Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mate lepiej poczekać na wersję PC z modami. Bo tak grać znów w GTA V bo FPP i 1080p to jest meh. Dave grałeś w Otogi?

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

>Granie w gta z modami

Opublikowano

Pierwszego xboxa mialem tylko ze 3 miesiace i nie gralem ;/

Opublikowano

>Granie w gta z modami

Całkiem spoko są, na przykład jeden mod w San Andreas dodawał możliwość wejścia do wszystkich lokacji, które się pojawiają podczas cutscenek ale nie można do nich normalnie wejść albo taki dodający całą nową wyspę z sympatycznym torem wyścigowym.

Opublikowano

>Granie w gta z modami

Człowieku granie w gta bez modów to jest bieda i konsolowy plebs z ps4. Żal mi ludzi, którzy nigdy tego nie doświadczyli i grali w GTA IV w 640p/20fps i jeszcze dali za tę konsole 2400zł xD

Opublikowano

>Granie w gta z modami

Człowieku granie w gta bez modów to jest bieda i konsolowy plebs z ps4. Żal mi ludzi, którzy nigdy tego nie doświadczyli i grali w GTA IV w 640p/20fps i jeszcze dali za tę konsole 2400zł xD

Jeszcze mnie na świecie nie było jak ps3 tyle kosztowało.  :reggie:

Opublikowano

a jakie exy maja boty w pierwszej polowie 2015 roku???

a gdzie ci nostradamusy co chciely sie zakladac (np Dave), ze Bloodborne nie upusci KKW przed czerwcem 2015???

:yao:

Opublikowano

>Granie w gta z modami

Jeszcze mnie na świecie nie było jak ps3 tyle kosztowało.  :reggie:

Zwarte i gibkie żarty masz pawcio, szanuję.

Opublikowano

Ps4 gó.wno obesrane taknie?

Sony ciągle tak bardzo pakuje czarne dildo w tyłki klapkom, a Ci klaszczą i proszą 'głębiej'...

Wywnioskowałem wszystko to czytając dziś ten temat oraz będąc chwilę w MM i trzymając przez 30 sekund w ręku pada z PS4 z obdartymi gumkami na gałach.

Opublikowano

Z(pipi)any to jest DC, PS4 i jej społeczność

W Halo masz narazie problemy z MM TYLKO , reszta chodzi bez problemu;

singiel, co-op, customy

Z jednej strony wyzwiska wobec użytkowników PS4 a w sygnaturze napis "wyższa kultura konsolowości"

Podwójne standardy i chamstwo. Tyle sobą prezentują posiadacze X-boksa

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

88626699.png1882266797.png

Next gen my ass...

Aaaa, przepraszam, zapomniałem. Dodali więcej zieleniny i zwierząt... Nie no mesjasz i must have!

To nic, że rok temu ograne.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A w recencjach nie było ze to najlepiej wygladajaca gra na next geny? :D.

Opublikowano

Pewnie całość robi zaje.biste wrażenie, 1080p i znakomite efekty świetlne i w ruchu jest kosa, ale generalnie to meh.

Opublikowano

A w recencjach nie było ze to najlepiej wygladajaca gra na next geny? :D.

A nie przypadkiem...

c94e63ac.gif

TloU?

:oh_you:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Klapki, jak tam wam dzisiaj idzie gra online? Dużo fragów?

"Dzisiejszego dnia odbędzie się konserwacja serwerów japońskiej korporacji. W tym czasie nie zalogujemy się na PlayStation Network, nie odwiedzimy swoich mieszkań w PlayStation Home oraz nie zrobimy zakupów w PlayStation Store."

Hmmm, chyba dzień jak co dzień u was.

Opublikowano

Nie gram w gry online.

Opublikowano

Nie gram w gry online.

Czyli powrót do przeszłości.

PSX-Console-wController.jpg

Opublikowano

"Dzisiejszego dnia odbędzie się konserwacja serwerów japońskiej korporacji. W tym czasie nie zalogujemy się na PlayStation Network, nie odwiedzimy swoich mieszkań w PlayStation Home oraz nie zrobimy zakupów w PlayStation Store."

Przeczytałem ten post i pobiegłem zalogować się do psn. Niestety nie zdążyłem. 

Opublikowano

Nie gram w gry online.

Czyli powrót do przeszłości.

PSX-Console-wController.jpg

Wolę przejść kilka dobrych, singlowych gier niż 200h spędzić w jednej na tym samym. Wyjątek to diablo.

Opublikowano

88626699.png1882266797.png

Next gen my ass...

Aaaa, przepraszam, zapomniałem. Dodali więcej zieleniny i zwierząt... Nie no mesjasz i must have!

To nic, że rok temu ograne.

GTA V powinno wyjść na PS4 i XO rok temu. We wrześniu na PS3 i X360, a potem na premierę nowych konsol. Ja wiem, że pisanie o niedorobionych tasiemcach pokroju AC, CoD i BF w kontekście GTA to trochę wiocha, ale te wieśniaki dały radę przygotować wersje swoich gier na cztery konsole jednocześnie (+ PC) i finansowo na pewno się im to opłaciło. Choć wtedy różnice między "piątką" na past i current-geny byłyby pewnie jeszcze mniejsze niż dzisiaj.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Ps4 gó.wno obesrane taknie?

Sony ciągle tak bardzo pakuje czarne dildo w tyłki klapkom, a Ci klaszczą i proszą 'głębiej'...

Wywnioskowałem wszystko to czytając dziś ten temat oraz będąc chwilę w MM i trzymając przez 30 sekund w ręku pada z PS4 z obdartymi gumkami na gałach.

O toto! Bomby prawdy. Idealne, obrazowe porównanie :potter:

Opublikowano

Jak są te konserwacje to w 95% przypadkach i tak można grać on-line. Przeważnie nie działa tylko sklepik. Ja się przed chwilą bez problemu zalogowałem (już po oficjalnym starcie konserwacji).

Opublikowano

Czuje się jakby to GTA zostało zrobione tylko dla mnie specjalnie przez R* bo dowiedzieli się że olałem wersje z past gen i im smutno się zrobiło  :yao:

Opublikowano

@Kasias

Rockstar wie jak prowadzić marketing i na pewno zarobili znacznie więcej niż firmy, które wydały swoją grę na wszystkie możliwe platformy w jednym momencie. 35mln sztuk na PS360 mówi samo za siebie, a teraz nextgeny i PC(chociaż przy tej ostatniej platformie nie liczę na duże sumy :teehee: ).

Opublikowano

Jak są te konserwacje to w 95% przypadkach i tak można grać on-line. Przeważnie nie działa tylko sklepik. Ja się przed chwilą bez problemu zalogowałem (już po oficjalnym starcie konserwacji).

Ale beka jest z tego co i dlaczego oni tam tak konserwują ? PSN chodzi na lapku z 98 ? co kilkanaście dni całość lub część usługi umiera, przecież to jest żałosne....

:facepalmz:

PS: Pamiętajcie , na forum można dostać bana hejtując GTA więc uważajcie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.