Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O tak, na taki post czekałem

butthurt.jpg

:fsg:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ponad 3h już ciupię w FC4, a wy co dalej wojenki? :fsg:

Ponad 22h w personie 4 od czwartku a to dopiero początek  :fsg:

Chociaż nie ma się czym chwalić bo to równoznaczne z przegraniem życia.  :frog: 

Opublikowano

Kolekcja tak bardzo dopracowana xd

Opublikowano

Wszyscy toczą bekę z zabugowanego Unity a tu proszę. Kolekcja Magdy Gessler też ma kilka grzeszków.

Wow, cale kilka bugow XD

O tak, na taki post czekałem

butthurt.jpg

:fsg:

W bolu dupska nic ciebie i twojego minusowania wszystkiego nie pobije :empathy3:

PS. Oddaje minusa :taknieco:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Glitch z przechodzeniem przez ścianę i wychodzeniem poza mapę to w Halo nic nowego. Sam tak ukończyłem kilka leveli na legendary, żeby tylko przejść do checkpointu pod mapą. Zaraz ktoś może jeszcze odkryje, że w H2 były button glitche?

Edytowane przez richie_heinz

Opublikowano

DMC4 i słaby design.Co ja czytam już od rana :/

cAsHdMc.jpg

TIhXxS3.jpg

8x56OLp.jpg

Fortuna city i zamczysko chyba najlepsze lokacje z DMC4. Nawet dzisiaj prezentują się zacnie.

Do tego system walki z czwóreczki to chyba najlepsza rzecz jaką można było wycisnąć z tej serii.Nero na początku mi nie podchodził ale z czasem fajnie się nim wymiatało.

Ciekawe czy kiedyś Capcom wypluje na rynek DMC5,pykło by się w nowe przygodu Dantego albo może dla odmiany Spardy. To by była mocna rzecz.

Wiesz że jesteśmy w WC, gdzie w mentalności niektórych chyba faktycznie gra musi być zatwierdzona co najmniej przez 200 nagród i Edge, aby uznać ją za "tylko dobrą", więc nie mogłem być obiektywny. Na dodatek podczas beef'ów z jeszcze mniej obiektywnym botem. (Knack & Banjoo z 360-tki > Ratchet z 2007 i 09 xDDDDD)

Problemem art designu czwartego Devila była jego nierówność i kompletne pozbawienie tego charakterystycznego, "gotyckiego" klimatu cechvjącego jedynkę i trójkę. Miasto z początku było ładne ale kompletnei pozbawione klimatu Devila i jedynie śnieżny zamek przypominał tamten klimat. Skąpana w słońcu dżungla, przez którą zmuszeni byliśmy lecieć dwukrotnie mogła dać raka. Co do Nero, sekwencje w skórze Dante szybko ujawniły jak błędem było uczynienie go drugoplanową postacią. Wyszła gra tylko dobra, imo na max 8-. Niebo a Ziemia w zestawieniu z Trójką.  

3>DmC>4>1>2. Jeśli ma powstać V, to niech się nią zajmą twórcy DmC i Hellblade i zostawią tylko styl walki Dantego i 60 fps z "czwórki". :hi:   

Opublikowano

W bolu dupska nic ciebie i twojego minusowania wszystkiego nie pobije :empathy:

PS. Oddaje minusa :taknieco:

No już, nie płacz :empathy:

Wybacz, że dałem ci minusa, jak mogłem to zrobić, ale ze mnie drań. To się więcej nie powtórzay obiecuję poprawę.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

wstretne boty chca wmowic ze pacific rift bylo slabe...buaaahhaha:

- swietna dynamika i model jazdy, kazdy pojazd prowadzilo sie inaczej

- wyczesana w kosmos sciezka dzwiekowa

- super oprawa graficzna, fakt duzo tekstur bylo slabych ale widoki i efekty swietle niszczyly

- przede wszystkim trasy, GENIALNE trasy, kazda inna, kazda ciekawa, kazda zmuszala nas do wyuczenia sie optymalnego toru jazdy dla kazdej klasy pojazdu, co wiecej niektore skroty i rozjazdy byly zarezerowane tylko dla wybranych klas

- ia - skryptowane to fakt ale tutaj serio to pasowalo, nie pamietam racera z taka adrenalina gdzie walczylo sie o wygrana do ostatnich centymetrow

Opublikowano

Motorstormy wszystkie byly w miare spoko (poza apocalypse) ale AI to straszne cheatery sa.

