Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Prawda jest taka ze tylko Fanek na zakupie next gena wyszedł najlepiej.

Czemu?

Bo nas posłuchał

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oj tam, to tylko trawa. Nie śmiejmy się z Xboxa.

Żartowałem hehe, beka ze szrota! K.O. kierva! HELL YEAH!!

bowser_is_backv3_by_cuban_legend-d68ns9l

83093720.gif

Ładny będzie wysyp na PT, kupię se jednego za pięćset złotych.

Opublikowano

Posluchac sie w wyborze konsoli ex4cta i Yetiego, ktorzy prawie nie graja w gry :( to tak jak posluchac się kobiety w wyborze auta.

Opublikowano

kogo obchodzi gta v kiedy wychodzi dobra, premierowa i do tego polska gra

thiswarofmine_Screen_05_NEW.jpg

ah zapomniałem, że jestem na forum konsolowego plebsu jarającego się uncharted :frog:

Opublikowano

Lepiej powiedz, czy dostaliście już tą darmową zawartość do DC, którą wam obiecują od premiery.

No, dziś właśnie była pierwsza darmowa paczka, a co?

Lepiej powiedz, czy dostaliście już tą darmową zawartość do DC, którą wam obiecują od premiery.

Tak

hahahahaha, tego to się Maciomaniak nie spodziewał.

headshot_gif.gif

Opublikowano

Znowu piękny popis nowogeneracyjnych kasuli. Odpalają grę. Nie po to, żeby pograć. Nie po to, by odpocząć po ciężkim dniu zapier.dalania w fabryce. Odpalają grę po to, by liczyć ździbełka trawy. Jaaaa perdoooole, panowie, już nawet na PC Labie nie ma takich akcji.  :taknieco:

Ja decyzję podjąłem już dawno - biorę wersję na Xbone. Trawka mnie nie rajcuje, a dłuższa żywotność pada z pewnością się przyda przy grze wciągającej na godziny. :fsg:

Opublikowano

Czemu?

Bo nas posłuchał

Kiedyś dałbym sobie za to PS4 rękę uciąć i wiesz co...

I bym teraz (pipi)a nie miał gier.

Opublikowano

No, dziś właśnie była pierwsza darmowa paczka, a co?

Tak

hahahahaha, tego to się Maciomaniak nie spodziewał.

headshot_gif.gif

No jedna paczka wow, a gdzie deszcz PANIE GDZIE TEN DESZCZ - ch.uja sami nie wiedzą będzie kiedy będzie

Opublikowano

ah zapomniałem, że jestem na forum konsolowego plebsu jarającego się uncharted :frog:

A jest na ps4?
Opublikowano

Czemu?

Bo nas posłuchał

I bym teraz (pipi) nie miał gier.

Wiesz ze jest juz potwierdzenie większego ruchu na ps4 niz na Xbox One?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Znowu piękny popis nowogeneracyjnych kasuli. Odpalają grę. Nie po to, żeby pograć. Nie po to, by odpocząć po ciężkim dniu zapier.dalania w fabryce. Odpalają grę po to, by liczyć ździbełka trawy. Jaaaa perdoooole, panowie, już nawet na PC Labie nie ma takich akcji.  :taknieco:

Ja decyzję podjąłem już dawno - biorę wersję na Xbone. Trawka mnie nie rajcuje, a dłuższa żywotność pada z pewnością się przyda przy grze wciągającej na godziny. :fsg:

A co wy robiliście całą poprzednią generację? Śmialiście się z gorszych multiplatform na PS3, nawet jak TLOU Remaster miał nieco gorsze cienie jak się włączyło 60 fps to też zebraliście się tutaj jak by crocsy za darmo rozdawali. A teraz jak X-boks niedomaga to oczywiście wyjeżdżasz z tekstem, że liczy się fun a nie liczenie źbeł trawy po ciężkim dniu w fabryce. Hipokryzja i beton aż wylewa się z waszych postów.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

A jest na ps4?

Póki co nie.

Opublikowano

Wyszedl Far Cry, GTA oraz Dragon Age a wy dalej trzepiecie tu ostro posty zamiast grac :/ ...

It's a sad day for gaming :frog:

Opublikowano

Kurwa, a co wy robiliście całą poprzednią generację? Śmialiście się z gorszych multiplatform na PS3, nawet jak TLOU Remaster miał nieco gorsze cienie jak się włączyło 60 fps to też zebraliście się tutaj jak by crocsy za darmo rozdawali. A teraz wyjeżdżasz z tekstem, że liczy się fun a nie liczenie źbeł trawy po ciężkim dniu w pracy. Hipokryzja i beton aż wylewa się z waszych postów.

Nie wiem jak reszta kasuli, ale ja siedziałem, grałem na X360 wrzucając od czasu do czasu jakiegoś exa na PS3 i nie marudziłem na multiplatformy w internecie, bo wiadomo że brałem je na platformę z przyjaźniejszym ekosystemem (Xbox 360). Na szczęście nie mam klapków na oczach i robię tak jak mi się podoba, a nie idę do chlewu, gdzie dają więcej ździbeł trawy, o którą gdybym dawał je.banie, to bym już dawno porzucił konsolową piaskownicę, która technicznie jest ŻA-ŁO-SNA i ograniczył się do zabawy na moim wielkim zderzaczu pikseli, który teraz głównie kurz zbiera, ewentualnie w Civkę zagram.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Czemu?

Bo nas posłuchał

I bym teraz (pipi) nie miał gier.

Wiesz ze jest juz potwierdzenie większego ruchu na ps4 niz na Xbox One?

Gdzie link poproszę.

Opublikowano

Yeti i eX4cT_PL po informacjach na temat trawy;

iconsex-goldenshowers.gif sex13.gif

Opublikowano

Natomiast boty wyglądają tak

tumblr_n42iwi1KBK1ts0oj3o1_500.gif

Opublikowano

A tak poważnie to najlepsza trawa jest w Hyrule.

hyrule-grass.gif

Opublikowano

Czemu sie nie cieszyć wybierając najlepsza gre na rynku w najlepszej wersji na najlepsza konsole.

Opublikowano

Brak trawy, długie instalki, ogromne patche, gorsza rozdzialka, ex od Insomniaca... Jak to jest kupić PS3 w 2014 roku?

Opublikowano

Wam tez Maciomaniak przyszedł pierwszy na myśl?
Opublikowano

To tak nie działa. To zatwardziałe klapki liczą klatki i są gorsi od blacharzy z biedronkowymi zestawami. Zielona szlachta przyjmuje takie wiadomości ze stoickim spokojem, wszak ma to w (pipi)e. To banda wyluzowanych gości, którzy pykną w jakąś gierkę dla funu i nie oczekują technicznej masakry, wszak wtedy graliby na PC. W chwilach takich jak ta, gdy widzę jak reszta zielonych braci przyjmuje wiadomości o gorszej trawie w GTA jestem dumny, że stałem się botem. Być w szeregach prawdziwych graczy to skarb.

A gów.noburza o TLoU ciągnęła się długo z dwóch powodów - 1) klapy nie były w stanie przyjąć do wiadomości, że dostały guwno obesrane. 2) wyluzowana ekipa spod zielonej bandery szybko dostrzegła, że trafiło na podatny grunt i wyprowadzić klapka z równowagi jest łatwiej, niż zabrać dziecku cukierasa.

Opublikowano
Wam tez Maciomaniak przyszedł pierwszy na myśl?

Hahaha, właśnie jeszcze pachnący FC4 instaluje się na dole, a na stole leży i czeka zestaw innych gier, nie mam czasu przejmować się trawą z GTA V które ograłem na PS3 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.