Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

rak/ebola/dzuma/ - niepotrzebne skreslic

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przeciez widac, ze Ficus trolluje, nie wierze, ze ktos jest w stanie tak myslec. Zwlaszcza, gdy ma vite.

Opublikowano

ale od vity prosze zejsc bo sie serio obraze ;) ja wam rodziny nie obrazam ;)

Opublikowano

ale i tak xbotow szanuje, pierw wiiu ale jakis xbox pewnie tez u mnie kiedys na stale stanie

ogolnie powinna nas laczyc wspolna pasja, a nie rozdzielac trawa no ale to CW to wiadomo ze tu jak w polityce przed kamerami, a gdy swiatla gaska to wpadamy sobie w ramiona i otwieramy flaszki ;) ;)

Opublikowano

No ja na przyklad czekam na ten event sony i trzymam kciuki za jakies fajne zapowiedzi, zeby w koncu miec jakis powod do zakupu ps4.

Chociaz za mocno trzymal nie bede, bo na E3 trzymalem kciuki za Sony i po tym co zobaczylem kupilem xboksa...

Opublikowano

Powaznie ludzie kupuja ponownie GTA5? Ladna tragedia musi byc na PS4...

Poważnie boty kupują ponownie Halo. Ładna tragedia musi być na XO...

edyta. Ale pyszny bul dupki botów :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Wystąpił błąd

Brak uprawnień do korzystania z tej opcji lub wykorzystano już dzienny limit negatywnych głosów reputacji.

:frog:

Odnowiły się :sorcerer:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

1 milion PS4 w Niemczech. Pod koniec czerwca było 570 tysięcy więc w ciągu 3 i pół miesiąca ps4  podwoiło swoją sprzedaż. Aż trudno w to uwierzyć :daddy:

Neuer Meilenstein für Sony Computer Entertainment

PlayStation®4 knackt die Millionen-Marke in Deutschland

Neu-Isenburg, 18. November 2014. 
Sony Computer Entertainment Deutschland gibt heute bekannt, dass in Deutschland bereits über 1.000.000 PlayStation®4-Systeme verkauft wurden. Der Meilenstein wurde am 21. Oktober 2014 erreicht. Mit dieser beeindruckenden Zahl kann PS4™ weniger als ein Jahr nach dem offiziellen Verkaufsstart die enorme Beliebtheit bei der Gaming-Community einmal mehr unterstreichen. Durch den herausragenden Erfolg sichert sich die weltweit bereits über zehn (!) Millionen Mal verkaufte Next-Gen-Plattform nicht nur die „Pole-Position“ auf dem deutschen Konsolen-Markt, sondern ist auch wesentlich für dessen kontinuierliches Wachstum verantwortlich.

1 million units sold until October 21st in Germany. Number 1 console in Germany as well.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=139377514&postcount=1

Opublikowano

to tylko pokazuje jak bardzo mainstream zle wplynal na branze gierkowa i ze 3/4 osob to zwykle janusze :(

Opublikowano

No ja na przyklad czekam na ten event sony i trzymam kciuki za jakies fajne zapowiedzi, zeby w koncu miec jakis powod do zakupu ps4.

Chociaz za mocno trzymal nie bede, bo na E3 trzymalem kciuki za Sony i po tym co zobaczylem kupilem xboksa...

next gen by u mnie wyladowal najwczesniej w 2015 gdyby nie to ze dostalem go jako prezent

sony mnie przeraza w 2014r - olali vite calkowicie, olali exy na ps4, a te jakie wyszly sa skrajnie niedokonczone - jest driveclub, zaraz bedzie lbp3, ktore w kazdej recce jest jechane, ze bugow na ps4 jest MAAASSSAAA, mam nadzieje, ze to cicza przed 6 grudnia i 2015r i chwilowy przystanek na zlapanie oddechu

Opublikowano

1 milion PS4 w Niemczech. Pod koniec czerwca było 570 tysięcy więc w ciągu 3 i pół miesiąca ps4  podwoiło swoją sprzedaż. Aż trudno w to uwierzyć :daddy:

Neuer Meilenstein für Sony Computer Entertainment

PlayStation®4 knackt die Millionen-Marke in Deutschland

Neu-Isenburg, 18. November 2014. 

Sony Computer Entertainment Deutschland gibt heute bekannt, dass in Deutschland bereits über 1.000.000 PlayStation®4-Systeme verkauft wurden. Der Meilenstein wurde am 21. Oktober 2014 erreicht. Mit dieser beeindruckenden Zahl kann PS4™ weniger als ein Jahr nach dem offiziellen Verkaufsstart die enorme Beliebtheit bei der Gaming-Community einmal mehr unterstreichen. Durch den herausragenden Erfolg sichert sich die weltweit bereits über zehn (!) Millionen Mal verkaufte Next-Gen-Plattform nicht nur die „Pole-Position“ auf dem deutschen Konsolen-Markt, sondern ist auch wesentlich für dessen kontinuierliches Wachstum verantwortlich.