Opublikowano

jeszcze taktyka - boost chlodzil sie przy przejazdach przez wode, rosl przy ogniu/lawie, mona bylo odpychac przeciwnikow itp

pacific rift od zawsze i na zawsze goty na ps3

Opublikowano

wstretne boty chca wmowic ze pacific rift bylo slabe...buaaahhaha:

ale to tylko autor Knack i Banjoo N&B> Ratchet ToD, jak brać takie coś na serio?  :niedobrze: :niedobrze:  :niedobrze:   

Opublikowano

Pacific Rift > TLOU>Halo

Opublikowano

No już, nie płacz :empathy:

Wybacz, że dałem ci minusa, jak mogłem to zrobić, ale ze mnie drań. To się więcej nie powtórzay obiecuję poprawę.

Juz za pozno, masz wjazd na swoj swiat w Bloodbornie (o ile oczywiscie nie okazesz sie januszem i faktycznie kupisz).

Nie moge sie doczekac tych wymagan TPP zeby w betonowych 60fpsach odpalic:

1416151682254.jpg

3 GTXy z wysokiej polki, wtf xD ... nawet jak na 4k to jest przesada

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

to niech się nią zajmą twórcy DmC i Hellblade i zostawią tylko styl walki Dantego i 60 fps z "czwórki". :hi:  

Wszystko tylko nie to. Nie chcę znów rozjechanych 30fpsów na jakimś Unreal bullshicie i do tego emu-ćpunka jako Dante.

Jako taka ciekawostkę czy też spin-off można tą grę traktować ale nie stawiać jej obok DMC1/3/4 bo to przegięcie. Dwójki nie wymieniam bo mam ją dopiero przed sobą do ogrania.Czytałem już o niej tyle złego,że tym bardziej będę musiał ją jak najszybciej zdobyć i przekonać się cóż to Capcom spłodziło :D

Opublikowano

O_O NOBODY STAWIA DMC REBOOT PRZED DMC 1 LOL WAT ROTFLCOPTER

Opublikowano

Pacific Rift > TLOU>Halo

aww.... ok.

bo na bank nie grałeś z ziomkami w muti Capture The Ladder.  :pope:

@bluber

No stawiam też wyżej "czwórkę", czy tak ciężko pojąć że dziś system walki DMC1 to bieda? 

@paliador

Wszystko tylko nie to. Nie chcę znów rozjechanych 30fpsów na jakimś Unreal bullshicie i do tego emu-ćpunka jako Dante.

przecież napisałem wyraźnie że w 60 fpsach. O emo ćpunie mowy nie było. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nobody zawsze miałem z ciebie bekę, ale teraz przegiąłeś :rotfl:

Opublikowano

Z jakiej części Halo ta sekwencja? A przede wszystkim - z którego Xboksa? Tego pierwszego pierwszego czy X360?

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Z Halo 3- misja The Covenant, która ma w sobie więcej grywalności niż  wszystkie fpsy tego roku razem wzięte

Edytowane przez asax

Opublikowano

Gdzie jest Donsterydo by przypomniec, ze niedlugo uplynie tydzien niedzialajacego MM w Halo? xD

Działa MM w Halo, powoli się rozkręca ;)

No widzialem dzisiaj jak dziala - wyszukiwanie dluzsze niz w TLOU, do tego lagi 10 razy wieksze niz na 360tce.

W taki sposob to mozna napisac, ze DC tez dziala...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Najpierw Halo 1 na Legendary teraz kończymy Halo 3 również na Legendery, tyle grywalności  :fsg:

Opublikowano

Gdzie jest Donsterydo by przypomniec, ze niedlugo uplynie tydzien niedzialajacego MM w Halo? xD

Działa MM w Halo, powoli się rozkręca ;)

No widzialem dzisiaj jak dziala - wyszukiwanie dluzsze niz w TLOU, do tego lagi 10 razy wieksze niz na 360tce.

W taki sposob to mozna napisac, ze DC tez dziala...

Jeszcze raz spytam - o czym ty mówisz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.