Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Patrząc jak długo instalują się gry na XO to Maciomaniak jeszcze co najmniej do 22 będzie tu pisał posty.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Patrząc jak długo instalują się gry na XO to Maciomaniak jeszcze co najmniej do 22 będzie tu pisał posty.

To smieszne, 21/37.

Swoją drogą wersja XO ma większy draw distance i ponoć lepszy framerate

RWA2KMR.gif

na tym gifie widać jak na ps4 wersji mgła szybko się pokazuje

Opublikowano

No przecież pisze ze na dole, czyli znalazł sobie juz inne zajęcie na ta godzinkę czy dwie.
Opublikowano

Xboty dzisiaj:

1414896682711.gif

Opublikowano

Ja pyerdole, co ja zrobilem? Wlasnie opyerdolilem ps4, a mógłbym teraz buszowac po nextgenowych trawach :((((

Opublikowano

Trawa w Mafii deal breaker.

Trawa w gta v,  na (pipi) to komu.

Opublikowano

Ja pyerdole, co ja zrobilem? Wlasnie opyerdolilem ps4, a mógłbym teraz buszowac po nextgenowych trawach :((((

A ja zamiast grac moglbym miec argumenty przeciw botom :(

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Trawa w Mafii deal breaker.

Trawa w gta v,  na (pipi) to komu.

Nic nowego to tylko logika xbotów.  :reggie:

Opublikowano

A ja zamiast grac moglbym miec argumenty przeciw botom :(

o ja głupi! wymienie xboxa one na ps4 dopłacam jak za prezydenta!

Opublikowano

W mafii w ogole nie bylo trawy, a tutaj jest jej po prostu mniej. Najwazniejsze, ze jest stale 30fpsow. Poza ta trawa sa jeszcze jakies roznice?

Opublikowano

BUHAHAHAHAHAHAHA

karma to suka co nie botki, na kolana i do rana....wyrywac trawe z ziemi!!!!!!!!!!!!!!!

ale do konca 2014r kazda multiplatforma bedzie taka sama, przeciez 10% kinnecta, przeciez pioruny z chmury, zaraz zacznie sie cyrk botow, ze trawa nikogo, ze to mizerny port przereklamowanego R*, o ktorym przy wersji na past geny gadali, ze sa lepsi w robieniu silnikow graficznych niz naughty dog i studia wewnetrzne sony

:banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Opublikowano

komisja sledcza do spraw kradziezy trawy zaraz zostanie powolana

zakladanie_trawnika_621x0_rozmiar-niesta

a najpiekniejsze ze 6-7 grudzien coraz blizej

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

>liczenie pikseli

>liczenie klatek animacji

>porównania grafiki

>licytacja który sprzęt jest gorszy

>gify

>wolna prędkość pobierania z serwerów

>kilkugodzinne aktualizacje

>konserwacje uniemożliwiające grę

>awarie serwerów

>awarie infrastruktury online

>opłaty za dostęp do tej infrastruktury

>wypluwanie płyt

>wyrzucanie na pulpit

>błędy systemu

>niedokończone gry za 250zł

>radość graczy z możliwości zmiany tła

Console gaming 2014.

Wy się z siebie śmiejcie a nie z jakiejś trawy na Xboxie.

Opublikowano

GTA V na PS4 dropuje, na XOne nie. MICROSOFT PODPŁACIŁ ROCKSTAR  :shotgun:

UPDATE 18/11/14 4:30pm: We've completed work on an initial performance analysis of the PlayStation 4 version of Grand Theft Auto 5, which you can find embedded below. At first blush, we're looking at a very similar release to the Xbox One version - with only one really noticeable difference, the implementation of a lens flare effect that appears either absent or dialled back on Xbox One. Frame-rate is confirmed at 30fps, though the rare dropped frames seen on Xbox One are even less of an issue here. We're working through the game as quickly as we can and our journeys are taking us out of the city, so yes, we're definitely looking into stuff like this and will report back when we have more to share.

