Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mam dwa pady i stacje dokująca - 21 wiek nie jest mi obcy, nie muszę przynajmniej dzieciom z zabawek podp.irdalac alkalików jak botki.

XXI wiek, wpada kumpel, mówi przejdziemy kampanię Halo 2 w coopie na podzielonym ekranie przy piwku na kanapie, mija 6h, jesteście dopiero w połowie, fun nieziemski ale bateria pada.

Co robisz?

Uświadamiasz sobie, że nie pograsz z kumplem w coopie w Halo, bo masz zyebana konsole bez gier.

Koniec.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

singiel z Twojego "raka branzy" > HALO 2, nawet z wyimaginowanym "kumplem na kanapie "

Bluber-graficznie mam na myśli.

To się rozczarujesz bo pewnie różnic większych niż jakiś pierdoła nie będzie. To nie czasy ps3 i 640p/20fps.

ale PES wyglada jak gow(pipi)o.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gardzę PS4 ale pograłbym w nowego Assasina i zobaczył czy faktycznie jest taki średni.

Opublikowano

Gardzenie seriami AC, FC, BF, CoD i innymi podobnymi tasiemcami od raków branży to bardzo rozsądne podejście. Oszczędza pieniądze w portfelu, nerwy i czas.

Wczoraj na twitchu walczyłem na 5 min. transmisję w nowego Dragon Age i AC... Co za gówno obesrane, poza grafiką jakby nic się nie zmieniło w tych niedorobieńcach...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Exy, serio?

Dead Rising 3 - PC

Ryse - PC

Max: TCoB - X360, PC

TitanFall - X360, PC

Project Spark - X360, PC

Forza Horizon 2 - X360

Halo: Master Chief - Xbox, X360, PC

Ori - X360, PC

Tlou - ps3, Ps4

LBP 3 - ps3, ps4

Persona 5 - ps3, ps4

Transistor - pc, ps4

No Man's Sky - pc, ps4

Tearaway - vita, ps4

Młodym znowu trzeba tłumaczyć zasady gry :empathy:

Więc tak - w wojnie uczestniczą następujące obozy:

Klapersy - obóz konsol Sony

Xboty - obóz konsol MS

Blacharnia - obóz PC

Są jeszcze fani Nintendo, ale to grupa tak mało licząca się w towarzystwie, ze nawet nie doczekała się od przeciwników zwyczajowo używanej, obraźliwej nazwy.

W walce między obozami bronią są gry na wyłączność, dane tylko dla jednej grupy. Jeśli Marian z Wii wychodzi na WiiU to wszystko zostaje w rodzinie i obóz Nintendo żadnego eksa nie stracił - żeby ograć tę pozycję musisz mieć konsole Nintendo. Tak samo jak gra z PS3 wychodząca na Vite - wszystko zostaje w rodzinie i obóz Sony nie traci wtedy eksa. Z kolei jeśli gra z Xboxa wychodzi na PC, to przechodzi z jednego obozu do drugiego i traci w wojnie platform status eksa - żeby ograć grę nie musisz przechodzić do obozu MS, bo możesz ograć ją na średnim PC do nauki.

Mam nadzieję że pomogłem i więcej nie będziecie popełniać wstydliwych gaf łamiący zasady gry w CW.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Dobra, to ktory klapers mial skasowac konto jesli przesuna bloodborne?

Sorry, nie pamietam was po nickach.

Jak zwykle mialem racje.

Najlepsze sa reakcje w temacie o grze: "ooo, dobra wiadomosc. Sony to jednak potrafi dobra decyzje podjac", etc.

Ach, jak te klapy lubia byc ladowane w dupala.

Opublikowano

@observer

co mnie to, będe chciał ograć lbp3 to kupie ps3 za 500zł niż ps4 za 1500 co nie?

Ach, jak te klapy lubia byc ladowane w dupala.

to już od zapowiedzi ps3 nonstop all day all night

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

"motorstorm? wyglada praktycznie tak samo jak na trailerze z E3"

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"numery kart kredytowych w niezabepieczonym pliku txt i psn lezacy przez miesiac? no, ale dali gre indie za darmo, wiec nie wiem o co ten szum"

CALE KLAPERSY!

Opublikowano

"dobże rze przesuneli bo mogom naprawiać błedy teraz"*

*Wypowiedź przeciętnego klapa.

Opublikowano

O ile przesuneli ta premiere ?

Wczoraj na twitchu walczyłem na 5 min. transmisję w nowego Dragon Age i AC... Co za gówno obesrane, poza grafiką jakby nic się nie zmieniło w tych niedorobieńcach...

To skad tak dobre oceny dla Dragon Age, nawet od uzytkownikow ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Exy, serio?

