Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Klapy jak zwykle szukają taniej sensacji co jak widać wychodzi im komicznie. No ale co mają robić innego skoro PS4 jest gów.nem obesranym :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:reggie:

zagraj. Gra się nie ma czego wstydzić w porównaniu do Metro czy Killzone'a. Dopakować teksturki troszkę i H4 mógłby spokojnie startować jako gra startowa na X1 i zrobiłaby furorę...

Opublikowano

no dopakować teksturki, czyli to nie jest ten sam poziom  :newell:

Opublikowano

PS4 jest gów.nem obesranym :reggie:

Co do ku.rwy nędzy właśnie powiedziałeś o mojej kochanej plejce, ty zielona szarańczo? Wiedz, że ukończyłem z honorami szkołę klapów i brałem udział w niezliczonych tajnych operacjach wymierzonych w microshit i mam ponad 300 potwierdzonych raportów na xbotach. Byłem trenowany w walce pawianiej i jestem najlepszym klapkiem w cały Sony Defense Force. Jesteś dla mnie niczym innym niż kolejnym celem. Zmiotę cię z powierzchni ziemi z precyzją jakiej jeszcze nigdy nie widziałeś na tej ziemi, zapamiętaj sobie moje je.bane słowa. Myślisz że możesz sobie od tak powiedzieć co chcesz przez neta? Pomyśl jeszcze raz, xbocie. Teraz, jak rozmawiamy, kontaktuje się z moją siecią tajnych klapków z całej Polski i twoje IP jest właśnie teraz namierzane więc się lepiej przygotuj na sztorm xbocie. Sztorm który zmiecie tę żenującą rzecz którą nazywasz swoim xboceniem na forumku. Jesteś martwy xbocie. Moge wszędzie, o każdej porze, mogę zrobić na ciebie szpagat u moderacji na 700 różnych sposób, i to tylko moimi palcami na klawiaturze. Nie tylko jestem szeroko wytrenowany w walce wręcz, ale mam też dostęp do całego arsenału Sony Defense Force i użyję go w całym zakresie żeby zmieść twoją żenującą du.pę z twarzy tego foruma, ty xbocka pluskwo. Jeśli tylko może wiedziałbyś jakie reperskusje przyniesie twój "bystry" komentarz może trzymałbyś język za zębami, ale nie zrobiłeś tego i teraz poniesiesz tego cene xbocie. Będę srał furią po cały twoim avatarze i utoniesz w nim, jesteś już zbanowany, bocie.

Opublikowano

Ogrywam Halo 4 na 360-ce i graficznie to by wyglądało tak
Halo 4 > Killzone 3  :reggie: Dyskutujmy

Opublikowano

Też jesteś plusikowym najemnikiem Mate?  :shotgun:

Opublikowano

Ogrywam Halo 4 na 360-ce i graficznie to by wyglądało tak

Halo 4 > Killzone 3  :reggie: Dyskutujmy

a w kwestii framerate?  :newell:

Opublikowano

zagraj. Gra się nie ma czego wstydzić w porównaniu do Metro czy Killzone'a. Dopakować teksturki troszkę i H4 mógłby spokojnie startować jako gra startowa na X1 i zrobiłaby furorę...

Hehe. Panie, zdejmij pan te zielone okulary.

Opublikowano

BozZu1w.png

Genialny obrazkek xD

Jednak nie chce aby FC4 spotkal taki sam los.

Co by o Ubi nie mowic, jakim rakiem by nie bylo, serie FC szanuje. FC3 mi sie bardzo podobal, ba, uwazam ze byl znacznym krokiem w przod dla serii, 4ka to pewnie bedzie tak naprawde takie 3.5 ale jestem w stanie to przelknac dla co-opa na ktorego ze zacieram raczki, przepieknej piaskownicy oraz pokaznego arsenalu i swobody jego uzytku, w FC3 ot tak dla zabawy lubialem sobie robic zasadzki na drodze z minami/c4 a ja gdzies w krzaku na wzgorzu ich ze snajpy zdejmuje, a tu mi mozdzierz jeszcze dadza XDD

Bede sie dobrze bawil z ta gra, oj bede. Ogralem TEW, LotF oraz przeeegenialne SO - pora na jakies pseudo powazne pif paf. Ale najpierw oczywiscie Dragon Age - i znajdz tu panie czas na to wszystko, jeszcze kolekcja Halo i GTA V do ogrania, masakra.

DVB63.gif

Chwilowo koniec z wojenkami :frog:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

kim?

Opublikowano

Akurat FC4 nie zyebali, mogę zapewnić.

Opublikowano

No fajnie MBeniek ale czemu nie pokazałeś całego posta mojego brata, przyjaciela, towarzysza drogi, kompana do wódki i gierek Maciomaniaka?

