Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oj doskonale zrozumiałem. puenta na tamten post była taka (zanim Kyo nas pousuwał za sianie CW poza CW) że wyzywasz innych od raków branży, bo jarają się zapowiedziami na 2015-2016 (jak gdyby H5, QB, czy Scalebound i Phantom Dust nikt się tutaj nie jarał), a sam ów raking wspierasz, kupując szroty od Act. No przykre to jest, zwłaszcza ile uwagi poświęca się tutaj negatywnemu wpływowi COD na branżę gier (przypadek RE6 chociażby).

Swoją drogą co jest złego w jaraniu się gierkami, które wyjdą na najbliższe lata? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Scalebound i Phantom Dust

To są gry na 2016 i 2017. Zobaczycie.

Opublikowano

Ja yebie niedługo święta a wy się musicie kłócić no trochę nie na miejscu chłopaki.

Wiadomka, w świeta wszyscy się radują, cieszą i grają na Vicie  :master:

Opublikowano

Oj doskonale zrozumiałem. puenta na tamten post była taka (zanim Kyo nas pousuwał za sianie CW poza CW) że wyzywasz innych od raków branży, bo jarają się zapowiedziami na 2015-2016 (jak gdyby H5, QB, czy Scalebound i Phantom Dust nikt się tutaj nie jarał), a sam ów raking wspierasz, kupując szroty od Act. No przykre to jest, zwłaszcza ile uwagi poświęca się tutaj negatywnemu wpływowi COD na branżę gier (przypadek RE6 chociażby).

Swoją drogą co jest złego w jaraniu się gierkami, które wyjdą na najbliższe lata? 

Nic. The Last Guardian wygląda spoko.

Opublikowano

A jak Yeti wymienia Wild to siedzisz cicho.

Opublikowano

A jak Yeti wymienia Wild to siedzisz cicho.

Bo sam wstawia co druga stronę listy gier na PS4, które się pojawią w 2016/17 :P

Opublikowano

Wild to będzie f2p. Szkoda że Michael Ancel przystał (zaproponował?  :ph34r:na takie gvwno. 

14901195242_b29bc86e51_n.jpg

WILD_CatFishPursuit_vf1.jpg

Opublikowano

Ale czy ja robię tym dwóm grom zarzut, że wyjdą kiedy wyjdą? Podpinam tylko do dialogu nobodylikeyou z trybsonem, bo jest tu kilku takich zielonych, co wpisują na listę "must play" gry z rendera, o których KOMPLETNIE nic nie wiadomo.

Opublikowano

zmień w porę tego Trybsona, ja ci dobrze radzę.  :teehee:

Opublikowano

Ja yebie niedługo święta a wy się musicie kłócić no trochę nie na miejscu chłopaki.

Wiadomka, w świeta wszyscy się radują, cieszą i grają na Vicie  :master:

No raczej, odkąd kupiłem vite wróciła ochota na granie tylko mam za duży wybór gier a nie czekaj na vite przecież nie ma gier.   :oh_you:

Opublikowano

:dog: 

W tym miesiącu 12 premier. 

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Znacie fanbojów, którzy grają w jakieś gry tylko dlatego, że te są exami, bo normalnie kompletnie nie jara ich tematyka/gatunek/setting? Bo ja znam - gość jest x-botem. W ścigałki nie gra - ale PGR i Forzy wszystkie odhaczone. RPG nie lubi - Wiesiek 2 na premierę. Indyki bee, ale jak był hype na Fez, to oczywiście ograne. Szczyt to premiera XOne. Platformówki to ostatni gatunek, za jaki by się zabrał, ale Max zaliczony Day One = opinia oczywiście pozytywna. W bijatyki nie grał od jakichś starych Mortalów, mówi "nie moja bajka" - KI odpalone naście razy, choć na Easy i Very Easy, ale walczył do ostatniej żyletki na pasku życia.

Zabawna sprawa, nawet bardzo.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

smutny egzemplarz, niezależnie od obozu. ogólnie śmiać mi się chce jak widzę te wasze licytacje na exy, z których połowy i tak nie tkniecie. szlachta i baroni, numerków. a w czytniku i tak w większości multi i ułamek exów. pfff wam powiadam.

idę grać.

Opublikowano

Pewnie w gta v tego kotleta ty raku branży  :dog:

Opublikowano

to za parę dni. teraz lococycle. wygrałem w konkursie to sobie ogram, a co :teehee:

Opublikowano

to za parę dni. teraz lococycle. wygrałem w konkursie to sobie ogram, a co :teehee:

Nie interesowalo mnie, ale ogram bo wygralem :oh_you:

Opublikowano

88626699.png1882266797.png

Next gen my ass...

Aaaa, przepraszam, zapomniałem. Dodali więcej zieleniny i zwierząt... Nie no mesjasz i must have!

To nic, że rok temu ograne.

o ile dla mnie GTA5 to jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji tak na ''nextgenową'' wersję leje ciepłym moczem. Po roku znowu to samo z lekko ostrzejszą grafiką, kilkoma nowymi krzakami/zwierzakami, większą ilością NPC na ulicach, dodanymi refleksami i widokiem fpp...za to widok w oddali stracił wiele, jest teraz zblurowany o czym nikt nie pisze. 

Rozumiem wydać remastera gry która ma duże różnice w oprawie, ma nową zawartość (misje, świat, postacie, itd.), lub wyszła minimum z 2-3 lata temu a nie po roku   :sorry:

Ta wersja GTA5 powinna wyjść rok temu, R* i GTA to nie jest firma Zenka w wulkanizacji na peryferiach miasta.

RE HD Remaster, Halo:MCC  :banderas: 

GTA5, TLOU, TR:DE  :shotgun: 

Opublikowano

linki do allegro - nowy wymiar argumentu. a myślałem że niczego debilniejszego już nie wymyślicie.

Yano próbował kiedyś używać liczbę stron tematu dot. danej gry jako miernik jakość gry xD Więc maksymalny poziom debilności wciąż niezagrożony 

tumblr_m2zbcakap71qf9d9no1_r3_500.gif

chcesz powiedzieć że gra o której rozmowy nabiły 200 stron tematu nie jest lepsza od gry która ma 2-3 strony w swoim temacie?

Opublikowano

linki do allegro - nowy wymiar argumentu. a myślałem że niczego debilniejszego już nie wymyślicie.

Yano próbował kiedyś używać liczbę stron tematu dot. danej gry jako miernik jakość gry xD Więc maksymalny poziom debilności wciąż niezagrożony

tumblr_m2zbcakap71qf9d9no1_r3_500.gif

chcesz powiedzieć że gra o której rozmowy nabiły 200 stron tematu nie jest lepsza od gry która ma 2-3 strony w swoim temacie?

Ty tak poważnie, drogi kolego?

Opublikowano

Yano, nawet nie probuj znowu forsowac tej teorii xD sa gry, ktore nawet nie maja tematow na forum, a sa lepsze np od destiny, ktore stron ma ile?

Opublikowano

Patrz jak jednym slowem masakruje twoj argument:

battlefield

Opublikowano

Yano troche racji ma, tylko zamiast przymiotnika "lepsza" nalezy użyć przymiotnika "popularna"

Opublikowano

Biorac pod uwage, ze popularny i lepszy to 2 totalnie rozne przymiotniki to Yano nie ma w ogóle racji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.