Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w szczególności mając na uwadze ze pomijając indyka Ori to kolejny ex na Xboxa wyjdzie dopiero gdzieś we wrześniu przyszłego roku.

Nihil novi. Standardowa polityka MS-u to wydać parę exòw na start, a potem zamykają teatrzyk i otwierają zakład wiertniczy. Tylko to jest dobre jak konkurencja jest w tyle. Teraz to wygląda na ryczenie domowego kotka, ktòry myśli że jest panem dżungli, a wszyscy wokòł toczą bekę i wrzucają na Youtube ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

gram sobie wlasnie w valiant hearts - nie liczac tego, ze na razie zagadki sa dla potluczonych to cala otoczka i oprawa miazdza, interaktywna lekcja historii od raka branzy - no no no

Opublikowano

gram sobie wlasnie w valiant hearts - nie liczac tego, ze na razie zagadki sa dla potluczonych to cala otoczka i oprawa miazdza, interaktywna lekcja historii od raka branzy - no no no

Fajna gierka, tez mi sie podoba.

Opublikowano

w szczególności mając na uwadze ze pomijając indyka Ori to kolejny ex na Xboxa wyjdzie dopiero gdzieś we wrześniu przyszłego roku.

Nihil novi. Standardowa polityka MS-u to wydać parę exòw na start, a potem zamykają teatrzyk i otwierają zakład wiertniczy. Tylko to jest dobre jak konkurencja jest w tyle. Teraz to wygląda na ryczenie domowego kotka, ktòry myśli że jest panem dżungli, a wszyscy wokòł toczą bekę i wrzucają na Youtube ;)
Beka, to jest z Klapów, że od roku grają w gify i niespełnienie obietnice ich japońskiego Bożka. I w sumie nie ma co się dziwić, że jak pojawia się cokolwiek dobrego na horyzoncie, to bronicie tego jak dziecko Swojej niebieskiej łopatki przed kolegami w piaskownicy, czekacie na to z wywieszonym jęzorem jak to samo dziecko, które ma zapowiedziany rower górski na komunię z 24ema przerzutkami. Już czuje dotyk gumy rączek kierownicy, już czuje te miękkie siodełko... tylko po chwili w głowie pojawia się myśl, że komunia dopiero za rok i może się pojawić na niej kochana Ciocia z fioletowym składakiem z komisu, więc póki co pozostaje jedynie zabawa tą starą łopatką w piaskownicy i widok jak koledzy obok grają w piłkę.
Opublikowano

Powiedzial koles, ktory przez rok nextgenow zagral raptem w 8 gier, 3 dobre exy (chociaz juz 10 osob tutaj stwierdzilo, ze Sunset nie wszytskim przypasuje, no i nikt nie kupi konsoli dla gry na 8 ) i g(pipi)na pokroju Thief (w gorszej wersji bez lokalizacji), Crimson Dragon itp.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Obejrzalem streamy z Far Cry 4 i chyba powoli sie przekonuje :# Pewnie bedzie moj pierwszy wakacyjny zakup w ramach nadrabiania zaleglosci.

Opublikowano

Jaki rok? Konsolę kupiłem jakieś dwa tygodnie temu, Crimson Dragon był za darmo, a gownianego Thiefa od razu wymieniłem na SO.

Ale ładnie odbijasz piłeczkę po bombach, których chyba żaden klapek nie potrafi przyjąć na klatę od 255466684 stron tego tematu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Obejrzalem streamy z Far Cry 4 i chyba powoli sie przekonuje :# Pewnie bedzie moj pierwszy wakacyjny zakup w ramach nadrabiania zaleglosci.

ja zaraz zamawiam moja kopie - az jestem zdziwiony co ubi wyplulo - technicznie jest swietnie, jak taki rak branzy robi tak dzialajaca i wygladajaca pozycje to jednak potencjal w tych naszych maszynach jest wielki

do tego nie gralem w fc3 bo mnie plynne 18fps odrzucilo na ps3 wiec nie bede mial syndromu ze to dlc do tej czesci

Opublikowano

ja zaraz zamawiam moja kopie - az jestem zdziwiony co ubi wyplulo - technicznie jest swietnie, jak taki rak branzy robi tak dzialajaca i wygladajaca pozycje to jednak potencjal w tych naszych maszynach jest wielki

do tego nie gralem w fc3 bo mnie plynne 18fps odrzucilo na ps3 wiec nie bede mial syndromu ze to dlc do tej czesci

Mnie FC3 tez odrzucil na PS3 i z tego jestem bardzo uprzedzony do Ubi, a dochodza do tego jeszcze kwiatki z ostatniego Assassina....

Ja czekam na swoja kopie Dragon Age ktora powinienem dostac w czwartek i jak mi podpasuje to nie planuje juz kolejnych zakupow az do Wieska :)

Opublikowano

Prawda jest taka Humulin, ze gdybym kupil konsole dzisiaj to takze zamiast Sunseta kupilbym FC4, nowego PESa, ktory chodzi w tej samej rozdzielczosci jak na 360tce i pewnie Destiny by lupac z kumplami, bo czekania 10 minut na mecz w HALO bym nie zdzierzyl. Jedyne gry ktore kupilbym z exow to Forza. Piszesz tak jakby MS mial nie wiadomo jakie asy w rekawie - jasne exy sa ciekawsze, jest ich wiecej, ale nawet przy niektorych multiplatformach gina, jak Titanfall w ktorego miesiac po premierze na forum gralo pare osob na krzyz, bo reszta sie znudzila...

