Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wy tez nie możecie doczekać sie za pół roku lub rok tych spustów Maciomaniaka o tym jakim szrotem jest Xbox a jak świetna konsola jest ps4 bo taaaaak dużo sie na niej zmieniło od momentu kiedy ja posiadał ostatnim razem?

Obe.sram sie ze śmiechu.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pewniejsze jest tylko to, ze jutro wstanie slonce.

Opublikowano

Wy tez nie możecie doczekać sie za pół roku lub rok tych spustów Maciomaniaka o tym jakim szrotem jest Xbox a jak świetna konsola jest ps4 bo taaaaak dużo sie na niej zmieniło od momentu kiedy ja posiadał ostatnim razem?

Obe.sram sie ze śmiechu.

Najlepsze, że zmieniłem obóz tylko raz w życiu, a snujesz teorie jakbym to robił regularnie.

Opublikowano

Wy tez nie mozecie sie doczekac az ex4ct, wielki fan wyscigow sprzeda xboxa zaraz po premierze horizon 2 i niedlugo przed premiera forzy 6 po czym zostanie wyznawca sony i bedzie gral w driveklapa 50 aut 10 tras i far cry 4?

oh, wait...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Obe.sram sie ze śmiechu.

Czekam jak Macio sprzeda podkosnole729P i kupi PS4 i będzie się spuszczał jakie to Bloodborne super, jaka grafa w Order czy Uncharted, jakie to No Man's Sky wielkie, jaki ten Until Dawn klimatyczne, jak kręci rekordy w Amplitude, jaki ten Rime magiczny, że Wild to gra na poziomie Beyond God and Evil, że dobre jrpg takie jak Persona tylko na PS4. No i że multiplatformy na xzłomie to guwno obsrane w dziwnych rozdzielczościach bez kosodrzewiny.

Beka będzie dobra, a ja obiecuje, że będę minusował każdy jego post.

Macio nie masz życia w świecie szlachty, jesteś skończony i przegrany! Więc dla twojego dobra lepiej zostań przy xbonie i w 2015 ogrywaj te 3-4 eksy na krzyż

PS. Jaczes, zamiast płakać od rana w CW trzeba było odpalić TLOU, właśnie skończyliśmy blisko 3 godzinne sesyjkę, przerwa na obiad i zaraz wracam.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Panowie polecający Xboxa swoim znajomym, pamietajcie,Januszowi można wcisnąć wszystko - po to sa Saturny i Media Markt, ale weźcie pod uwagę ze gdy juz któryś z tych Januszy złapie smykałkę do gier i zacznie sie trochę gamingiem interesować i odkryje wtedy ze w momencie kiedy mu doradzaliscie kupić Xboxa One mógł tez kupić konsole, szybsza, lepsza, z bogatsza biblioteka gier, ładniejsza*, bez zasilacza - przez co nie musiałby kuc ściany i wyciągać cegły z za stolika tv w celu upchnięcia zasilacza do Xbox One to musicie zdać sobie z tego sprawę ze więcej juz ta osoba nie bedzie waszym znajomym.

* - ok z ta ładną pojechałem chyba za bardzo XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wy tez nie mozecie sie doczekac az ex4ct, wielki fan wyscigow sprzeda xboxa zaraz po premierze horizon 2 i niedlugo przed premiera forzy 6 po czym zostanie wyznawca sony i bedzie gral w driveklapa 50 aut 10 tras i far cry 4?

oh, wait...

Niedługo przed premiera Forzy 6 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Stary, w momencie w którym wyjdzie Forza 6 to Xbox One zejdzie do ceny 199$ w bundle z 6 grami.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

2.bmp.jpg

2evpydv.jpg

U góry PS4, na dole Xbox One.

więcej trawy na PS4

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

No biorac pod uwage karmienie przez sony zapowiedziami 3lata wstecz to rok jest bardzo niedlugo na wasze standardy. Przeciez Yeti rzuca ciagle listami exow, ktore wyjda za rok i dalej jakby juz mozna bylo w nie grać :(

Opublikowano

U mnie na PC wersja na PS4 nie wyświetla się, za dużo P i k/s.

Opublikowano

No mi się podoba, taka ulepszona 3. Gra jest piękna, miodna, praktycznie wszystko co było dobre w 3 jest w 4, do tego są nowości jak randomowe eventy.

