Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Skoro to takie oczywiste, to z czego ta beka? Ja tam rozumiem taką beke , kiedy dużo słabszy sprzęt wyświetla ładniejszą grafę niż ten mocniejszy, ale tutaj serio wygląda to jak łapanie się brzytwy w tak trudnych czasach.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Beka jak zawsze z konsoli której się nie ma.

EDIT: No chyba że chodzi o PS3- z niej zawsze beka.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Csa01f2.gif

Biedne boty i ich nadzieja na identyczne multiplatformy. :empathy3:

Plus bonus zbliżenie na roślinki przez Snapmatic:

RpNtrktjZ0usfZvJuHVC3w_0_0.jpg

Tylko na PS4.

Opublikowano

przejechała kosiarka albo inna pora roku, innej opcji nie widze

Opublikowano

Csa01f2.gif

Jako bot musze przyznac ze jest mi troche lyso.

Opublikowano

Skoro to takie oczywiste, to z czego ta beka? Ja tam rozumiem taką beke , kiedy dużo słabszy sprzęt wyświetla ładniejszą grafę niż ten mocniejszy, ale tutaj serio wygląda to jak łapanie się brzytwy w tak trudnych czasach.

A no beka jest z tego ze na tamtej generacji była tylko jedna gra w której różnicą pomiędzy konsolami był brak trawy, była to Mafia II, cała generacje była beka ze słabszej PS3 a brak trawy w rękach botów był praktycznie gwoździem do trumny PlayStation 3.

Beka teraz z tego taka ze znając podwójne standardy botów, te zaraz bedą pisały ze różnica jest nie zauważalna, jest w miejscu do którego nikt nie trafi, liczy sie gameplay i skończy sie na lepszym padzie do Xboxa One.

Opublikowano

myslalem ze to bekowe porownanie z x360 ale gaf pisze ze to prawda.............

B2rbzbWCAAEint9.jpg

B2rcWIpCMAAzlu5.jpg

dalej mysle ze to trolling ale jesli to sie potwierdzi to mozna zamykac temat a botki wysylac do lagrow na syberie

skisłem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Co za cygan z porażeniem mózgowym bez szkoły, obesrany gównem obsranym z tego xbonka. Drogie botki, ale was ten microsoft wydymał, wpakowali smartfona wielkości dekodera na rynek, poinformowali że to next genowy sprzęt, a naiwne botki pobiegły do sklepu, a by cieszyć się nową generacja w 729p i bez kosodrzewiny. Gra z poprzedniej generacji podbita do full hd z lepszymi teksturami i już musieli ciąć, ale 1080p jest. Czekam na pełny tekst od DF, bo wydaje mi się, że to dopiero początek beki, podobno wersja na podkonsole ma jeszcze jakieś problemu z cieniami i ze znikaniem obiektów.

Zadaje oto takie pytanie botkom, co to będzie z tym waszym xbonkiem jak za rok niektórzy twórcy przerzucą się na silniki pisane pod next geny, a nie przepisywane z maszyn, które miały 512mb ramu? Cóż to będzie za piękna generacja. Zapytuje Knura Spencera, co to kv.rwa ma być? Nie o takie xbona walczył Mazzeo, Donsterydo i inne zasłużone boty.

Prawilnie przypominam, 6-7 grudnia pogrom botów i pokaz prawdziwej nowej generacji w wykonaniu min. Bloodborne, Order 1886 i Uncharted 4, po prezentacji tego ostatniego, boty mogą zareagować mniej więcej tak...

tumblr_lzgz60FFsI1qk6npio1_500.gif

musk rozjebany i zostanie z nich tylko zielona plama

Opublikowano

Ex-Uważasz, że brak trawy w Mafia to najlepszy przykład różnic w multiplatformach poprzedniej generacji? Że botki szydziły z PS3, bo tylko w jednej grze nie było trawy na konsoli za której bebechy oddawały życie klapki? Serio?

Serio?

Opublikowano

A no beka jest z tego ze na tamtej generacji była tylko jedna gra w której różnicą pomiędzy konsolami był brak trawy, była to Mafia II, cała generacje była beka ze słabszej PS3 a brak trawy w rękach botów był praktycznie gwoździem do trumny PlayStation 3.

Ja tylko prawilnie przypomnę, że Mafię II na PS3 portował developer bez najmniejszego doświadczenia - Massive Bear Studios. Tylko dla silnie upośledzonych jednostek ten przykład fatalnie wykonanej pracy mógł służyć za argument w wojnie konsol.

