Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czo ten Copper to ja nawet nie ... Spark > LBP 3? SO > InFamous?

Powiedz mi jeszcze, że Mario jest pedalskie :reggie:

Mario jest pedalskie. :reggie:

Masz Tommy'ego w avatarze, wybaczę Ci ten chwilowy udar mózgu :* 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

100% prawdy, już mu to kiedyś pisałem, a on tylko w kółko

crew > fh2

jakby to były jakies sono-exy no ale klap gonna klap

Tylko szkoda, ze kazda ulica wyglada tak samo slabo! Jezu ta gra nie ma totalnie nic - ani modelu jazdy, ani fajnego gameplay'u, graficznie wyglada, jakby wycieli samochody z Watch Dogs i obnizyli jakosc.

Most Wanted z PS3 zjada ta gre na sniadanie, a co dopiero porownac ja do Forzy Horizon z 360tki!

Calosc prezentuje sie tak jakby tworcy stwierdzili, ze w zasadzie nic nie jest wazne - dajmy mape stanow zjednoczonych, gimbusy kupia !

Usuniete...

Opublikowano

Dzięki postom powyzej poznalem lepiej psychike klapkow.

Niewazne, ze gra ma 5 czesci, przez 5 czesci dalej huiowy skok i niewiele sie zmienila - jest lepsza niz nowe ip z rownie ciekawym edytorem.

Tak to wlasnie jest z klapami, mozna im rzucac co rok czy dwa to samo i wszyscy zadowoleni.

Opublikowano

Tak Bluber - bo gry ktore wymieniles to typowy unorthodox! ^^

no zogda ze wybor jest wiekszy, exy sa lepsze w tym roku, nie jest to rownoznaczne z tym, ze na jednej konsoli totalnie nie ma w co grac.

Ja wiem, że jest co grać zawsze jest w co grać bo doba nie jest z gumy, ale pamietaj, że jak na 360 wychodziły 3 pudelkowe exy w roku i 20 na xbl to posiadacze ps3 piali, że nie ma w co grać, to samo jest z vitą. Tutaj jest CW nie ma miejsca na multiplatformy bo wtedy PC jest najlepszą konsolą, darmowy online 1080p/60fps w każdej grze (no dobra tutaj ostatnio ciężko przez żałosne korporacje typu ubisoft).

Opublikowano

Coper- widac ze mocno w ta gre grales. Nie 5, tylko 2 na konsolach stacjonarnych i jedna z najlepszych odslon na handheldzie. Wiesz ile powstalo do tej pory Raymanow ? i co kazda kolejna byla slaba gra, chociaz mechanika zostawala ta sama ?
No i prawilnie moze przypomne:
LBP - 95%
LBP 2 - 91%

Tobie sie nie podoba, ale who cares ?

No i swietnie te slowa komponuja sie spustow 4 czesci HALO na 1 plycie, w ktore wszyscy fani przegrali milion godzin na poprzedniej generacji. Na nowej zas to co najwazniejsze - MM nie dziala, mimo 20GB patchy, no ale mozna grac 'Customy" !
Pewnie jakby zremasterowali Gearsy to bylby KO dla Playstation.
Niektorzy to naprawde powinni byli zostac przy starej generacji.

Edytowane przez easye

Opublikowano

MM nie dziala

Jaki ty żałosny jesteś. Przed chwilą skończyłem dwa mecze w MM, który działa, tyle, że wolno wyszukuje mecze. Niestety musiałem czekać te 2 minuty na wyszukanie gry.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wczoraj zdazylem z kumplem zrobic sobie herbatke, skorzystac z toalety, skoczyc do almy po pwio zanim mi jakikolwiek mecz znalazlo, po czym na 80 Mb laczu odbijalem sie od scian. No pieknie dziala !

Poziom oczekiwania na jakikolwiek mecz zblizony do tego z TLOU przy ktorym nie wytzrymales nerwowo...  :sorcerer:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Easye oświeć mnie, w jakiego fpsa wymagającą skilla, mogę zagrać na ps4? Battlefield i destini? Co z tego że Halo jest stare skoro żaden inny fps dostępny na nową generację nie jest na tym samym poziomie? 

Opublikowano

No ale pisałem już kilka razy, w pojedynke wyszukuje bezproblemowo. W więcej osób sporo wolniej ... Czyli co ? W TLoU multi też nie działało na premierę ?

PS. W ani jednym meczu nie miałem takich lagów, o których piszesz. Mimo, że nie były to mecze na dedykach to i tak bezproblemowo się grało. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

nie wiem, TLOU nie gralem w multi prawie w ogole.

Easye oświeć mnie, w jakiego fpsa wymagającą skilla, mogę zagrać na ps4? Battlefield i destini? Co z tego że Halo jest stare skoro żaden inny fps dostępny na nową generację nie jest na tym samym poziomie?

Takze nie wiem, bo grywam zazwyczaj w to, co sprawia mi radoche, przez brak czasu, moze wiek mam totalnie gdzies, czy jest skillowe, czy ma autoaim, jakie mam ratio, dlatego np. potrafie czerpac radoche z BF przy 64 osobach i totalnej rozwalce, Destiny, czy nawet nowym CODzie gdzie gine od 1 strzalu w stope. Mocno zaluje, ze to nie HALO 5 wyszlo na One, tylko reedycja wszystkich 4 czesci, bo tak sam juz pewnie Ona mialbym w domu.