1 million units sold until October 21st in Germany. Number 1 console in Germany as well.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=139377514&postcount=1

jimcareyul_throw_up.gif

Informacja po niemiecku... i tresc tej informacji.

Opublikowano

Kupowanie PS4 do salonu, bo ładnie wygląda i można sobie blu raja puścić, a synek z kumplami raz na miesiąc w tą no, jak jej? Uefe se pograją z kolegami... nowobogaccy tym zapewne się kierują będąc w jakimś hipermarkecie po zakupy.

Gorzej, jak potem słupki sprzedaży widza takie klapki z polski i myślą, że zaraz dzięki temu będą mieć ilość i jakość gier jak za świetności panowania PS2, którą zapewne ostro piracili, bo bieda i jakoś trzeba se radzić było.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

exy na psx byly super

exy na ps2 byly super

exy na ps3 byly super

jak nie wierzyc ze to samo bedzie na ps4????!!!!

Opublikowano

Może i będzie podobnie, tym bardziej, że póki co posucha w temacie PS4 jest podobna jak na początku PS3.

Opublikowano

exy na psx byly super

exy na ps2 byly super

exy na ps3 byly super

ktore exy na ps3 byly super? jedno uncharted 2 wiosny nie czyni.

Opublikowano

Tyle, ze exy na ps3 byly wynikiem dostawania ciagle w dupe od msu, jesli teraz nie ma motywacji w postaci rywalizacji, to z eksami nikt się spieszyl nie bedzie.

Opublikowano

Prawda jest taka ze tylko Fanek na zakupie next gena wyszedł najlepiej.

Czemu?

Bo nas posłuchał

jak wspominałem wcześniej, zieloni koledzy z CW pomogli mi wybrać konsole :)

#NajlepsztaTrawaTylkoNaPS4

Opublikowano

Tyle, ze exy na ps3 byly wynikiem dostawania ciagle w dupe od msu, jesli teraz nie ma motywacji w postaci rywalizacji, to z eksami nikt się spieszyl nie bedzie.

racja, tez o tym juz dawno pisalem, dlatego trzymam kciuki za one i spancera, wtedy sony sie znowu obudzi - zdrowa i silna konkurencja, to podstawa 

cale 2014 jesli chodzi o sony to udowadnia - calkowicie olali vite, prawie ps4, nie staraja sie bo i tak sie sprzet genialnie sprzedaje napedzany multiplatformami, jest jednak dwa szczegoly ktore sprawiaja ze wierze ze na ps4 beda genialne exy - japonia sie przebudza, a dwa, ze to pierwsza sytuacja od kilkunastu lat gdzie kazde wewnetrzne studio sony robi gre na jeden system, od zarania dziejow dzielili je jeszcze na te co grzebia przy handheldach, teraz only ps4

Opublikowano

exy na psx byly super

exy na ps2 byly super

exy na ps3 byly super

ktore exy na ps3 byly super? jedno uncharted 2 wiosny nie czyni.

Kolejny raz potwierdza się fakt, że klapek jak zobaczy w jednej linijce cokolwiek dyskredytującego Sony i/lub Uncharted 2, to trzaska minusami szybciej, niż strona na forumie się otwiera. Jesteście śmieszniejsi niż brak trawy...

Pozwólcie, że zacytuję samego siebie:

Ps4 gó.wno obesrane taknie? 

Sony ciągle tak bardzo pakuje czarne dildo w tyłki klapkom, a Ci klaszczą i proszą 'głębiej'...

Uncharted 2

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Uncharted nudna seria. Po 1 i 2 nawet nie chce mi sie brac za ostatnia czesc. Zapamietalem dwie fajne lokacje, jedna zagadke i (pipi)a fale przeciwnikow wyskakujacych dosłownie z du,py.

Tlou, Demons Souls czy Valkyria Chronicles to są exy, mówię jak jest.

Opublikowano

Brak trawy, długie instalki, ogromne patche, gorsza rozdzialka, ex od Insomniaca... Jak to jest kupić PS3 w 2014 roku?

:kaz:

Czemu sie nie cieszyć wybierając najlepsza gre na rynku w najlepszej wersji na najlepsza konsole.

:banderas:

Patrząc jak długo instalują się gry na XO to Maciomaniak jeszcze co najmniej do 22 będzie tu pisał posty.

:reggie:

no sa killery jeden o 2% lepszy od second son, drugi gorszy od lbp3 ale i tak lepszy, remaster gry ktora ma sto lat, potem lawina niedocenionych perelek jak ryse czy dr3, procz tego multiplatformy ktore sa lepsze w 720p bo sa bardziej konsolowe

jeden horizon2 wam zostaje obiektywnie, procz tego NIC, ZERO, ale wasza chora wyobraznia zrobila z tego waszego magnetowidu sprzet jaki jeszcze macie czelnosc stawiac obok WiiU

RAK

:shotgun: BOOM HEADSHOT

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.