Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No fajnie MBeniek ale czemu nie pokazałeś całego posta mojego brata, przyjaciela, towarzysza drogi, kompana do wódki i gierek Maciomaniaka?

:D

Już lepszym jak to ująłeś "bratem, przyjacielem, towarzyszem drogi, kompanem do wódki i gierek" od Maciomaniaka to byłby nawet on

Karma-Plank-is-watching-you-ed-edd-and-e

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wy tez nie możecie doczekać sie za pół roku lub rok tych spustów Maciomaniaka o tym jakim szrotem jest Xbox a jak świetna konsola jest ps4 bo taaaaak dużo sie na niej zmieniło od momentu kiedy ja posiadał ostatnim razem?

Obe.sram sie ze śmiechu.

Czekam jak Macio sprzeda podkosnole729P i kupi PS4 i będzie się spuszczał jakie to Bloodborne super, jaka grafa w Order czy Uncharted, jakie to No Man's Sky wielkie, jaki ten Until Dawn klimatyczne, jak kręci rekordy w Amplitude, jaki ten Rime magiczny, że Wild to gra na poziomie Beyond God and Evil, że dobre jrpg takie jak Persona tylko na PS4. No i że multiplatformy na xzłomie to guwno obsrane w dziwnych rozdzielczościach bez kosodrzewiny.

Beka będzie dobra, a ja obiecuje, że będę minusował każdy jego post.

Macio nie masz życia w świecie szlachty, jesteś skończony i przegrany! Więc dla twojego dobra lepiej zostań przy xbonie i w 2015 ogrywaj te 3-4 eksy na krzyż

PS. Jaczes, zamiast płakać od rana w CW trzeba było odpalić TLOU, właśnie skończyliśmy blisko 3 godzinne sesyjkę, przerwa na obiad i zaraz wracam.

Jeśli te wszystkie gry rzeczywiście wyjdą w 2015 i ich oceny będą zgodne z oczekiwaniami to nastąpi ostateczne rozwiązanie kwestii  xbockiej. Chociaż dla mnie już nastąpiło. Wybór ps4 był słuszny, chociaż na początku sony mnie bardzo zdenerwowano dając zamiast konsoli suszarkę, wymieniłem ją na piękną białą wersję z jeszcze piękniejszym czarno-białym padem. Jako gracz, i były xbot. nie mogłem podjąć lepszej decycji. Na łoniaku interesowałaby mnie tylko forzę i multiplatformy (gorsze), które mają największe znaczenie przy wyborze konsoli, nie oszukujmy się. Mam teraz pesa na ps4 i spędzam z nim długie godziny. Dzięki śnieżnobiałej konsolce, na której podobno nie ma w co grać, ja się waham co będzie moim następnym tytułem i mam do wyboru 3. Lista gier na 2015 jest świetna. Na pewno będzie w co grać. W tym roku jeszcze wyjdzie LBP 3, na które bardzo czekam oraz gta 5 (yebie mnie to że remaster) no i zagram w TLOU. Po 360tce naprawdę, nie ma lepszego wyboru.

Opublikowano

kolejne piekne niebieskie bomby prawdy, nawet Jezus i Bog grali na playstation i nazwali swoj dom KRÓLESTWEM NIEBIESKIM

BOOM HEADSHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

Akurat moim zdaniem multiplatformy zawsze miały mniejszy priorytet w porównaniu do exów przy wyborze konsoli. No ale rozumiem, że dla niektórych szczytem ambitnej gry jest BF i AC... Tymbardziej, że internet mówi, że różnica 180p to jakby porównać stokrotkę do dębu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nidgy nie grałem w żadnego AC. A mój ostatni BF, który przeszedłem to bad company 2, nigdy w niego nie grałem w multi. Oczywiście ekskluzivy są również ważne, ale multiplatformy to dużo więcej jeśli chodzi o rynek. Tytuły ekskluzywne , dla mnie osobiście stoją również po stronie obozu niebieskich, żałuję tylko forzy. Ogólnie rozumiem, że ktoś uwielbia markę halo (ja nie) i szanuję wybór łoniaka, bo to tylko kwestia preferencji growych. Ja nie lubię shooterów, chociaż być może spróbuje destiny, z uwagi na elementy mmo, zbieractwo(to zawsze lubiłem) Mi osobiście playstation oferuje wiele więcej i to już na tym etapie, a generacja dopiero się rozkręca.

Opublikowano

A mój ostatni BF, który przeszedłem to bad company 2, nigdy w niego nie grałem w multi. 