Dead Rising 3 - PC

Ryse - PC

Max: TCoB - X360, PC

TitanFall - X360, PC

Project Spark - X360, PC

Forza Horizon 2 - X360

Halo: Master Chief - Xbox, X360, PC

Ori - X360, PC

Tlou - ps3, Ps4

LBP 3 - ps3, ps4

Persona 5 - ps3, ps4

Transistor - pc, ps4

No Man's Sky - pc, ps4

Tearaway - vita, ps4

Młodym znowu trzeba tłumaczyć zasady gry :empathy:

Więc tak - w wojnie uczestniczą następujące obozy:

Klapersy - obóz konsol Sony

Xboty - obóz konsol MS

Blacharnia - ale to grupa tak mało licząca się w towarzystwie, bo liczą się tylko konsole

Nintendozboczki, ale to grupa tak mało licząca się w towarzystwie, bo gra w exy i tu nie pisze

W walce między obozami bronią są gry na wyłączność, dane tylko dla jednej grupy. Jeśli Marian z Wii wychodzi na WiiU to wszystko zostaje w rodzinie i obóz Nintendo żadnego eksa nie stracił - żeby ograć tę pozycję musisz mieć konsole Nintendo. Tak samo jak gra z PS3 wychodząca na Vite - wszystko zostaje w rodzinie i obóz Sony nie traci wtedy eksa. Z kolei jeśli gra z Xboxa wychodzi na PC, to przechodzi z jednego obozu do drugiego i traci w wojnie platform status eksa - żeby ograć grę nie musisz przechodzić do obozu MS, bo możesz ograć ją na średnim PC do nauki.

Mam nadzieję że pomogłem i więcej nie będziecie popełniać wstydliwych gaf łamiący zasady gry w CW.

fixed

Opublikowano

Życzę posiadaczom PS4, by dostali taką za(pipi)istą grę jak Sunset Overdrive w czasie trwania tej generacji. Miód wylewa się z ekranu, rewelacyjna gierka.

Opublikowano

Podobny poziom do Infamousa czy Knacka ?  ^_^

Opublikowano

szkoda, ze ten wasz botowy mesjasz ma juz srednia 82%, no ale wiadomo srednia z metacritic licza sie tylko wtedy kiedy trzeba podreperowac zdeptane ego osmieszajac jakas gre na ps4, zaraz bocik napisze ze nie patrzy nigdy na srednie, a SO to mega gra i byc moze ps4 rownie dobrej nigdy nie dostanie bo...bo gra ma dusze i uciekla z dreamcasta

Opublikowano

Jak ładnie boty omijaja eksy ktore wyjda tylko na ps4 i na zadna inna platforme a podaja tylko te co beda na pc.

Ale ten trailer playstation experience jest genialny. Aż sie przypomniały chwile z psx. Maratony w Issa, Tekkena całe wakacje pielenia grządek w Harvest moon. Tylko Sony i Nintendo.

Opublikowano

O ile przesuneli ta premiere ?

To skad tak dobre oceny dla Dragon Age, nawet od uzytkownikow ?

Może stąd, że pełno wśród nas jest januszostwa. 

Opublikowano

Życzę posiadaczom PS4, by dostali taką za(pipi)istą grę jak Sunset Overdrive w czasie trwania tej generacji. Miód wylewa się z ekranu, rewelacyjna gierka.

Ta gra nie jest taka za(pipi)ista jak ludzie mowia. Mam xbox one kolo TV (pozyczone) i po godzinie mnie mega znudzila. Fajna ale dla konkretnego grona odbiorcow.

Opublikowano

Jak ładnie boty omijaja eksy ktore wyjda tylko na ps4 i na zadna inna platforme a podaja tylko te co beda na pc.

Kasias zaczal, wiec to od klapkow sie zaczelo.

Ahh te podwojne standardy.

@Velius

Pierwsza godzina w SO jest moim zdaniem najgorsza, ogolnie poczatek jest "taki se" gra sie dopiero otwiera i rozpedza po zdobyciu kilku waznych umiejetnosci dla naszej postaci i nie zwalnia az do samego konca.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dostaliśmy już w marcu, a nazywa się Niesławny Drugi Syn. Do tego posiada fajny luzacki klimat, nic na siłę jak w SO, a i graficznie ten ostatni przy Niesławnym to jakiś kupszton.

Aby nie było nadal bardzo chcę kupić Xboxa One. Cholernie chcę, bo choć konsolka sporo gorsza w moich oczach od PS4, to i tak jest świetna. Niemniej czytając ten temat dochodzę do wniosku, że Xbox One to wspaniała konsola, tylko jej społeczeństwo ch*jowe.

Opublikowano

Zróbcie jaką liste w które gry mozna grac i kupowac a które nie bo są dla januszów. Każdy gra i kupuje to co mu sie podoba a nie slucha jakiś trolli.

