Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

niektóre screeny wyglądają bardzo fajnie

lwnIqeH.jpg

Exfnozj.jpg

czuć w końcu graficznie next gena w tej produkcji?

co wychodzi jakiś tytuł to jest to samo. Mówiłem że ten gościu to rak branży?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zgadzam się, nie mogę czytać jego postów, wszędzie tylko grafa i grafa i polygony i rozdzielczość i framerate :/

Opublikowano

i framerate :/

Akurat framerate jest ważny.

Opublikowano

Nie mozecie czytać tych postów bo macie iksboksy hehe. A tak ogólnie to widac, ze koles z pc sie przypałętał.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jasne, ale ciągłe gadanie, że tu jest betonowe 30 klatek, tam tez, tu spada, a tu nie - to może wykończyć.

Opublikowano

Zgadzam się, nie mogę czytać jego postów, wszędzie tylko grafa i grafa i polygony i rozdzielczość i framerate :/

Ciebie juz to nie kręci?

Jasne, ale ciągłe gadanie, że tu jest betonowe 30 klatek, tam tez, tu spada, a tu nie - to może wykończyć.

To ma wpływ na ogólny odbiór gry.
Opublikowano

Ciebie juz to nie kręci?

Odnoszę wrażenie, że kręci to co najwyżej klapy, małolatów i zatwardziałych PCtowców, którzy świata poza cyferkami nie widzą. Reszta woli się dobrze bawić i ma w (pipi)e, czy to chodzi w 900p czy 1080p. Pierwsze Halo z tej kolekcji nie jest oszałamiające graficznie, a bawiłem się przy nim lepiej niż przy dowolnym innym FPSie, którego ograłem w tym roku.

Ale ok, prawda, że framerate jest bardzo ważny.

Opublikowano

Czemu Ty Maciomaniak taki jesteś, to nie my tutaj pisaliśmy o technikaliach obu konsol czy o nafaszerowanym efektami Infamousie.

Ku.rwa wmawiasz sobie znów jakieś bzdury do głowy i trolujesz pózniej po internecie myśląc ze słusznie robisz.

Ja nie grałem w Halo, ale oglądając gameplaye z potyczek mulltiplayer mogę wywnioskować ze jest to fajna skillowa gra dająca frajdę, myśle ze spróbuje swoich sił w piątce.

Ale na miłość ku.rwa boską jak można pisać ze sie swietnie bawiło w kampanii gry z przed 100lat, ja rozumiem ze może jako uniwersum jest to tez dobry tytuł, może najlepszy?

Ale na każdym kroku piszą o tym jak mocno czuć archaizmy jakie towarzysza w grze z przed tylu lat a ten ku.rwa mówi ze bawił sie lepiej niż w Wolfie/Alienie czy The Evil Within.

No nie wierze.

Opublikowano

Odnoszę wrażenie, że kręci to co najwyżej klapy, małolatów i zatwardziałych PCtowców, którzy świata poza cyferkami nie widzą. Reszta woli się dobrze bawić i ma w (pipi)e, czy to chodzi w 900p czy 1080p. Pierwsze Halo z tej kolekcji nie jest oszałamiające graficznie, a bawiłem się przy nim lepiej niż przy dowolnym innym FPSie, którego ograłem w tym roku.

Ale ok, prawda, że framerate jest bardzo ważny.

Jestem PCMR na 100% i często mam beke z waszych licytacji na piksele, ostrość tekstur i inne technicznie pierdoły.

Nie wiem tylko czy dlatego, że potrafie się bawić przy każdej dobrej grze (jak ostatnio przy Jazzpunku który jest graficznie... hmm archaiczny?) czy dlatego że i tak jak będę chciał to odpale sobie wszystko w 1080p  :master:

Tak poważnie mówiąc to drażni mnie to, że graficzne błyskotki przyćmiły tak mocno sam sens gier czyli gameplay, w dodatku obecni tutaj konsolowcy hardcorowcy łyknęli ten haczyk pod tytułem "next gen cinematic experience" tak głęboko, że ślinią się na widok takiego Ordera 1886 jeszcze go wychwalając. Przecież po dotychczasz zaprezentowanych materiałach można dojść do wniosku, że to już prawie nie jest gra  :reggie:

Opublikowano

Archaizmy w przypadku Halo czyli co? Jedynce mozna jedynie zarzucic lekki backtracking i tyle. Jezeli fps w ktorym nie ma sprintu ads killstreakow itp. jest archaiczny to ja prosze o same archaiczne fpsy.

