Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:facepalmz:

PS: Pamiętajcie , na forum można dostać bana hejtując GTA więc uważajcie :P

Dzięki za pro-tipa. Gry jeszcze nie mam, ale już tak ją szanuję. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mate: Nie chodzi o to, że przesunęli, tylko o fakt, że jak gra miała wyjść 6 lutego, to co drugi klapek tutaj pisał w co boty będą grać w lutym, a jak się okazało, że grę przesunięto o półtora miesiąca, to nagle te same klapki piszą  jak to dobrze, że opóźniono premierę  

Rozróżniasz CW od innych, "normalnych" tematów?

Od czerwca 2014, aż do czasów TGS premiera BB była ustalona na marzec - a ściślej pod jego koniec - 31:

XnwPZPk.png

W między czasie padały niejasne info n.t. ustalenia kolejnej daty premiery, związane z mylącą, anglojęzyczną pisownią mies. dzień. rok:

sam się na to nabrałem i spodziewałem premiery euro. w czerwcu.  :obama:

5.02.2015

Data padła na TGS, znana była wcześniej? Tylko nie wiem, czy to 5.02 czy 2.05  :P

byłu tłumaczone, że february.

Tyle że to data premiery na rynku japońskim , więc nie ma pewności że i u nas będzie ta sama  ;)

Koniec końców BB miał więc trafić wcześniej o 1.5 miesiąca, także na nasz rynek. Jednak datę przesunięto ze względu na kolidowanie z The Order 1886 i W3 i gra ma ukazać się w pierwotnie planowanym terminiez czego akurat wszystkim normalnym graczom pozostaje się cieszyć, bo tego rodzaju zagrywki zawsze negatywnie wpływają na sprzedaż, a co za tym idzie zmniejszenie szansy na podobne projekty (zwłaszcza konkurencja z Wieśkiem).

Na koniec małe przypomnienie czym jarają się ogarnięci klapersi od botów:

GOTY 2015 klapków (zaraz obok MGS V w jedynym słusznym 1080/60):

ilLKYxv3x4Bge.gif

GOTY 2015 botów:

tumblr_mcx99vbtgS1qen1meo1_500.gif

Różnica na korzyść ofert Sony niczym między zwykłym bananem, a bananem czikitą. Namiętnym seksem z Kingą z SCEP, a z Kobrą z Jew Tube. Prawdziwą Wyższą Kulturą Konsolowości, a założeniem cylindra i fraku przez Cygana na święto zmarłych. Po prostu myślisz exy Sony na 2015 - mówisz Wyższa Klasa. Myślisz exy na podkąsole - mówisz gó.wno obesrane. :dog:  

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano
Prawdziwą Wyższą Kulturą Konsolowości,

Barani gamingu juz musza zgapiac haselka botow, tak nisko upasc :f

Poza tym jak tam oferta na ten rok ? Tez roznica niczym "zwykly banan, a banan czikita" ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Stiil better than kupowanie Tytanowego janusza & COD AW, a później wyzywanie innych od raków branży.   :reggie:

Edit: ten rok to fory przed 2015, t.j. 2012 przed 2013.  :sir::trophy_gold:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Haha, z Toba tak bardzo musi wyjsc zawsze na korzysc Sony, chocby sie siedziba Sony palila to zawsze jakos zakrzywisz rzeczywistosc i obrocisz kota ogonem - podziwiam ten talent :taknieco:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Czy kogoś to dziwi? Czy kiedykolwiek w historii elita, burżuarzja, arystokracja czy patrycjat był liczniejszy od plebsu i robactwa?

Nie inaczej jest teraz, nie każdy może dostąpić wyżyn kultury konsolowości.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Chcesz mi powiedziec ze gry sprzedaja sie lepiej na konsoli ktorych jest tak z 10x wiecej sprzedanych w danym kraju ? HOLY SHIT !!!!!!

Jak bardzo trzeba byc smutnym zeby takie cos wrzucac do CW jako jakikolwiek argument ? Serio, jak bardzo xD

Opublikowano

Halo The MasterCook Collection:

Krótka recenzja:

Mechanika , movement , strzelanie, naprawde naprawde bardzo dobre.

