Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Blubi tak zmasakrowal ze az mi sie szkoda zrobilo easye'a. :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ehh gdyby tylko dało się zakrzywić tunel czasoprzestrzeni tak, zeby zobaczyć epicką walkę easyego bota z easyem klapem...

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Bluber wlozyl w pisanie tego posta wiecej wysilku niz tworcy DC w pisanie kodu sieciowego gry. Gratuluje zielony bracie i zycze dalszych sukcesow w masakrowaniu klaperstwa.

Opublikowano

GTA V na PS4 dropuje, na XOne nie. MICROSOFT PODPŁACIŁ ROCKSTAR  :shotgun:

Opublikowano

R*? Nigdy nie szanowałem.

Opublikowano

sin1qmu5a.png

Zielona brać na kolanach?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

ehh gdyby tylko dało się zakrzywić tunel czasoprzestrzeni tak, zeby zobaczyć epicką walkę easyego bota z easyem klapem...

Ale jak ta walka mialaby wygladac, skoro we wszystkich cytowanych postach swojego zdania nie zmienilem ? Nadal z perspektywy czasu Xbox > Ps2, Xbox 360 >Ps3 bo wtedy bylem graczem w 70% multiplayerowym i nie przeszkadzalo mi 5 exow na krzyz w ktore gralem non stop (tymbardziej nie chce mi sie do tego wracac na nextgenach), nadal hejt na Xbox Ona, ze wydali technologicznego bybla i totalnie olali nasz rynek, nadal beka, ze marketingowcy z MS moga postrzegac to jako "blogoslawienstwo", no ale nie wymagam od Ciebie czytania ze zrozumieniem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Łykacie te porównania jak niemka sperme.

Opublikowano

niemka przynajmniej wie co łyka

Opublikowano

Blubi tak zmasakrowal ze az mi sie szkoda zrobilo easye'a. :(

najlepsze jest to, że te klapki same się masakrują, totalny samograj cos jak uncharted!

Opublikowano

Najlepsze jest to ze nawet z perspektywy czasu zgadzam sie ze wszytskim co w tym czasie pisalem. LOOOL.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak tam easye - destiny zabija rozbudowaniem :teehee: ?

Opublikowano

no a powiedz mi Bluber, skad przy Alphie moglem wiedziec, ze Bungie wykreci taki numer ?

Cytujesz moje slowa z alphy i udajesz glupa. Trzeba bylo w tamtym okresie wejsc do tematu i napisac, ze 3/4 rzeczy ktore opisali, jak i fakt, ze niby alpha to byl wylacznie skrawek wiekiego swiata to sciema.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Easye błądził, był efektem papki i samozakłamania jakie serwuje MS botom, ktòrzy potem piszą że LBP 3 jest gorsze od Project Spark, mimo źe ma wyższą średnią na MC. Kłamstewko do kłamstewka, i ktoś dołączy do korowodu hipokryzji.

Easey miał na tyle silnej woli, że oparł się tej iluzji. Dziś wybrał ten sam obòz co większość i jest zadowolony. Docenił też wcześniejszą bibliotekę Playstation. Ciepło się robi na sercu gdy ktoś staje się szczęśliwszym.

Chcecie easeya szarpać za błędy przeszłości. Zlitujcie się nad nim, alebowiem nie wiedział co czyni... :(

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

easye niestety blubera nie pytaj o takie rzeczy, bo on ogrywa dopiero gierki z przełomu wieków. next gena kupi tak koło 2020 roku, więc u niego "alfa" równoznaczna jest tylko z mięsożernym samcem-alfa Czezkym. 

Nie ten temat. 

Opublikowano

Czemu wy karmicie tych troli typu bluber, cooper, donsterydo i resztę.

Jedno konsolowcy albo i gazetkolowcy*

Fakty sa takie ze obecnie najlepszym wyborem na dzień dzisiejszy jest i PS4 i Xbox One z lekka przewaga Xboxa One, nastawiając sie natomiast tylko i wyłącznie na jedna konsole w przeciągu 2-3 lat to niestety nie ma lepszej opcji niż PS4.

Kupując Xbox One dostaniecie następnego exa w przyszłym roku i to nawet nie wiadomo czy nie przyjdzie wam czekać prawie 11 miesięcy jak to miało miejsce w tym roku.

Prawda jest taka ze multiplatformy sa lepsze na PS4, a w obliczu natarcia exow obu firm (czyli żadnych) multiplatformy gniota exy obu platform.

*- osoba która widziała next gena tylko w gazetce sklepu sprzedającego elektronikę.

Opublikowano

Easey

przekrecanie nicka, raportuje

Opublikowano

Tylko osioł nie zmienia zdania.

Wszelkie prawa zastrzeżone przez spółkę pajgiszczanavita.
Opublikowano

sin1qmu5a.png

Ciekawe teraz czy boty zostaną przy swoim zdaniu i będą przez najbliższe lata (pipi) Xbona jak PS3 po Mafii II, czy raczej teraz nagle okaże się, że trawa nie ma znaczenia?

No i raz jeszcze obowiązkowo beka z przewidywań Wróżbity Macieja:

Do końca roku praktycznie każda multiplatforma bedzie wyglądać na Xboxie One tak samo jak na PS4

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Tylko osioł nie zmienia zdania.

Wszelkie prawa zastrzeżone przez spółkę pajgiszczanavita.

odkad przestales kibicowac barcelonie?

Opublikowano

sin1qmu5a.png

Ciekawe teraz czy boty zostaną przy swoim zdaniu i będą przez najbliższe lata (pipi) Xbona jak PS3 po Mafii II, czy raczej teraz nagle okaże się, że trawa nie ma znaczenia?

No i raz jeszcze obowiązkowo beka z przewidywań Wróżbity Macieja:

Do końca roku praktycznie każda multiplatforma bedzie wyglądać na Xboxie One tak samo jak na PS4

Ta focia z XOne to nie jest jakiś żart? Bo słabo coś na current-genie MS, oj słabo.

Opublikowano

GTA V Remaster Edycja po koszeniu :fsg:

(screen seems legit)

Opublikowano

IMO fejk, a jeżeli prawda, to beka przeokrutna ze złoma.

Opublikowano

myslalem ze to bekowe porownanie z x360 ale gaf pisze ze to prawda.............

B2rbzbWCAAEint9.jpg

B2rcWIpCMAAzlu5.jpg

dalej mysle ze to trolling ale jesli to sie potwierdzi to mozna zamykac temat a botki wysylac do lagrow na syberie

Opublikowano

Jeszcze raz, bo niektórzy nie zauważyli edyty:

Ta scena jest pod koniec.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Lem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.