tlou. Filmików jest tam mało i akurat ogląda sie je z przyjemnoscia.

Opublikowano

Dwa zdania o tlou, lawina minusów i widać kto w grę nie grał. Już Mendrek wymyślił, że to HR. Jeżeli 1/3 gry nie polega na przenoszeniu/pchaniu/podawaniu nogi trójkątem, to ciekawe na czym, chętnie się dowiem.

Musisz się przyzwyczaić, że Sonowcy średnio dobrze reagują na bomby prawdy w tym temacie :reggie:.

Opublikowano

Właściwie to jest taka reguła - jak namawiam znajomych, którzy mają PS4, żeby ogarnęli sobie dodatkowo Xone, albo wymienili PS4 na Xone, to za każdym razem mi dziękują. Bo albo siedzą tylko na Xone i nie odpalają PS4 w ogóle, albo właśnie zaczęli grać po kupnie Xone.

Sugerujesz że mając PS4 nie grali dopóki nie kupili XO ?To w co oni nagle zaczęli grać gdy 95% gierek na obu platformach to samo ? :teehee:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Zapraszam do mojej recenzji we właśnie ukończyłem, same bolesne, brudno-czyste, ciężkie KD4N35T.png bomby prawdy KD4N35T.png

równo 10 lat temu został wydany Half-life 2. Uczcijmy minutą pamięci fakt, że sequela tej gry nigdy nie będzie :frog:

Half-Life-2-874.jpg

Może lepiej, że nie wyszło biorąc pod uwagę zauważalne zaczątki potencjalnej tendencji spadkowej (HL1 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> HL2)

Opublikowano

Właściwie to jest taka reguła - jak namawiam znajomych, którzy mają PS4, żeby ogarnęli sobie dodatkowo Xone, albo wymienili PS4 na Xone, to za każdym razem mi dziękują. Bo albo siedzą tylko na Xone i nie odpalają PS4 w ogóle, albo właśnie zaczęli grać po kupnie Xone.

Sugerujesz że mając PS4 nie grali dopóki nie kupili XO ?To w co oni nagle zaczęli grać gdy 95% gierek na obu platformach to samo ? :teehee:
w exy hehe
Opublikowano

SO, kolekcja Halo, Horizon 2, Forza 5, Ryse, Dead Rising 3, Dance Central, nawet bardziej im się podoba kontroler, społeczność, naturalnie headset, masa rzeczy. A różnic w multiplatformach nikt nie widzi i plują sobie w brodę, że wcześniej nie kupili Xone.

Na PS4 to siedzą teraz największe janusze, albo najgorsze klapki - kupują ten sprzęt, bo jest modny jakimś dziwnym trafem.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Kolega pare dni temu - "znudzilo mnie ps3 (oczywiscie o tlou czy rdr nawet nie slyszal). Kupuje ps4". Pytam się go i w co będziesz grał? "W assasyna". Juz wiem kto kupuje te konsole.

Opublikowano

chinskie goty gierki z reguly sa tak specyficzne ze nigdy raczej mega srednich w reckach nie zbieraja

Dokładnie jak z exami od SONY. He, he

Opublikowano

Pajgi, co Ty (pipi), przeciez Uncharted 2, lbp czy god of war 3 to gry z kosmicznymi srednimi, perelki w swoich gatunkach, nic lepszego juz pewnie nie zobaczymy.

Opublikowano

Na PS4 to siedzą teraz największe janusze, albo najgorsze klapki - kupują ten sprzęt, bo jest modny jakimś dziwnym trafem.

Takie (pipi)enie to może wyjść tylko z ust pod palców zaślepionego bota.

Kolega pare dni temu - "znudzilo mnie ps3 (oczywiscie o tlou czy rdr nawet nie slyszal). Kupuje ps4". Pytam się go i w co będziesz grał? "W assasyna". Juz wiem kto kupuje te konsole.

Patrz a to przecież MS reklamuje nowego assasyna hmm widać do kogo kieruje swoją konsole i na jakich klientach mu zależy.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Boty wola kupic coda niz SO, juz wiem kto kupuje te konsole.

