Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W starciu konsole vs. pc, konsole powinny być liczone jako jedna platforma.

Lecz sie.

Z prawdy ciężko się wyleczyć, musiałbym kupić pc do "grania" i udawać że mam najlepszą platformę do gier.

"Schował się" beka. 

Co się wyprawia z PC? Najlepszy lineup ekskluzywnych gier na ten rok więc możesz co najwyżej possać spocony wór master rasy kurtyzano.

rofling.gif

Line up:

18e12e445a2e38b284950b19cab9991002ed8eaa

f22b1697ef2a06ebdecd510249cc332841c95157

002ac46a182f208ef8c473ca535976c5fc332039

6da2a4bffc.png

a25d60b12b.jpg

broforce-03-700x393.jpg

civ_1.jpg

Tak wiem, to Civilization 1, ale niektórzy pewnie nawet by nie zauważyli różnic gameplayowych w nowych kotletyzacjach ;)

Innymi słowy:

6448de94b7.jpg

f7dGct6.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przyleciał do mnie na wakacje brat, lat 9. Ja pełna kultura, przygotowałem młodemu centrum dowodzenia, WiiU, wszystkie gierki, te sprawy. Pytam się go:

"To co, pewnie byś pograł w Mario Karta co hehe?"

"No, WiiU sucks"

;_________;

No i leci właśnie kolejna godzina w Titanfallu.

Opublikowano

Cos czuje ze Mendrek liczy na plusy XD

Nie wymagam lizania po jajkach w zamian za bolesną prawdę i masakrowanie pc-waka. Minusy są naturalną reakcją na ból poniżej kręgosłupa, więc jakoś mnie to nie rusza :) Wierzę, że ktoś przekuje ten ból w racjonalizm i zacznie traktować konsole priorytetowo ;)

Opublikowano

Przyleciał do mnie na wakacje brat, lat 9. Ja pełna kultura, przygotowałem młodemu centrum dowodzenia, WiiU, wszystkie gierki, te sprawy. Pytam się go:

"No, WiiU sucks"

;_________;

Myślałem, że to zdanie zakończy się zwrotem "... do domu." :P

Opublikowano

Paradoks czasów dzisiejszych. Wii U ma dość "family friendly" wizerunek gier, ale mali bracia i kuzyni wolą grać w GTA V czy CoD-a. W owe gry na Wii U grają za to jacyś podstarzalcy, niczym tatusiowie lubiący bawić się kolejką ;)

Opublikowano

"No, WiiU sucks"

;_________;

Stracona generacja :(

Opublikowano

Minusy są naturalną reakcją na ból poniżej kręgosłupa

To by wyjaśniało dlaczego możesz ich wystawiać więcej na dobę, niż inni. ;>
Opublikowano

Cos czuje ze Mendrek liczy na plusy XD

Nie wymagam lizania po jajkach w zamian za bolesną prawdę i masakrowanie pc-waka. Minusy są naturalną reakcją na ból poniżej kręgosłupa, więc jakoś mnie to nie rusza :) Wierzę, że ktoś przekuje ten ból w racjonalizm i zacznie traktować konsole priorytetowo ;)

No jak wytykali Ciebie palcami w dziecinstwie na osiedlu to tez pewnie mowiles "wcale nie jestem gruby to was dupa boli". XDD

Opublikowano

"No, WiiU sucks"

;_________;

Myślałem, że to zdanie zakończy się zwrotem "... do domu." :P

Ja liczylem na cos w rodzaju "... przez okno" ;)

@Mendrek

Zapomniales jeszcze o bekowym Divinity Original Sin, HIHIHI OHOHOHO, krecimy beke.

PS. Sniper Elite 3, liczylem na crapa i milo sie zaskoczylem, jesli ktos sie koszmarnie nudzi i chce w cos pograc gra moze zaskoczyc :)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

PS. Sniper Elite 3, liczylem na crapa i milo sie zaskoczylem, jesli ktos sie koszmarnie nudzi i chce w cos pograc gra moze zaskoczyc  :)

Zgadzam się. Zgarnąłem grę dwa dni temu do recki i śmiało mogę polecić. Chociaż jest trochę krótka (8 misji, ale dość dużo zadań pobocznych i znajdziek), a sztuczna inteligencja przeciwników ssie ostro, tak jako całość tytuł wypada całkiem fajnie, tym bardziej, że sezon ogórkowy w pełni.

