Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

klapy już się jarają jakimś pse w innym temacie, jak myślicie będzie znowu oglądanie streamów nad ranem a efekt będzie taki jak zakończenie dow(nene)u o jamniku?

Opublikowano

Co w tym rakowego?

remaster

Ja bym wolał grać drugi raz i płacić drugi raz za GTA V niż te krapy od ubi typu far cry czy unity.

Opublikowano

Co w tym rakowego?

remaster

Ja bym wolał grać drugi raz i płacić drugi raz za GTA V niż te krapy od ubi typu far cry czy unity.

ale nie za 299 w cyfrze, kiedy w sklepie masz za 230.

Opublikowano

Co w tym rakowego?

remaster

Ale kto powiedział że dałem za to 299zł? XD

Staram się traktować wydawców wprost proporcjonalnie do traktowania klientów przez wydawców.

Opublikowano

Co w tym rakowego?

remaster

Hmm, ale już każdego prywatna sprawa ile i na co wydał czyż nie? Jeśli chciał to już dzisiaj pobrać i mieć bez wychodzenia z chaty to co nam do tego? Zresztą wątpie, żeby exactowi robiło to jakąś róznice te 60zł skoro mieszka i pracuje w UK.

Opublikowano

Dla ciebie problemem jest jak ktoś kupuje Coda i AC, a dla mnie kupowanie cyfrowek dużo drożej niż powinny kosztować.

Opublikowano

Dla ciebie problemem jest jak ktoś kupuje Coda i AC, a dla mnie kupowanie cyfrowek dużo drożej niż powinny kosztować.

Dlatego 3/4 osob kupuje na pol te cyfrowki. :cebula:

Opublikowano

Nie bedę w zakupach growych robił CW, więc bekę z MaZZeo wkleję tutaj.

Brawo, to ja całkiem niedawno kroiłem bekę z blacharni że dla nich zakupy growe to print screeny ze STEMa a klapy zaczynają robić to samo...

aw yiss

2HK82MT.jpg

no nie pomyślałbym, że mniej więcej równo rok po uzyskaniu 100% w GTA V zacznę robić to samo w wersji na next gena :banderas:

HIPOKRYZJA / PODWÓJNE STANDARDY

przepraszam za słabej jakości zdjęcie MaZZeo, na Xboxie nie ma możliwości robienia screenów.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ale to nie ma związku ze składkami, jakoś każda gra na premierę w Xbox Store US kosztuje 60$ bez żadnych wyjątków. To nie jest tak że w Polsce czy tam Europie zdają sobie sprawę ze składek i dają cenę większą niż w retailu

KUPIŁEM GIETEA PIEŃĆ NA SPÓŁKĘ ZA 60 DOLARÓW BO SAM MICROSOFT DO TEGO ZACHĘCA, KOCHAM TĘ FIRMĘ <3

lol exact screen wrzuciłem by poinformować zielonych braci że preload się zaczął... pozdrawiam :cool::lapka:

Opublikowano

(...) Kolekcja szefa kuchni cyfrowo, podejrzewam że będę to często odpalać :) No i dołożyłem 1TB dysk, wreszcie problemy z brakiem wolnego miejsca się skończyły, bo wbudowane 500GB to zdecydowanie za mało.

oknrytyezupt.jpg

Brawo, to ja całkiem niedawno kroiłem bekę z blacharni że dla nich zakupy growe to print screeny ze STEMa a botki zaczynają robić to samo...

FIX'ED

Opublikowano

Te Epickie wojny podjazdowe po całym forum 24/7. :fsg:  

Opublikowano

Ale co ameryke odkryliście że xboty mają podwójne standardy? Miesiąc temu z metacritic beki co niemiara, po premierze so i innych exów w co drugim poście można było znaleźć tabelki ze średnią. Wymieniać można dalej tylko po co skoro botki znajdą jakieś argumenty z dupy wypierając się tego. Tylko Sony i tylko PLAYSTATION <3                             yebać uncharted xDD

Opublikowano

Ja tam kupuje ostatnio cyfrowe wersje głównie, a to wszystko dzięki kuponom na Allegro. Wydając 120zł, mam konto doładowane na 200zł. Oczywiście nie kupuje gierek z chorymi cenami - FH2, SO, H:MCC każda po 220zł cyfrowo. 

Wydać ok. 400 zł zamiast 660 zł ... Straszne rzeczy.

PS. Ekspercik próbuje przekręcić beke z jego osoby, po wrzuceniu do tematu zakupów growych skrina z cyfrówki, a klapy już damage control.

Opublikowano

Przegryw4 wlasnie poszedl do zyda.