Edytowane przez easye

Opublikowano

O ch.uj beka z jeleni, którzy kupili GTA V bo gra według grających nie rózni się zbytnio od pastgenowych wersji (znaczy różni się, ale nie jakoś bardzo) pop up i zdupcone cienie nadal występują a mityczne zapełnione ulice autami i przechodniami to bujda. Quo Vadis Rockstar.

@Easye ty znów z tymi swoimi mongolskimi teorami, jasne, że byś kupił Far Crya bo jesteś pionkiem mainstreamu, ale zobacz, że posiadacze XO mają wybór moga sobie kupić dobre scigałki a nie tylko the crew, mogą kupić far crya, halo mcc, coda, titanfala chodzi w wybór a na xbox one jest on dośc spory jak na pierwszy rok.

Square Enix zapowiada, że tryb multiplayer do Just Cause 3 nie będzie na premiere tylko pózniej - wtf, ruch.ania graczy ciąg dalszy, a wy nadal kupujcie gry na premiere i inne early accessy, day one patche, dlc na płycie czy do pre-orderów to dzięki wam branża wygląda jak wygląda.

Jak juz R* kłamie, to czas zmieniać hobby. A ja chciałem kupić PS4 dla tego remastera.

Opublikowano

Gralem troche w lbp1 i nie skonczylem nawet, bo jak mozna grać w platformowke ze zyebanym skokiem?

To tak jak grac w strzelanke ze zyebanym strzelaniem :/ a sorry, zapomnialem, ze w uncharted tez sie zagrywacie :reggie:

Opublikowano

Mi ten skok nie przeszkadzal, takie bylo zalozenie gry przy sterowaniu szmacianka. Nie wiem jaka jest 3ka, bo obecnie recnejze mozna sobie w dupe wsadzic i nie wypowiem sie do poki sam nie zagram. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Właśnie doczytałem z tym Just Cause. Dobry biznesik, wydac gre w pelnej cenie gdzie jest sam single a poźniej wydać multiplayer do  pewnie za jakąs polowe ceny gry.

Opublikowano

uncharted, lbp, killzone, motostorm apokalipsa, heavy rain, god of war 3 - lista gierek, których jarankiem posiadaczy ps3 nie zrozumiem ;[

Opublikowano

No i swietnie te slowa komponuja sie spustow 4 czesci HALO na 1 plycie, w ktore wszyscy fani przegrali milion godzin na poprzedniej generacji. Na nowej zas to co najwazniejsze - MM nie dziala, mimo 20GB patchy, no ale mozna grac 'Customy" !

Pewnie jakby zremasterowali Gearsy to bylby KO dla Playstation.

Niektorzy to naprawde powinni byli zostac przy starej generacji.

Na poprzedniej generacji to mogles zagrac sobie jedynie w Halo 3 i H4, MM dziala, tylko party potrafi rozwalic na dwie rozne druzyny

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

Serio ktos sie jara mt apokalipsa? Przeciez ta gra to sraka, juz kiedys o tym pisalem jak byla dyskusja.

Opublikowano

Ej, ale wiesz, ze wymieniles prawie wszystkie exy na ps3? ; [

Za to Demona, Valkyrie, The Last of Us oraz Yakuze - szanuje mocno.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

a jakie exy maja boty w pierwszej polowie 2015 roku???

a gdzie ci nostradamusy co chciely sie zakladac (np Dave), ze Bloodborne nie upusci KKW przed czerwcem 2015???

:yao:

Mowilem, ze bedzie przelozone i mialem racje. 

Zreszta i tak pewnie wyladuje we wrzesniu. 

Opublikowano

Na poprzedniej generacji to mogles zagrac sobie jedynie w Halo 3 i H4, MM dziala, tylko party potrafi rozwalic na dwie rozne druzyny

Nie - HALO 1 Anniversary, Reacha i HALO ODST, ktore dla mnie byly mega slabe.

No i singiel z HALO 2 dzialalo na 360tce. Wychodzi na to, ze mozna bylo zagrac prawie we wszystko.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Easye dla ciebie odkąd kupileś ps4 wszystko od MS jest słabe więc wiesz ^^

Opublikowano

+ HALO 1 Anniversary, Reacha i HALO ODST, ktore dla mnie byly mega slabe.

H1A  na x360 smigalo na silniku z Reach, H1 w MCC masz oryginalne multi tyle ze to port z PC

Opublikowano

Ej, ale wiesz, ze wymieniles prawie wszystkie exy na ps3? ; [

hehe to nie xbox gdzie jest tylko forza,galo i gearsy.  :reggie:

Opublikowano

Easye dla ciebie odkąd kupileś ps4 wszystko od MS jest słabe więc wiesz ^^

To raczej syndrom botow. To dla nich wszystkie exy MS miarzdza - nawet te z na poziomie 60%. Przeciez tego LoOnaka to warto miec niemalze dla kazdej gry, od Ryse, TitanCod po Sparka, co wywoluje po prostu lekki usmiech politowania.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.