Sporo straciłeś, w multi Bad Company 2 mam na liczniku ponad 18 dni. W większości grałem z kumplami, latanie śmigłowcami i cała ta reszta dała mi samą radochę. Kiedy już odczuwałem lekkie zmęczenie, wyszedł dodatek Vietnam i zabawa zaczeła się od nowa. Później nagle przestało mi się chcieć grać i reszta to już smutek i drama  :(

Opublikowano

ostatni dobry battlefield :( ehh epicki byl, i mial nawet fajnego singla

Opublikowano

Od BCmesjasz2  do bfgóvno4 jak można tak nisko upaść...

Opublikowano

Jaką ludzie mają słabą pamięć :) BC2 był genialny szturm ale chyba już mało kto pamięta że BC2 posiadało na start ogromną ilość bugów i problemów ze serwerami, a gracze modlili się o każdy patch. Jak widać pamięć bywa zawodna 

Opublikowano

No raczej że miało i to w chuy tylko że gdy bf4 nawet gdyby działało jest góvnem obesranym.

Opublikowano

TangibleAdorableGadwall.gif

EthicalTestyHagfish.gif

Zanotowac: "nie grac w GTA V kolo czlonkow swojej rodziny w trybie FPP" xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Poranek bez beki z x-złoma byłby stracony.

A waft of reports have hit the Internet over the last week, and they all seem to claim one thing: the Xbox One's Achievements system is broken.

Users have taken to a variety of forums to complain about issues.

Some say Achievements in Halo: The Master Chief Collection, like those that should unlock at the completion of a level, simply aren't. Others are reporting that the Achievements unlock hours or even days later.

I myself had Halo's "Bite the Hand" Achievement unlock as I was watching Hulu Plus... two days after playing The Master Chief Collection last.

While Microsoft hasn't said anything official on the matter, a number of Xbox Community Ambassadors have said this is a known issue, at least among their volunteer base.

"Yes, if I'm right, nearly everyone who has been lucky enough to play HALO: MCC has run into this problem," Ambassador Nine Eight Nine said to one user.

While not identifying as an Ambassador, WOW DYLAN's response of "there was a problem yesterday with Achievements not only yourself were having these problems but everyone else on Xbox one. Your Achievement should unlock by itself in a couple of days some are already unlocking for others. I've had this problem too and my achievements unlocked after awhile no need to worry" is listed as a suggested answer on Xbox.com's forums.

The issues seem to have started at Halo: TMCC's launch, but aren't limited to that game; users are complaining of similar problems in new-release titles like The Walking DeadD4: Dark Dreams Don't Die and Assassin's Creed: Unity.

http://stevivor.com/2014/11/xbox-ones-achievements-broken-unlocking-unlocking-days-later-attributing-gamerscore/

:kaz:

Opublikowano

jak mnie zawsze nie grzala przemoc w gta to w trybie fpp jest bolesnie realistyczna

Opublikowano

Po jaraniu sie FC4 stracilem resztki szacunku do tego forum :(

Opublikowano

6-7 grudnia: Uncharted 4, The Order: 1886, Bloodborne, Ratchet & Clank, Tearaway Unfolded, Rime, Until Dawn, No Man's Sky, Hellblade, SOMA, Grim Fandango, The Witness, The Tomorrow Children, The Wild, Alienation, Persona 5, nowe IP od Media Molecule/Sony Bend, świeże gry niezależne...

37YHD0j.gif

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Hehe, skonczycie pewnie tak samo jak ten pan i jego armia :daddy:

Opublikowano

Ale wychodzi na to, że FC4 jest normalnie dobrą i dopracowaną grą. Ubi zrąbało Unity, co nie znaczy, że trzeba skreślać FC4.

Opublikowano

w sejmie juz projekt ustawy o refundacje na czopki dla kazdego xbota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jeśli te wszystkie gry rzeczywiście wyjdą w 2015 i ich oceny będą zgodne z oczekiwaniami to nastąpi ostateczne rozwiązanie kwestii  xbockiej. Chociaż dla mnie już nastąpiło. Wybór ps4 był słuszny, chociaż na początku sony mnie bardzo zdenerwowano dając zamiast konsoli suszarkę, wymieniłem ją na piękną białą wersję z jeszcze piękniejszym czarno-białym padem. Jako gracz, i były xbot. nie mogłem podjąć lepszej decycji. Na łoniaku interesowałaby mnie tylko forzę i multiplatformy (gorsze), które mają największe znaczenie przy wyborze konsoli, nie oszukujmy się. Mam teraz pesa na ps4 i spędzam z nim długie godziny. Dzięki śnieżnobiałej konsolce, na której podobno nie ma w co grać, ja się waham co będzie moim następnym tytułem i mam do wyboru 3. Lista gier na 2015 jest świetna. Na pewno będzie w co grać. W tym roku jeszcze wyjdzie LBP 3, na które bardzo czekam oraz gta 5 (yebie mnie to że remaster) no i zagram w TLOU. Po 360tce naprawdę, nie ma lepszego wyboru.