Nie wiesz nawet jak mi przykro Wiesiu :empathy3:

Opublikowano

to jest radosc przez lzy bo ps4 prawdopodobnie nigdy nie doczeka sie tak swietnej gry z dusza ze srednia 82% jak konkurencja :( :(

Opublikowano

Ciekawe czy przez następne lata klapki będą wypominać, że na xboxie nie było trawy w gta tak jak to robiły xboty (mafia 2) xDD A nie zapomniałem, że elita Sony się szanuje i zapomni o tym za chwilę   :reggie:

Opublikowano

kolejne bomby prawdy 6 grudnia, kolejna beka z multiplatform pewnie na dniach/tygodniach, lawina exow na ps4 w 2015r

mila to byla jesien dla xone  - pierwszy i ostatni okres gdy posiadacze tej konsoli mogli sie poczuc jak nie tredowaci

UberAdi wysmiewa sie z konsol w ogole ale glupie botki mu plusikuja hahahaha no posladam sie, leje sie facet tez z waszego ogrodka ale wy mu plusiki dajecie hahahaha

Opublikowano

Bo my nie jestesmy jak wy, ze jakiego kutasa by wam sony nie wkladalo w dupala to i tak je chwalicie.

Adi ma racje wiec dajemy mu plusy, ta generacja ssie pale po calosci, tyle, ze na wiiu i xboksie sa gry, a na ps4 nie ma.

Edytowane przez Copper

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

no sa killery jeden o 2% lepszy od second son, drugi gorszy od lbp3 ale i tak lepszy, remaster gry ktora ma sto lat, potem lawina niedocenionych perelek jak ryse czy dr3, procz tego multiplatformy ktore sa lepsze w 720p bo sa bardziej konsolowe

jeden horizon2 wam zostaje obiektywnie, procz tego NIC, ZERO, ale wasza chora wyobraznia zrobila z tego waszego magnetowidu sprzet jaki jeszcze macie czelnosc stawiac obok WiiU

RAK

Opublikowano

BUHAHAHAHAHAHAHA

karma to suka co nie botki, na kolana i do rana....wyrywac trawe z ziemi!!!!!!!!!!!!!!!

ale do konca 2014r kazda multiplatforma bedzie taka sama, przeciez 10% kinnecta, przeciez pioruny z chmury, zaraz zacznie sie cyrk botow, ze trawa nikogo, ze to mizerny port przereklamowanego R*, o ktorym przy wersji na past geny gadali, ze sa lepsi w robieniu silnikow graficznych niz naughty dog i studia wewnetrzne sony

:banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

ale ze co plusa chcesz za banderasa ?  :facepalmz: nudny w ch,uj jestes, 

mizerne poki co to jest PS4 i najlepsze tlumaczenia "kupilem bo Playstation to inwestycja w przyszlosc" normalnie jak kupno mieszkania xD

Opublikowano

jak inwestycja w sztabki zlota drogi kolego :)

Opublikowano

no sa killery jeden o 2% lepszy od second son, drugi gorszy od lbp3 ale i tak lepszy, remaster gry ktora ma sto lat, potem lawina niedocenionych perelek jak ryse czy dr3, procz tego multiplatformy ktore sa lepsze w 720p bo sa bardziej konsolowe

jeden horizon2 wam zostaje obiektywnie, procz tego NIC, ZERO, ale wasza chora wyobraznia zrobila z tego waszego magnetowidu sprzet jaki jeszcze macie czelnosc stawiac obok WiiU

RAK

obiektywnie to na Ps4 nie ma gier bo 3/4 mozna ograc na telefonie, a 1/4 na ps3 

Jaki typ xD jeszcze ma czelnosc pisac ze xbox to rak hahaha RAK BRANZY to Sony i ludzie ktorzy kupuja PS4, czesto spotykana nazwa to janusze gejmingu 

gramy na vicie ?:D

Edytowane przez kubson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.