Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Włączyłem przypadkowo 4:53, łyse chamidło beknęło, nie minęło 15 sekund koleś beknął znowu. Dałem sobie z tym spokój. Kto takie coś ogląda? To ma być ta "wyższa kultura konsolowości"?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Włączyłem przypadkowo 4:53, łyse chamidło beknęło, nie minęło 15 sekund koleś beknął znowu. Dałem sobie z tym spokój. Kto takie coś ogląda? To ma być ta "wyższa kultura konsolowości"?

o jeju jeju, zaraz dam w spoiler i znaczek +18 :D

Opublikowano

Kto takie coś ogląda? To ma być ta "wyższa kultura konsolowości"?

Miliony ludzi na całym świecie

Opublikowano

koleś po lewej bardzo na propsie + 1000 za jaranie się BB. Bolek to taki Janusz x-boxa, który narzekał że w Obcym się nie szczela i jarał fifką przy unboxingu X1. 

Opublikowano

Wyższa kultura konsolowości była, jest i będzie po wsze czasy tylko i wyłącznie na Playstation. Ci dwa panowie to idealny obraz M$ i Xboxa.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Ten po lewej jeszcze w miarę ogarnięty, ten łysy to czysta patologia.

Opublikowano

Janusz 1: A Obcy ci się podobał?

Janusz 2: Średnio. Fajna gra tylko ja bym wolał żeby tam było szczelania ku*wa więcej 

Janusz 1: No było szczelanie

Janusz 2: No biegałem z jakimś... ja nie przeszłem tego, ja grałem z pół godziny

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

co za rak

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Janusz 1: A Obcy ci się podobał?

Janusz 2: Średnio. Fajna gra tylko ja bym wolał żeby tam było szczelania ku*wa więcej 

Janusz 1: No było szczelanie

Janusz 2: No biegałem z jakimś... ja nie przeszłem tego, ja grałem z pół godziny

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

co za rak

i dziwnym trafem jeden z nich ma koszulkę z logiem Xboxa i podpisem fanboy. Przypadek, nie sądzę?

Opublikowano

Ta koszulka to ironia Vaster( ten ogarnięty) wielokrotnie mówił, że nie jest fanbojem żadnej konsoli. Aczkolwiek bardziej ceni Xboxa. Słusznie zresztą :P

Opublikowano

Zaniżacie poziom kultury tego tematu wrzucając tu takie go.wno obe.srane.

Opublikowano

Słaby  dzisiaj ten odcinek. Vaster się nawalił na dzień dobry i zamula.

Opublikowano

Nie no GOTY 2014 jest zarezerwowane dla tego tytułu. Coś pięknego

Opublikowano

was serio cieszy beka z far cry - przeciez to zawsze byla niezla seria, ktora cierpiala wskutek optymalizacji na konsolach, dwojka to fakt - auto respy posterunkow wkurzaly totalnie ale trojka juz byla pikobello - nie ogralem na ps3 tylko i wylacznie z powodu framerate, teraz czworka nie dosc ze wyglada zacnie to jeszcze chodzi porzadnie wiec wg mnie jak ktos lubi te klimaty i fps to swietny zakup

Opublikowano

Według mnie to ta seria cierpi na skutek powielania schematów i dennej fabuły, ale co ja tam mogę wiedzieć.

Opublikowano

FC imo warto będzie brać co najwyżej od V, dedykowanej już tylko current genom części. Fabuła FC nigdy nie była ważna, ale nad nowymi ideami, fizyką, AI i nowym silnikiem mogli by trochę przysiąść.

Kogo ja oszukuję.  :facepalmz:

Opublikowano

swietny jest, najlepsza gra pilkarska od ery ps2, po prostu zdalem sobie sprawe ze jestem za nerwowy do gry po sieci w gry sportowe, a zabawa z AI nigdy mnie nie krecila

Opublikowano

Proszę radę nadzorczą forumka o wybaczenie, jestem rakiem branży.

10533296_1498786700394009_22659955567939

Opublikowano

Co w tym rakowego?

Opublikowano

300zł za odgrzewany kotlet, rak branzy, czekamy na kolejne gry z podciagnieta rozdzialka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.