Opublikowano

Pajgi, co Ty (pipi), przeciez Uncharted 2, lbp czy god of war 3 to gry z kosmicznymi srednimi, perelki w swoich gatunkach, nic lepszego juz pewnie nie zobaczymy.

Co do Uncharted 2 to może i kapiszony, ale pamiętam jak odpaliłem tę grę na premierę. Szczękę miałem przy ziemi wielokrotnie.

Negowanie tego może wyjść tylko spod palców zabetonowanego klapka.

Opublikowano

CU6BWqD.png

Opublikowano

Negowanie tego może wyjść tylko spod palców zabetonowanego klapka.

Już wolę być zabetonowanym klapkiem niż botem który nazywa konkurencje januszową konsolą jednocześnie grając w flagową dla januszy serię jaką jest CoD. A teraz wybacz czas wrócić do Bayo 2.

Opublikowano

Taaaa... U2 grą generacji, a ps 4 dominuje jak ps 2 za swoich czasów

e: F-ZERO>>> Wipeout

Edytowane przez kosci85

Opublikowano

Tego jeszcze w tym temacie nie było

PlayStation 4 konsola dla Januszy XD

Cofanie czasu, sugerowana linia, możliwość zamówienia pizzy w dashboardzie a także napoje i Doritosy tylko dla Hardcore graczy XD.

Opublikowano

Szkoda, że Janusze sie tak Vitą nie zainteresują. Sprzedaż by podskoczyła to i więksi wydawcy robiliby konkretne gierki AAA na ten sprzęt.

Ale kupno PS4/Xbone w tym roku to jednak poyebany pomysł. Te sprzęty, jak i gry nie mają żadnego startu do pierwszego roku X360 lub PS2. Falstart o co najmniej 1,5 roku.

Opublikowano

Ależ FC4 jest dobry. :banderas:

Opublikowano

Chcialem trzymac ps4, ale... po co?

Kupilem dla tlou, w ktore nikt nie gra, nic wiecej na tej konsoli nie ma, wiec od lipca lezy zakurzone.

Na horyzoncie nic ciekawego.

Walic to.

Pod koniec generacji MOZE bedzie warto.

Ja sprzedałem tego szrota w kwietniu, trzeba być masochistą mając nadkonsole XO i trzymając do tego jeszcze złoma ps4, bez gier, bez online, bez przyszłości.

Ile jest osób na forumku które mając ps4 pobiegło po XO i albo sprzedali ps4 albo schowali do szafy bo wstyd to teraz trzymać koło XO...

15-20 ? a ile osób z drugiej strony do XO dokupiło ps4 ? 1-2 ?

Niestety wlasnie te lezace serwery przesadzily exact ;]

PS4 powinieneś sprzedać już dawno temu i kupić za 5 lat, jak będzie te kilka eksów wartych ogrania. Tak to nie opłaca się trzymać dodatkowego przycisku do papieru.

Też już 3 osoby naprowadziłem na zieloną ścieżkę wspaniałego życia.

PS4 będzie warto kupić pod koniec generacji jak będzie za 300zł i wyjdą te 2-3exy warte sprawdzenia. Obecnie ps4 to wii naszych czasów, modna zabawka dla januszy i casuali która jest rakiem branży. Multiplatformy wyrównały poziom, czy tam mają tak małe różnice że ich nie widać liżąc matrycy telewizora, padł ostatni bastion sonybociarni. 

yl9vMap.jpg

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Czy vite i 3dsa tez powineinem opyerdolic?

Gram tylko na xboxach...

Opublikowano

Już wolę być zabetonowanym klapkiem niż botem który nazywa konkurencje januszową konsolą jednocześnie grając w flagową dla januszy serię jaką jest CoD. A teraz wybacz czas wrócić do Bayo 2.

CoD w tym roku wyszedł spoko, sprawdzam zdecydowaną większość gierek, bo jestem graczem, a nie wyznawcą konkretnych marek (PS4 miałem i uraz pozostał do dziś). Wii U też do mnie zawita, choćby dla Bayo 2 i pre-order na Zelde Majora's Mask na 3DSa już złożony ;)

Nie żywię hejtu do PS3 i do poprzednich konsol tej firmy. Ale PS4 to syf, aktualnie gorszy od Vity (już ta ma więcej do zaoferowania).

TYLKO XBOX!

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.