A to moje ostatnie zakupy :) Uzbierało się trochę gier, w tym SO w pudełku obowiązkowo (genialna okładka). Kolekcja szefa kuchni cyfrowo, podejrzewam że będę to często odpalać :) No i dołożyłem 1TB dysk, wreszcie problemy z brakiem wolnego miejsca się skończyły, bo wbudowane 500GB to zdecydowanie za mało.

oknrytyezupt.jpg

336y8ynv68yj.jpg

no cyfrowe wersje nie ma co xDDDDDDDDDD

tymczasem my tu z Insem na naszej nadkonsoli ogrywamy Halo 4 w full hd i 60fps

tutaj screeny

15157592914_d53ef65d42_o.jpg

15777547655_5be95c5bcb_o.jpg

15570644817_c91a0ec71c_o.jpg

15570433918_53ab4a3ce0_o.jpg

15756213885_ac225ba7b3_o.jpg

h4caayn2p4sf1.png

h4caayn3rhszv.png

15607519560_1aed04412b_o.jpg

15607189847_bd46c512ed_o.jpg

Halo 4 to często poziom killzone shadow fall a przecież ten chodzi w 30fps. Jezu Halo 5 to będzie jazgot klapów :fsg:

i multi w Halo 2

h2acaayn2ouu4w.png

h2acaayn4ruo8x.png

h2acaayn6bgp9u.png

gra MULTIPLAYER

MaZZeo jak tam twoje wyimaginowane 60 fps?

split_010.bmp.jpg

Opublikowano

kim?

Piszesz dla obozu który da więcej plusików.  :cool:

Opublikowano

No fajnie MBeniek ale czemu nie pokazałeś całego posta mojego brata, przyjaciela, towarzysza drogi, kompana do wódki i gierek Maciomaniaka?

A to moje ostatnie zakupy :) Uzbierało się trochę gier, w tym SO w pudełku obowiązkowo (genialna okładka). Kolekcja szefa kuchni cyfrowo, podejrzewam że będę to często odpalać :) No i dołożyłem 1TB dysk, wreszcie problemy z brakiem wolnego miejsca się skończyły, bo wbudowane 500GB to zdecydowanie za mało.

oknrytyezupt.jpg

336y8ynv68yj.jpg

no cyfrowe wersje nie ma co xDDDDDDDDDD

tymczasem my tu z Insem na naszej nadkonsoli ogrywamy Halo 4 w full hd i 60fps

tutaj screeny

15157592914_d53ef65d42_o.jpg

15777547655_5be95c5bcb_o.jpg

15570644817_c91a0ec71c_o.jpg

15570433918_53ab4a3ce0_o.jpg

15756213885_ac225ba7b3_o.jpg

h4caayn2p4sf1.png

h4caayn3rhszv.png

15607519560_1aed04412b_o.jpg

15607189847_bd46c512ed_o.jpg

Halo 4 to często poziom killzone shadow fall a przecież ten chodzi w 30fps. Jezu Halo 5 to będzie jazgot klapów :fsg:

i multi w Halo 2

h2acaayn2ouu4w.png

h2acaayn4ruo8x.png

h2acaayn6bgp9u.png

gra MULTIPLAYER

MaZZeo jak tam twoje wyimaginowane 60 fps?

split_010.bmp.jpg

No jest 60fps. W czym problem?

Hehe. Panie, zdejmij pan te zielone okulary.

zagraj. Ja grałem w oba no ale klapy od razu no nie hehe jak to niemozliwe na pewno nie. nie-e-e.

Opublikowano

Stunik i mersi najgorszy foruming.

Opublikowano

Stunik ostry try hard i pieczywo w du.pie bo widziałem ten obrazek w statusach. Weź może jeszcze na fejsie wklej i wyslij mamie.

Opublikowano

Stunik ostry try hard i pieczywo w du.pie bo widziałem ten obrazek w statusach. Weź może jeszcze na fejsie wklej i wyslij mamie.

Wstawiłem ten obrazek 2 razy mam przypomnieć ile razy mazzeo wrzucał zglitchowanego Nathana jeszcze 5 lat po premierze? Idź zjedz kalafiorka zanim coś mi wypomnisz xD

Opublikowano

Może z tego samego powodu z jakiego Ty to robiłeś w U2 nie miałem żadnego buga.

Opublikowano

Jak tam wasze wyimaginowane 60 fps w tyoulku remastert ?

FCzCgCp.jpg

Opublikowano

Była już beka, że obcieli efekty graficzne remastera Halo 4 względem wersji na X360?

Opublikowano

Była już beka, że obcieli efekty graficzne remastera Halo 4 względem wersji na X360?

Nie było, możesz rozpocząć.

Opublikowano

Skad takie informacje, bo wydaje sie to wyjatkowo glupim pomyslem.

Tlou po kiepskim gameplayowo poczatku (jakies poltrorej-dwie godziny) okazuje sie jednak byc bardzo w porzadku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.