Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny raz potwierdza się fakt, że klapek jak zobaczy w jednej linijce cokolwiek dyskredytującego Sony i/lub Uncharted 2, to trzaska minusami szybciej, niż strona na forumie się otwiera. Jesteście śmieszniejsi niż brak trawy...

Bo wy tak wcale nie robicie jak ktoś powie coś złego na temat Halo. Dzisiejsza masakra botów sprawiła, że ci naprawdę już nie wiedzą co piszą.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ta trawa serio daje klapkom więcej radości niż działające gierki. W sumie chyba już wiem czego nie kupię

Opublikowano

nie kupisz drugi raz vity?

Opublikowano

Ta trawa serio daje klapkom więcej radości niż działające gierki. W sumie chyba już wiem czego nie kupię

Jak się nie ma w co grać, to każda taka znajdźka cieszy... mnie np. ostatnio bardzo cieszy zbieranie klapków w SO. Zawsze wtedy myślami wracam do Was użytkownicy PS4, grający w jedyną grę ostatnimi czasy, tj. CW 8: WaitingcHHSuBv.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

lbp3  78%   XDDDDDDDDDDDDD    :yao:   kolejny gra szrota ps4 zawiodła, a sonbociarnia przed premierą mówiła że będzie podobnie do poprzedników i ok 90% na meta   :sorcerer:   jeszcze problem z działaniem. Beka z pshita4 od zawsze i na zawsze.

Co do GTA5 no cóż albo trawa na ps4 albo mniejszy blur na XO i lepsza płynność.

Uncharted nudna seria. Po 1 i 2 nawet nie chce mi sie brac za ostatnia czesc. Zapamietalem dwie fajne lokacje, jedna zagadke i (pipi) fale przeciwnikow wyskakujacych dosłownie z du,py.

Tlou, Demons Souls czy Valkyria Chronicles to są exy, mówię jak jest.

to nie ex, pisze jak jest.

Opublikowano

Jak się nie ma w co grać, to każda taka znajdźka cieszy... mnie np. ostatnio bardzo cieszy zbieranie klapków w SO. Zawsze wtedy myślami wracam do Was użytkownicy PS4, grający w jedyną grę ostatnimi czasy, tj. CW 8: Waiting

No chyba nie.

3swm2hn.png

NV0cb.gif

lbp3  78%   XDDDDDDDDDDDDD    :yao:  

Że co niby? :D

Na gamerankings 80% a na MC 79%

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

nie kupisz drugi raz vity?

Jak nie, jak tak
Opublikowano

Ja sie wlasnie zastanawiam po chuy ja to kupilem drugi raz xD

Wlaczylem doslownie 3 razy.

TRZY RAZY xDDDDD

Moze pojdzie w slady PS4...?

Opublikowano

"Eine Lüge muss nur tausend Mal wiederholt werden, dann wird sie zur Wahrheit" - Joseph Goebbels

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Vita to dodatek do PS4, jako samodzielny sprzęt już jakiś czas temu przestała istnieć niestety.

Opublikowano

Patrząc jak długo instalują się gry na XO to Maciomaniak jeszcze co najmniej do 22 będzie tu pisał posty.

Moze nie zawsze sie z toba zgadzam, w sumie to zawsze mam inne zdanie niz ty... ale jedno napisze. Tak dobrego tekstu jak ten zacytowany dawno nie przeczytalem na forumie. Szybka pilka, piekna riposta, rozwaliles jak Niemcy Mur Berlinski w '89. :daddy:

Opublikowano

"Eine Lüge muss nur tausend Mal wiederholt werden, dann wird sie zur Wahrheit" - Joseph Goebbels

Ty Lem tak nie fikaj bo inaczej:

Shane%20Vendrell_1024.jpg

Pozdro dla kumatych :sorcerer:

Opublikowano

LEM:(

Opublikowano

Lem z gameonly. Wiecie co z nim zrobić. :shotgun:

Opublikowano

Ty Lem tak nie fikaj bo inaczej:

Shane%20Vendrell_1024.jpg

Pozdro dla kumatych :sorcerer:

Ale wiesz że właśnie Cię zgłosiłem za spoilera? Więc przestań tak szerzyć michę.

Opublikowano

Przecież było w spoilerze. :sorcerer:

granatapfel.png

Pozdro dla kumatych.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Taki śmieszek, co? Zgłaszam za współudział.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Taki śmieszek, co? A Ciebie zgłaszam za współudział.

A ja Ciebie zglaszam za bycie kapusiem, czo Ty na to ?

Opublikowano

Taki śmieszek, co? Zgłaszam za współudział.

tumblr_inline_na0ddmHbEA1rnm0ke.gif

Opublikowano

Człowiek wraca do domu po 12 godzinach pracy, odpala konsole - czas na relaxik

Informacja o updacie gry - ok nie ma sprawy, po to jest 21 wiek żeby twórcy mogli naprawiać swoje dzieła.

Ale ja pierdole, poj.ebaało ich?

1980523_1499660210306658_761254903502848

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W Stanach wyhodowali Cebule Megazorda.

W skrócie. Walmart ma promocję, że sprzeda coś po innej cenie, jeśli udowodnisz im, że gdzieś jest taniej niż u nich. No i ludzie zakładają fałszywki na Amazonie, podając się za firmę i wystawiając PS4 np za 50$. Idą z takim czymś do Walmartu i tamci nie mają wyjścia, muszą im sprzedać za 50$ nówkę konsolę.

http://kotaku.com/pe...stin-1660150939

Polska cebula aż szczypior puściła ze wstydu.

Opublikowano

Aż mi się przypominają te teksty botów "Rockstar pokaże partaczom z Naughty Dog jak się robi remastery" :D Beczunia w hui.

No przecież nieodyebali takiej fuszerki jak nd

Lepsza lepsza oprawa, czy 60 zamiast 30 fps? W odróżnieniu od TR DE w remasterze ND nie było to skaczące 32-60, a w 90% sporadyczne 50' podczas większych zadym.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-vs-the-last-of-us-remastered

Opublikowano

PC GAMING

35874191010267083847.png

xD STEM ma przynajmniej odwagę dać Ci o tym znać, na PSN mogłyby całe Chiny próbować Ci konto zayebać i nikt by się nie przejął

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.