PS. Tak, wiem, że random jestem, ale czytać ten wątek wręcz uwielbiam. :D

Edytowane przez Oski918

Opublikowano
  • Autor

Paradoks czasów dzisiejszych. Wii U ma dość "family friendly" wizerunek gier, ale mali bracia i kuzyni wolą grać w GTA V czy CoD-a. W owe gry na Wii U grają za to jacyś podstarzalcy, niczym tatusiowie lubiący bawić się kolejką ;)

Nic nowego.

BAHMDmYCQAAAuBD.jpg

Opublikowano

"No, WiiU sucks"

;_________;

brat skad przyleciał? Z ameryki? Słabo coś go wychowujesz :/
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nic nowego.

BAHMDmYCQAAAuBD.jpg

Branża zna wiele takich przypadków:

dotlwy.jpg

Opublikowano

Wychodzi na to że Gran Turismo skończyło się na części czwartej.

Oby Forza 6 rozgniotla cześć 7 gran turismo, historia pokazuje że takie kubly wody dobrze robią.

Project Cars już niszczy. GT7 to będzie katastrofa. Nie wiem czy na GTplanet znajdzie się ktoś kto zechce grać w to samo co mamy w GT6. 

Ale dobrze jest że seria GT dostaje regularne bęcki od Forzy, amerykanie pokazują jak się robi świetną ścigałkę na maszynę konkurencji. 

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Oby Forza 6 rozgniotla cześć 7 gran turismo, historia pokazuje że takie kubly wody dobrze robią.

Project Cars już niszczy. GT7 to będzie katastrofa. Nie wiem czy na GTplanet znajdzie się ktoś kto zechce grać w to samo co mamy w GT6.

Ale dobrze jest że seria GT dostaje regularne bęcki od Forzy, amerykanie pokazują jak się robi świetną ścigałkę na maszynę konkurencji.

PCARS w wersji na konsole nie niszczy, bynajmniej nie pokazali nic co by niszczylo.
Opublikowano

Niszczy tak samo, jak Gran Turismo dostaje regularne bęcki od Forzy :lol: Od premiery GT5 minęły cztery lata i generacja konsol, a boty nadal nie mają cyklu dnia i nocy oraz zmiennych warunków pogodowych w swoim flagowym simracerze. Jak Yamauchi pokaże GT7, to niektórym kapcie z wrażenia pospadają.

Opublikowano

Gran Turismo << Forza

Opublikowano

Podejście typowego psychofana GT - w Forza szuka czy klosze od lamp mają odpowiednią fakturę, ale tego, że większość aut w GT ma nalepki zamiast klamek, a zamiast kabiny jest czarna plama, to już mu nie przeszkadza :P

I jeszcze całują w buty PD jak im serwery wyłączają rok po premierze następnej części :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak Yamauchi pokaże GT7, to niektórym kapcie z wrażenia pospadają.

nie wiem co by musieli pokazać, żeby niektórym pospadały klapki

Opublikowano

PCARS w wersji na konsole nie niszczy, bynajmniej nie pokazali nic co by niszczylo.

Dobrze, że wychodzi PC, pokaże czy na obu konsolach można chociażby przy stałych 60 FPS i przyzwoitej rozdzielczości (tak jak w Forza) dorzucić bajery jak zmienne warunki + pory dnia z zachowaniem płynności animacji.

Opublikowano

Dziękuję, standardami nie jeżdżę. Wystarczy, że premium będzie tyle co aut w ostatniej Forzy i nie widzę najmniejszego problemu.

Opublikowano

a opcje tuningu nadal z czasów PSXa :)  tylko Forza

Opublikowano

Major Nelson obiecał dwie gry co miesiąc w GWG na Xbox One. Nie powiedział, że to mają być dwie RÓŻNE gry. Tym samym xboty dostały jedną grę nową, i jedną która była w zeszłym miesiącu. Są dwie gry? Są. Równie dobrze, może tak zostać przez rok.

7e60427dc7.jpg

Ofkoz, gdyby taka sytuacja była w Playstation Plus, to donsterydo pewnie już by trąbił, a tak lepiej wrzucić gifa, zdobyć poklask, i zgrabnie wyciszyć wszelki hejt na xbone ;)

Opublikowano

Jakby w Plusie takie cos sie stalo to Mendrek juz by pisal grozby do Kaza po kitajsku ze nie ma w co grac XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przecież ktoś o tym pisał w CW. Nie kompromituj się Mendruś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.