Edytowane przez easye

Opublikowano

do mnie ubi od zawsze i na zawsze na cenzurowanym za to, ze jak nikt inny sciemniaja z warstwa techniczna swoich gier w pokazach przedpremierowych ale juz np ich engine ubi art ma niesamowitego farta do dobrych gier, wszystko co na nim powstalo jest co najmniej dobre (dwa raymany, valiant hearts i child of light)

Opublikowano

Mam nadzieje ze chociaz Raymana i Child of Light mi nie obrzydza w nastepnych latach  :reggie:

Opublikowano

Ja bym do tego dodal jeszcze te 2 ostatnie czesci FC, Beyond Good & Evil, Toma Clancy (chociaz tutaj sie mega boje o downgrade The Division), From Dust i zaraz sie okaze ze 3/4 osob pocina w gry "od raka branzy"

(Prince of Persia w sumie tez nie byl taki zly)

Mnie FC3 tez odrzucil na PS3 i z tego jestem bardzo uprzedzony do Ubi, a dochodza do tego jeszcze kwiatki z ostatniego Assassina....

Ja czekam na swoja kopie Dragon Age ktora powinienem dostac w czwartek i jak mi podpasuje to nie planuje juz kolejnych zakupow az do Wieska :)

Ja na 360tce mimo dropow i tak scalakowalem - przez klimat, swietne misje, fabule. 4ka pod wzgledem technologicznym to jedna z najladniejszych gier na nextgeny, do tego mega plynna.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No Ubi nardzo sie umocnlo w ostatnich latach, a ta generacja to juz w ogole ponad polowa gier jest od nich  :yao:

Opublikowano

do mnie ubi od zawsze i na zawsze na cenzurowanym za to, ze jak nikt inny sciemniaja z warstwa techniczna swoich gier w pokazach przedpremierowych (...)

Miejsce 2 zajmuje SONY
Opublikowano

pierwsze recki LBP3, ciekawe czy bedzie day one patch bo kazdy recenzent praktycznie wytyka, ze wersja na ps4 ma milion bugow, a sony niech kur.wa wreszcie pokaze co robia jego flagowe studia bo 2014 pod wzgledem exow to jeden wielki niesmieszny zart

Gamespot - 7/10
Games Radar – 4/5
IGN – 6.8/10
Polygon – 7/10
Game Informer – 8.5/10
Joystiq – 4.5/5
God Is A Geek – 8/10
Push Square – 8/10
Shack News – 7/10
LazyGamer – 8/10
USgamer 10/10
NZGamer 9.6/10
Gaming Age 5.8/10

Opublikowano

No Ubi nardzo sie umocnlo w ostatnich latach, a ta generacja to juz w ogole ponad polowa gier jest od nich  :yao:

Bo klepią najbardziej casualowe gierki więc nie dziwne,że tak się rozpanoszyli w ostatnich latach.

Ja za nimi nie przepadam ale za takie pierwsze Prince of Persia i FC:Blood Dragon mają u mnie plusa.

W Valiant Hearts i Child of Light jeszcze nie grałem ale domyślam się,że to też kawałek fajnego kodu.

Opublikowano

VH jest super tylko że to nie gra.

Opublikowano

Child > VH

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

child to przede wszystkim gra, taka wariacja jrpg z platformowka, WV jak pisze Pawcio gameplayo wypada slabo, rozwiazujemy banalne lamiglowki - za to niesamowicie mocna ma historie i cala otoczke, bardzo duzo mozna sie dowiedziec o Iwś ktora tak czesto jest omijana

Opublikowano

Pierwszego Prince of Persia zrobił Brøderbund, a nie Ubi.

Bo klepią najbardziej casualowe gierki więc nie dziwne,że tak się rozpanoszyli w ostatnich latach.

Ja za nimi nie przepadam ale za takie pierwsze Prince of Persia i FC:Blood Dragon mają u mnie plusa.

W Valiant Hearts i Child of Light jeszcze nie grałem ale domyślam się,że to też kawałek fajnego kodu.

Opublikowano

Child ma jeszcze genialna muzyke. Jedyne co mi brakowalo to voice actingu bo wszystko jest pisane rymem i moglo by to fajnie brzmiec. 

VH tylko do ogladania - fajna historia z (pipi) mocnym zakonczeniem.

Opublikowano

Oba tytuły są skierowane głównie w stronę prostackiej mechaniki, bez przejmowania się czymś takim jak "wyzwanie". Serio jest zastanawiające jak łatwo omamić konsolomaniaka, który hejtuje AC czy FC, ale zachwyca się jeszcze większymi samograjami, tylko ubraniami w pseudo artyzm wizualny. Czyli znowu grafika najważniejsza.

Opublikowano

VH kupiłem tylko ze względu na cene i czas akcji tego samograja, teraz znaleźć grę o II wś to wyczyn a co dopiero o pierwszej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.