Opublikowano

zawsze mozemy sie zalozyc bo ty lubisz zaklady, ze ps4 doczeka sie gry na wylacznosc, ktora nie jest indorem ze srednia wieksza niz 82%

Opublikowano
Dostaliśmy już w marcu, a nazywa się Niesławny Drugi Syn. Do tego posiada fajny luzacki klimat, nic na siłę jak w SO, a i graficznie ten ostatni przy Niesławnym to jakiś kupszton.

Aby nie było nadal bardzo chcę kupić Xboxa One. Cholernie chcę, bo choć konsolka sporo gorsza w moich oczach od PS4, to i tak jest świetna. Niemniej czytając ten temat dochodzę do wniosku, że Xbox One to wspaniała konsola, tylko jej społeczeństwo ch*jowe.

Wez nie kupuj tego Xboxa lepiej jak masz zamiar pisac takie glupoty jak to:

Do tego posiada fajny luzacki klimat, nic na siłę jak w SO, a i graficznie ten ostatni przy Niesławnym to jakiś kupszton.

Gra nie traktuje siebie na serio, jest przepakowana humorem, to oczywiscie ze kurwa robi to na sile XD ... No szkoda bardzo ze nie ratujemy swiata przed nuklearna zaglada lub zla korporacja/rzadem po raz setny w skorze rambo/super bohatera w scenariuszu przepelnionym patosem i martwymi bliskimi ktorych trzeba pomscic.

Tekst o grafice tez genialny, zaraz moze jeszcze zaczniesz porownywac kunszt graficzny Killzona i pisac ze jest lepszy od tego w Zeldzie Wind Waker HD ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Niemniej czytając ten temat dochodzę do wniosku, że Xbox One to wspaniała konsola, tylko jej społeczeństwo ch*jowe.

Heh miałem podobnie na poczatku z ps4, ale jednak dochodzę do wniosku, że nie tylko społeczeństwo a i sama konsola jest ch.ujowa

Zróbcie jaką liste w które gry mozna grac i kupowac a które nie bo są dla januszów. Każdy gra i kupuje to co mu sie podoba a nie slucha jakiś trolli.

pol_pm_Koszulka-Chada-Proceder-Jeb-c-Tyc

Opublikowano

Ta gra nie jest taka za(pipi)ista jak ludzie mowia. Mam xbox one kolo TV (pozyczone) i po godzinie mnie mega znudzila. Fajna ale dla konkretnego grona odbiorcow.

To zależy, są gusta i guściki. Znam ludzi, którzy nie wytrwali dłużej niż godzinę przy The Last of Us. Nie ma reguły. Zaletą Sunset Overdrive jest kompletnie luźne, absurdalne podejście do gameplayu. Gra nie ukarze Cię za popełnione błędy, zginąłeś to momentalnie (w dodatku w świetny sposób) wracasz do zabawy. Bronie, mechanika świata (za design trzeba go docenić), czy sama struktura rozgrywki przypomina stare, uber konsolowe czasy gamingu i to jeden z tych tytułów, który mógłby reklamować kwintesencje konsolowej rozgrywki - niczym nieskrępowana, za(pipi)ista, zręcznościowa zabawa.

IMO żeby tę grę docenić to trzeba pograć dłużej niż godzinę, zresztą tak jak i w TLOU, które rozkręca się po jakimś czasie i nie puszcza aż do końca.

EDIT: A skoro klapki lubią tak mocno te procenty z Metacritic... GTA V ponownie dostaje niemal same setki.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/grand-theft-auto-v

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

To zależy, są gusta i guściki. Znam ludzi, którzy nie wytrwali dłużej niż godzinę przy The Last of Us. Nie ma reguły. Zaletą Sunset Overdrive jest kompletnie luźne, absurdalne podejście do gameplayu. Gra nie ukarze Cię za popełnione błędy, zginąłeś to momentalnie (w dodatku w świetny sposób) wracasz do zabawy. Bronie, mechanika świata (za design trzeba go docenić), czy sama struktura rozgrywki przypomina stare, uber konsolowe czasy gamingu i to jeden z tych tytułów, który mógłby reklamować kwintesencje konsolowej rozgrywki - niczym nieskrępowana, za(pipi)ista, zręcznościowa zabawa.

IMO żeby tę grę docenić to trzeba pograć dłużej niż godzinę, zresztą tak jak i w TLOU, które rozkręca się po jakimś czasie i nie puszcza aż do końca.

EDIT: A skoro klapki lubią tak mocno te procenty z Metacritic... GTA V ponownie dostaje niemal same setki.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/grand-theft-auto-v

Nie no napewno trzeba pograc dluzej, ja opisalem tylko pierwsze wrazenia.

A co do metacritic, Cory tez dostaje same setki ;)

http://www.metacritic.com/game/ds/cory-in-the-house

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.