Generalnie bardziej styl Resistance i UT , niz Killzone , czy COD - To mi sie bardzo podoba

Multi - nie mam narazie siły do tego , bo problemy sa bardzo duze (przynajmniej u mnie)

Przyznaje racje , ze kiedy ukazywały sie te gry mogły byc System Sellerem , GOTY  itd  i dla fana universum sa za(pipi)iste (mnie fabuła w FPS , generalnie nie interesuje, zreszta tak jak single  ale, ze w multi mam narazie srednie szczescie wogole zagrac, to pociupałem w singla)

8/10 -  jak bedzie multi to pomyslimy o czyms wyzszym. 

Dobre gry.

Opublikowano

@Bansai

co się wpychasz ;/

deb-dexter-shove.gif

Dlatego uzywamy opcji edytuj a nie napisz nowy post :sorcerer:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

linki do allegro - nowy wymiar argumentu. a myślałem że niczego debilniejszego już nie wymyślicie.

Opublikowano

linki do allegro - nowy wymiar argumentu.

To nie jest żaden argument. Zwykła ciekawostka.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Bansai idealnie skomentował tę "ciekawostkę". Nieprawdopodobne, że w kraju PlayStation więcej gier schodzi na PlayStation, NO SHIT SHERLOCK!

Opublikowano

linki do allegro - nowy wymiar argumentu. a myślałem że niczego debilniejszego już nie wymyślicie.

Yano próbował kiedyś używać liczbę stron tematu dot. danej gry jako miernik jakość gry xD Więc maksymalny poziom debilności wciąż niezagrożony 

Wracając do tematu, smuci mnie fakt, iż tak wielu ludzi uważających się za graczy potrzebują 13 lat aby odkryć grywalność serii Halo. W tym świetle jakże bardziej zrozumiałe jest dla mnie jaranie się wszelkimi fałszywymi fps-owymi mesjaszami z Killzonem 2 i Call of Duty na czele, które miało miejsce kilka lat temu na forum  

Opublikowano

Haha, no tak, bo przeciez CW to skrot od CiekaWostek ^_^ 

Opublikowano

Bansai idealnie skomentował tę "ciekawostkę". Nieprawdopodobne, że w kraju PlayStation więcej gier schodzi na PlayStation, NO SHIT SHERLOCK!

Jakiś czas temu któryś z botów namietnie wrzucał top listy z amerykanskiego amazona, podobny poziom.

Opublikowano

podziwiam ten talent :taknieco:

Dziękuję. :hi: Zawsze w Służbie Prawdy i 100% for serious.  

Opublikowano

Z(pipi)any to jest DC, PS4 i jej społeczność

W Halo masz narazie problemy z MM TYLKO , reszta chodzi bez problemu;

singiel, co-op, customy

Z jednej strony wyzwiska wobec użytkowników PS4 a w sygnaturze napis "wyższa kultura konsolowości"

Podwójne standardy i chamstwo. Tyle sobą prezentują posiadacze X-boksa

Kubson ma tyle wspólnego z kultura co ja z Xboxem.
Opublikowano

Przynajmniej mam jakies rozeznanie w gierkach i nie jestem januszem  :sorcerer:

teraz tylko czekac na wklejenie moich postow z przed x lat lub na temat coda xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Wszyscy siebie warci jesteście, dziś i tak nic nie przebije suteqa - pirata

Podwójne standardy, chamstwo, bluzy PROSTO i hipokryzja.

Opublikowano

Przynajmniej mam jakies rozeznanie w gierkach i nie jestem januszem  :sorcerer:

teraz tylko czekac na wklejenie moich postow z przed x lat lub na temat coda xD

mogą byc n.t. titanfall i coda z bieżącego miecha?  8)

Opublikowano

Jak bardzo cię piecze to może, tylko tym razem postaraj sie czytać ze zrozumieniem

Opublikowano

Ja yebie niedługo święta a wy się musicie kłócić no trochę nie na miejscu chłopaki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.