Czuje ulge jakbym wyszedl ze smierdzacego szamba, wzial prysznic i wszedl do:

BCc-RN2CYAAiULC.jpg

Wspolczuje ludziom na sile trzymajacych to scierwo. Tego prawdziwego raka branzy karmionego przez januszy battlefildowcow-fifowcow-proevolutionowcow (tak, tak nisko upadlo konami), aby nieco odwlec w czasie upadek korporacji japonskich zydow.

pozdrawiam

Opublikowano

@pawcio

No całą generacje lepiej wyglądająca multplatforma XYZ to był deal breaker. aż dostali technologicznego i szrota i już Resolution/framerate bez znaczenia, chłopaki. Liczy się fan kurtyzano. I w ogóle X-Box wyleczył mnie z owsików i zastąpił kolegów.

I z automatu 15 x :rep_up:  od tych samych typów, dla których lepsze multiplatformy 360-tki to był deal breaker.  :cool:  :lapka:

Opublikowano

3/4 moich zakupow growych w tym miechu to koszt z rzedu 70zl za 1 pelnoprawny tytul, wiec ten ... poki co lubie cyfrowa dystrybucje, na PS4 kupuje z US PSN a na XO z PL XBL bo zdrapki 200 zl kosztuja 150 zl a z kuponem 130 zl :yao:

Mam nadzieje ze XO bedzie dalej niszowe w polsce i te ceny sie utrzymaja, moj portfel nie ma nic przeciwko.

Tylko Sony i tylko PLAYSTATION <3                             yebać uncharted xDD

XD, zauwazylem dopiero za 2gim razem haha.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No fajnie MBeniek ale czemu nie pokazałeś całego posta mojego brata, przyjaciela, towarzysza drogi, kompana do wódki i gierek Maciomaniaka?

A to moje ostatnie zakupy :) Uzbierało się trochę gier, w tym SO w pudełku obowiązkowo (genialna okładka). Kolekcja szefa kuchni cyfrowo, podejrzewam że będę to często odpalać :) No i dołożyłem 1TB dysk, wreszcie problemy z brakiem wolnego miejsca się skończyły, bo wbudowane 500GB to zdecydowanie za mało.

oknrytyezupt.jpg

336y8ynv68yj.jpg

no cyfrowe wersje nie ma co xDDDDDDDDDD

tymczasem my tu z Insem na naszej nadkonsoli ogrywamy Halo 4 w full hd i 60fps

tutaj screeny

15157592914_d53ef65d42_o.jpg

15777547655_5be95c5bcb_o.jpg

15570644817_c91a0ec71c_o.jpg

15570433918_53ab4a3ce0_o.jpg

15756213885_ac225ba7b3_o.jpg

h4caayn2p4sf1.png

h4caayn3rhszv.png

15607519560_1aed04412b_o.jpg

15607189847_bd46c512ed_o.jpg

Halo 4 to często poziom killzone shadow fall a przecież ten chodzi w 30fps. Jezu Halo 5 to będzie jazgot klapów :fsg:

i multi w Halo 2

h2acaayn2ouu4w.png

h2acaayn4ruo8x.png

h2acaayn6bgp9u.png

gra MULTIPLAYER

Opublikowano

O tu już ins idealnie potwierdza tę teorie xD chuy że mazzeo i maciomaniak zrobili to samo no ale co tam oni to co innego, no chyba że xboty muszą mieć specjalne traktowanie jak niepełnosprawni to wybaczam.  :Coolface:

Opublikowano

Halo 4 to często poziom killzone shadow fall a przecież ten chodzi w 30fps. Jezu Halo 5 to będzie jazgot klapów :fsg:

:reggie:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ale o czym ty pyerdolisz ? xD Ktoś z nas lata do tematu odpowiedniego i się chwali print screenami z cyfrówek ? xD  :rofl2:

PS. Remaster Halo 4 kosmicznie się prezentuje, oj tak.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

przecież maciomaniak wrzucił W TYM SAMYM POŚCIE zdjęcia pudełek. Screen z dasha pokazuje ile ma z tych gier zainstalowanych no kur.wa ludzie.

A mój screen z gta nie jest wrzucony w zakupy growe tylko do tematu o grze i miał poinformować że pre-load na x1 w końcu się zaczął.

LOL

Opublikowano

Ale o czym ty pyerdolisz ? xD Ktoś z nas lata do tematu odpowiedniego i się chwali print screenami z cyfrówek ? xD  :rofl2:

A nie wiem, tak sobie napisałem te dwa posty przed snem przy okazji miałem nadzieje na parę plusów od klapków, jestem 1 na plusie.  :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.