Opublikowano

Macko dorosl jako gracz i wreszcie zaczal doceniac gameplay a nie grafike, dowodem na to jest sprzedaz januszstation i kupno XO :oh_you:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Gdzie jest Donsterydo by przypomniec, ze niedlugo uplynie tydzien niedzialajacego MM w Halo? xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

mimo wszystko ten screen z x360..pff oczywiscie one ;) mocno slaby - wydaje mi sie ze fc3 wygladal na past genach lepiej niz to co teraz serwuja w fc4

Nie jestem pewien, czy serio uwierzyłeś, że to z One czy nie, ale to screen w wersji PS3 z tematu FC4 :P

nie jestem xbotem by pisac w tym temacie smiertelnie powaznie z spietymi posladami jak ty ;)

Opublikowano

Czemu Ty Maciomaniak taki jesteś, to nie my tutaj pisaliśmy o technikaliach obu konsol czy o nafaszerowanym efektami Infamousie.

Ku.rwa wmawiasz sobie znów jakieś bzdury do głowy i trolujesz pózniej po internecie myśląc ze słusznie robisz.

Ja nie grałem w Halo, ale oglądając gameplaye z potyczek mulltiplayer mogę wywnioskować ze jest to fajna skillowa gra dająca frajdę, myśle ze spróbuje swoich sił w piątce.

Ale na miłość ku.rwa boską jak można pisać ze sie swietnie bawiło w kampanii gry z przed 100lat, ja rozumiem ze może jako uniwersum jest to tez dobry tytuł, może najlepszy?

Ale na każdym kroku piszą o tym jak mocno czuć archaizmy jakie towarzysza w grze z przed tylu lat a ten ku.rwa mówi ze bawił sie lepiej niż w Wolfie/Alienie czy The Evil Within.

No nie wierze.

Nie grałem w Alienia czy The Evil Within, nie grałem też w Wolfa (jeszcze), więc weź to pod uwagę ;) Muszę nadrobić...

Rozkładam gry i konsole na czynniki pierwsze, ale nie uzależniam "fajności" gry od grafiki. A o to mi się rozchodzi.

Natomiast kampania Halo 1 mi bardzo przypadła do gustu. Nie ma to znaczenia czy ma 100 lat. Teraz przechodzę dwójkę, później kolejne - to była analogia, że gra nie musi mieć za(pipi)istej grafiki, by wciągać ;)

@Ficuś - chyba mnie z kimś mylisz, bo ostatni poważny post napisałem tutaj wieki temu ;)

Opublikowano

Ty tak na serio?

Opublikowano

Gdzie jest Donsterydo by przypomniec, ze niedlugo uplynie tydzien niedzialajacego MM w Halo? xD

Działa MM w Halo, powoli się rozkręca ;)

Opublikowano

Ponad 3h już ciupię w FC4, a wy co dalej wojenki? :fsg:

Opublikowano

@Ficuś - chyba mnie z kimś mylisz, bo ostatni poważny post napisałem tutaj wieki temu ;)

pamietam go jak dzis - miales preznie rozwijac scene one w warszawie ;)

Opublikowano

pamietam go jak dzis - miales preznie rozwijac scene one w warszawie ;)

Stosuję tzw. marketing szeptany ;)

Fakt faktem, nie byłem w stanie tego zrealizować z kilku różnych powodów.

Opublikowano

Ponad 3h już ciupię w FC4, a wy co dalej wojenki? :fsg:

[*]   :beksa:  :smutas:

Opublikowano

ale ponoc bez bugow i dopracowany na next genach graficznie - jak nie ubi

Opublikowano

Wszyscy toczą bekę z zabugowanego Unity a tu proszę. Kolekcja Magdy Gessler też ma kilka grzeszków.

Polecam

Problemy z mm, bugi, glitche. Świat botów się wali :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

niemozliwe, to pewnie zazdrosny klapek spreparowal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.