Jak szedłem sobie to mnie nosorożec zaatakował, wpakowałem w niego magazynek z AK, stał dalej to spier.doliłem. XD

Opublikowano

i graficznie z tego co widze wyglada mocno next genowo, jeszcze digital goundry pisze o rock solid 30fps na ps4

mimo wszystko ten screen z x360..pff oczywiscie one ;) mocno slaby - wydaje mi sie ze fc3 wygladal na past genach lepiej niz to co teraz serwuja w fc4

Opublikowano

mimo wszystko ten screen z x360..pff oczywiscie one ;) mocno slaby - wydaje mi sie ze fc3 wygladal na past genach lepiej niz to co teraz serwuja w fc4

Nie jestem pewien, czy serio uwierzyłeś, że to z One czy nie, ale to screen w wersji PS3 z tematu FC4 :P

Opublikowano

Janusze plejki teraz bedą ekscytować sie FC4 bo innej gry nie maja xD najzabawniejsze jest to że sami cisną że Ubi to rak branży, a z wywieszonym jęzorem biegną po FC4 xD

BEKA Z WAS, JESTEŚCIE RAKIEM BRANŻY

TYLKO XBOX

Opublikowano

Miałem outpost, wypuściłem słonia, zayebał wszystkich. Słoń OP. :fsg:

Opublikowano

beka w chui, porównanie direct feeda z ps4 z jakimś off screenem nie wiadomo czy z xboxa nawet xDDDDDDDDD i żeby to była jeszcze gra warta grzechu

będziecie toczyć w ten rak branży podczas gdy na xone prawdziwe fpsowe mesjasze

http://gameclipscontent-d3004.xboxlive.com/asset-078b01ed-d95e-4935-bd70-e0f4f9d605c0/GameClip-Original.MP4?sv=2012-02-12&st=2014-11-16T14%3A26%3A23Z&se=2014-11-16T15%3A31%3A23Z&sr=c&sp=r&sig=UAWIAvl6l7zcXjiX73Cn8pk9hkEiQilDWqg2tM8Yy4k%3D&__gda__=1416151883_fe3b042296a70314d875cc0ee4891677

czy jakakolwiek gra zapewnia takie momenty jak wbicie się na scaraba i rozwalenie go od środka na legendary? :fsg:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

beka w chui, porównanie direct feeda z ps4 z jakimś off screenem nie wiadomo czy z xboxa nawet xDDDDDDDDD i żeby to była jeszcze gra warta grzechu

będziecie toczyć w ten rak branży podczas gdy na xone prawdziwe fpsowe mesjasze

http://gameclipscontent-d3004.xboxlive.com/asset-078b01ed-d95e-4935-bd70-e0f4f9d605c0/GameClip-Original.MP4?sv=2012-02-12&st=2014-11-16T14%3A26%3A23Z&se=2014-11-16T15%3A31%3A23Z&sr=c&sp=r&sig=UAWIAvl6l7zcXjiX73Cn8pk9hkEiQilDWqg2tM8Yy4k%3D&__gda__=1416151883_fe3b042296a70314d875cc0ee4891677

czy jakakolwiek gra zapewnia takie momenty jak wbicie się na scaraba i rozwalenie go od środka na legendary? :fsg:

Strasznie wolno się chodzi w tym halo, podobny problem jest w blacku.

Opublikowano

wTw2xY3.jpg

Ladnie ten FarCry 4 wyglada co nie..........a nie sorry to Crysis co wyszedł 7 lat temu

Opublikowano

Byly juz 2 patche niemalze gigowe do AC Unity i ... dalej dziala jak guwno obesrane i dalej sa bugi.

Opublikowano

Oj tam,przy którymś tam gigowym patchu pewnie to naprawią, póki co Ubi jest zajęte liczeniem kasy ze sprzedanych pudełek z tą betą.

Ja mam nadzieję,że w niedługim czasie Birgirpall zabierze się za tego nowego AC i zrobi kolejne I/We Broke. Z AC3 im całkiem fajnie wyszło:

Ładnie nawalili tych ikonek na cały ekran.

To ma pewnie imitować,że gra jest skomplikowana i rozbudowana.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Byly juz 2 patche niemalze gigowe do AC Unity i ... dalej dziala jak guwno obesrane i dalej sa bugi.

Z watch dogs było podobnie, że ludzie wrzucali masę filmików z bugami, może taka jest polityka wydawnicza ubisoftu - wydać gierkę z masą bugów i ludzie ją kupują żeby się z niej śmiać?

Very good, Ubi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.