Opublikowano

Czym sie tu podniecacie? Że mniej trawy dali ?   :pawel:

Edytowane przez ppibo1

Opublikowano

Wersja na Xone ma, z tego co widzę na tych wszystkich filmach, więcej samochodów i przechodniów, lepszy kontrast (chociaż to jest do wyregulowania) i niektóre tekstury przyozdobione większą ilością detali. Np. tutaj:

Image42.png

Image32.png

Ale widzę, że kosztem trawy najwyraźniej :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Aż mi się przypominają te teksty botów "Rockstar pokaże partaczom z Naughty Dog jak się robi remastery" :D Beczunia w hui.

Opublikowano

Aż mi się przypominają te teksty botów "Rockstar pokaże partaczom z Naughty Dog jak się robi remastery" :D Beczunia w hui.

:kaz:

Opublikowano

Ex-Uważasz, że brak trawy w Mafia to najlepszy przykład różnic w multiplatformach poprzedniej generacji? Że botki szydziły z PS3, bo tylko w jednej grze nie było trawy na konsoli za której bebechy oddawały życie klapki? Serio?

Serio?

Nie,Mafia II to był przykład, była beka z frameratow i niższych rozdzielczości tez, zreszta słusznie, dlatego moja główna konsola był X360, nie lubię sie ograniczać na sile.

W tej generacji PS4 jest moja główna konsola bo multiplatformy sa dla mnie równie ważne co exy ale ze wiem ze od Sony sa zawsze najwyższej ligi to nie muszę wydawać kasy na kolejna konsole jak to było z PS3 tylko mam wszystko w jednym pudełku.

Wybór konsoli jeszcze nigdy nie był tak łatwy (no może poza generacja w której liczyło sie tylko PS2)

Wybór jest tylko jeden słuszny, tylko Sony, tylko marka PlayStation, a w tej chwili tylko nowy produkt z oznaczeniem 4 na końcu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wersja na Xone ma, z tego co widzę na tych wszystkich filmach, więcej samochodów i przechodniów

lol

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gaf nie zawodzi.

UKfHYEZ.gif

xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Wersja na Xone ma, z tego co widzę na tych wszystkich filmach, więcej samochodów i przechodniów, lepszy kontrast (chociaż to jest do wyregulowania) i niektóre tekstury przyozdobione większą ilością detali. Np. tutaj:

Image42.png

Image32.png

no nie za bardzo z tą większą ilością detali, wersja na One ma po prostu większy kontrast

Opublikowano

Image42.png

Image32.png

Nie ma więcej przechodniów, nie ma więcej samochodów, lub pokaz filmy na dowód.

Przecież ruch w GTA jest zależny od pory dnia, myśle ze to wiesz i nie oglądasz filmików z rożnych części miasta czy rożnych godzin.

Kontrast jest ten sam, zależy od ustawień tv lub magicznego przełącznika w ustawieniach konsoli czy to na Xboxie czy na PlayStation 4.

A tekstury nie sa przyozdobione większa ilością detali, tylko wynika to właśnie z bladego obrazu przez nierównomierny kontrast na obu zdjęciach, jesli obraz jest wyblakły to uciekają detale, to dlatego czerń w telewizorach jest tak ważna.

Opublikowano

No przecież nieodyebali takiej fuszerki jak nd

Opublikowano

Image32.png

A tekstury nie sa przyozdobione większa ilością detali, tylko wynika to właśnie z bladego obrazu przez nierównomierny kontrast na obu zdjęciach, jesli obraz jest wyblakły to uciekają detale, to dlatego czerń w telewizorach jest tak ważna.

Spójrz na twarz tego gościa z powyższego porównania.

Może i lepszy kontrast na Xone, nie wiem, lepiej to wygląda na tych zdjęciach na Xone w każdym razie.

Obejrzyj sobie trochę tych porównań, na każdym z nich widzę większy ruch uliczny w wersji na Xone, na YouTube już trochę tego jest.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie ma więcej przechodniów, nie ma więcej samochodów, lub pokaz filmy na dowód.

Przecież ruch w GTA jest zależny od pory dnia, myśle ze to wiesz i nie oglądasz filmików z rożnych części miasta czy rożnych godzin.

Kontrast jest ten sam, zależy od ustawień tv lub magicznego przełącznika w ustawieniach konsoli czy to na Xboxie czy na PlayStation 4.

Serio? SERIO? Pytam się, po co wy mu odpisujecie, przecież widać, że trolluje, a że wychodzi mu to tragicznie to druga sprawa.

PS. Macio jaka rozpaczliwa obrona, a może on serio wierzy w to co piszę? Tym bardziej żal mi go.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zwracam honor :hi: wersja XO wygląda biednej przez brak trawy

Opublikowano

Ja tam mam gdzieś słabsze multiplatformy na Xboxa One, bo te ogram na PS4. Nowego Xboxa chcę dla exów, bo coś czuję, że tym razem się postarają. Ogólnie jedyny to fajny systemik, ale fakt, jak brać jedną konsolę to tylko PS4. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.