Witam nowego członka w świecie szlachty, bogactwa i rozdzielczości 1080p. Witam tym bardziej ciepło, że postanowiłeś zmienić pole buraków na salon z kominkiem i winem rocznik 1886, na pyry z kapustą na jagnięcina w sosie truflowym z borowikami.

Tak, te wszystkie gry wyjdą w 2015, a powiadam ci baronie o błękitnej, szlacheckiej krwi, że to czubek góry lodowej. 6-7 grudnia przygotuj się na deszcz Heidsiecka, który zmyje z ciebie resztki brudu z pola buraków. Jeżeli nie grałeś w TLoU, to czym prędzej nadrób tą zaległość, po przygodzie z tym świętym graalem gier wideo, twoje spojrzenie na gry wideo będzie zupełnie inne niż dotychczas. Zdasz sobie sprawę, że microsoft karmi swoi chłopków szambem i guwnem obsranym, gdzie Sony dostarcza produkt z najwyższej półki.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Hehe, skonczycie pewnie tak samo jak ten pan i jego armia :daddy:

Czyli wypada na to, że  Nintendo ( stare jak Enty) i  mobile (Hobbici, - nie do końca poważnie traktowana rasa ) wygrają walkę ! :sorcerer:

Opublikowano

6-7 grudnia: Uncharted 4, The Order: 1886, Bloodborne, Ratchet & Clank, Tearaway Unfolded, Rime, Until Dawn, No Man's Sky, Hellblade, SOMA, Grim Fandango, The Witness, The Tomorrow Children, The Wild, Alienation, Persona 5, nowe IP od Media Molecule/Sony Bend, świeże gry niezależne...

37YHD0j.gif

We grown up together, we won epic battles... we made friends 4 life. Cóż za piękny trailer, pokazujący, że prawdziwi baronowie gamingu wiedzieli co to w 99 roku PSX, co to gry z duszą, przesłaniem i szczyptą magii. Ogrywali MGS, ISS, FFVII, SH, Crashe, Ico, Okami, Tekken, są rdzeniem, solą i ziemią konsolowego gamingu. Po drugiej stronie mamy przebrzydłe xboty, które w 99 co najwyżej ogrywały NFS na pc u starszego brata, a w świat konsol wstąpili przy premierze Gejlo i tak juz im zostało do dziś, trzy serie na krzyż przez całe życie.

6-7 grudnia Nadkonsola zrobi kolejny krok w dominacji nad światem i ostatecznej eksterminacji zielonych szkodników.

iHSh7mHETcUDK.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

jezu jaka to jest pełna masakra xbockiego mięsa. a jak pisałem że forumek zastyga w czasie to było o nie nie, xbox teraz rządzi xD tak to jest słuchać zielonego plebsu

CW czyta się wybornie

Popcorn.gif

nie wiem czy wiecie, ale mówi się, że jak ziomeczki spotykają się aby pograć na PSN w GOTY multi z TLOU to około 95% właścicieli światowego PKB gra na konsoli. tak tak, ku.rwy, baronowie w przerwie między planowaniem wyglądu świata relaksują się w niebieskim świetle. 

mam nadzieję, że już karty pracownicze podbite, pierwsze towary na kasie sprzedane, bo do przerwy na sikanie już tylko 40 minut!

Opublikowano

Juz za chwile, juz za momencik, lepszy Far Cry 4 i lepsze GTA 5

Opublikowano

Widzę dzisiaj dzień niebieskiego dziecka neostrady. Zielony Plebs w robocie... zarabia marne grosze. Nie mogę się doczekać, by wieczorem wrócić do domu na obiad z kartofli, po czym pełen relaks przy burakach i pif pafach SO w paskudnym i zupełnie nie baronowych 900p.

W tym czasie niebieskie dzieci natworzą tu z 5 stron Swojego fantazyjnego i wyszukanego bełkotu, jak to kiedyś może będą mieć fajne trailery zapowiadające może fajne gry.

dzieci-neo-o.gif

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.