Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tylko osioł nie zmienia zdania.

Wszelkie prawa zastrzeżone przez spółkę pajgiszczanavita.

odkad przestales kibicowac barcelonie?
Gdzieś w okolicach 21.58 czasu Vitawymiotnego.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jak kudłaty w temacie V trafnie zauważył to na one Franklin cały czas popyla w zółtym a na ps4 w niebieskim. dziwne że do ostatniej sceny zamienili się ciuchami. ale tego jakoś nie widzieliście :mog:

Opublikowano

Brak trawy od dziś nie stanowi problemu, a ja jako szanowany expert bez czerpania wiedzy od insajderów wiedziałem juz przed premiera GTA V ze wersja na PS4 bedzie lepsza, teraz czekam na porównanie Far Cry 4.

Opublikowano

Od razu przypomina się

nzm5gxfboz.png

Opublikowano

Na filmiku widać, że na Xone jest inna pora dnia dlatego gra wygląda gorzej.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

jako absolwent wydzialu biologii informuje, ze sa rodzaje trawy, ktore chowaja sie pod ziemie w okreslonych porach dnia, tylko xbox one pozwolil na zaawansowany algorytm ich zachowania

Opublikowano

To co botki jak teraz się czujecie bez trawy?  :reggie:

Opublikowano

A może na XO to jest wiosna i trawa dopiero rośnie real time?

swoją drogą beka w komentarzach sonyboty czy to w polsce czy na świecie ten sam poziom bycie przygłupem

lol fuck box 720p
MGS 720p
COD 720p
BF4 720p

i pod każdym innym komentarzem typ to dodaje :teehee:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ja tu co drugi post niektorych slysze haslo "ps4 to guwno obesrane" by zaraz dopisac ze xbox i jego uzytkownicy to wyzsza kultura konsolowosci

Opublikowano

DF jakoś dziwnie zwleka z porównaniem wersji, pewnie nie mogą znaleźć koszulki na zmianę w sklepie bo im się patch na ps4 nie może ściągnąć i boją się takiej fuszerki jak na powyższym filmiku

Opublikowano

zielonej trawy nie ma na zielonej konsoli - karma to jednak sucza

ale tak bez beki bede musial w 2015r kupic xone, nigdy nie wierzylem w chmure ale jak widze to jak w gta5 w remasterze przelicza pory roku i kielkowanie trawy to po prostu nie ma lepszego wyboru

Opublikowano

ps4 to guwno obesrane
xbox i jego uzytkownicy to wyzsza kultura konsolowosci

Opublikowano

ehh gdyby tylko dało się zakrzywić tunel czasoprzestrzeni tak, zeby zobaczyć epicką walkę easyego bota z easyem klapem...

Super-Time-Force-Review-Repeatski.png

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

a niech ci sie polamia galki w vicie!!!!!!!1111111

Opublikowano

jako absolwent wydzialu biologii informuje, ze sa rodzaje trawy, ktore chowaja sie pod ziemie w okreslonych porach dnia, tylko xbox one pozwolil na zaawansowany algorytm ich zachowania

już Ci miałem wysyłać Ipada. CUHJA!

Opublikowano

Szok, niedowierzanie w szeregach klapków- mocniejsza konsola wyświetla ładniejszą grafikę. No ale skąd mieli o tym wiedzieć, skoro całą poprzednią generację zaklinali rzeczywistość.

Yeti-"nie wierzę, ale jeżeli to prawda, to niech mnie dunder świśnie ! "

Opublikowano

GTAV: Pokłosie Edition (XONE)   :sir:

Po otwarciu pudełka z grą wysypuje się skoszona trawa :)

Opublikowano

Ale 5 stron temu jakoś normalne było, że dużo słabsza konsola lepiej radzi sobie z nowym asasyfem.

Opublikowano

Znalezli pewnie jedna miejsce w calej grze i wielka pompa, OHOHOHOHOHO!!!

Opublikowano

A może na XO to jest wiosna i trawa dopiero rośnie real time?

swoją drogą beka w komentarzach sonyboty czy to w polsce czy na świecie ten sam poziom bycie przygłupem

"Wyższa kultura konsolowości."

Opublikowano

Zgadza się :sir:

Opublikowano

to trawa o innej porze roku, różnicy nie ma

Opublikowano

Szok, niedowierzanie w szeregach klapków- mocniejsza konsola wyświetla ładniejszą grafikę. No ale skąd mieli o tym wiedzieć, skoro całą poprzednią generację zaklinali rzeczywistość.

Yeti-"nie wierzę, ale jeżeli to prawda, to niech mnie dunder świśnie ! "

Ale o co Ci chodzi?

My to wiemy od dawna to boty myślą ze 50% słabsza konsola bedzie generowała ta sama grafikę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.