Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Okazało się że #sonytakiedobre uwzględniło mi reklamacje za DriveCluba i oddało mi 169zł z taką cebulą nawet amerykańce nie mogą się równać.

:kaz:  :banderas:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

BUHAHAHAHAHAHAHA

karma to suka co nie botki, na kolana i do rana....wyrywac trawe z ziemi!!!!!!!!!!!!!!!

ale do konca 2014r kazda multiplatforma bedzie taka sama, przeciez 10% kinnecta, przeciez pioruny z chmury, zaraz zacznie sie cyrk botow, ze trawa nikogo, ze to mizerny port przereklamowanego R*, o ktorym przy wersji na past geny gadali, ze sa lepsi w robieniu silnikow graficznych niz naughty dog i studia wewnetrzne sony

Przepiękny post, który podsumowuje kolejny dzień masakracji xbotów :).

Słynna trawa w Mafia II na PS3 a teraz taki strzał w pysk.... jednak istnieje sprawiedliwość na tym świecie :D

Opublikowano

Nie wiem co mam teraz myslec. Popraw mnie jezeli sie myle ale bronisz tutaj DC jako dobrego tytulu, jednoczesnie prosisz sie sony aby oddalo Ci wydany hajs, uznajac przy tym, iz gra jest tak niegrywalna iz jedynym ratunkiem dla konsumenta jest zwrot pieniedzy

Nie sledze sprawy, ale teraz w moich oczach tak to wyglada.

Opublikowano

Wii U skończyło właśnie dwa lata. Wszystkiego najlepszego, najlepszy obecnie next genie.

Opublikowano

Trochę offtopem, ale w sumie już wystarczy tej beki n.t. X1.

Ile razy jeszcze będzie tu można przeczytać że Valkyria to nie ex, bo 6 lat od premiery i rok po przybyciu nowej generacji Sega wypuściła go na PC?

top kek lul wut. Jak wspominano że ME nie jest exem, bo wyszedł w 2012 - ZA KADENCJI PS360, to beki z takich typów nie było końca.

Aż żałuję że tablet nie wyświetla mi listy bardziej wyrafinowaych emotek, by wyrazić jak to jest śmieszkowe inaczej.

Tlou, Demons Souls Valkyria Chronicles,  Wipeout, Resistance 2&3, Ratchet & Clanck ToD i ACIT, Ni No Kuni, Dragon's Crown, czy Folklore

to są exy, mówię jak jest.

teraz lista jest kompletna :reggie:  

Opublikowano

Nie wiem co mam teraz myslec. Popraw mnie jezeli sie myle ale bronisz tutaj DC jako dobrego tytulu, jednoczesnie prosisz sie sony aby oddalo Ci wydany hajs, uznajac przy tym, iz gra jest tak niegrywalna iz jedynym ratunkiem dla konsumenta jest zwrot pieniedzy

Nie sledze sprawy, ale teraz w moich oczach tak to wyglada.

Uważam DriveCluba za najlepszą arcadówke od czasów PGR-a, ale gardze polityką wydawniczą Evolution i Sony, w dodatku dostałem produkt w którym do dnia dzisiejszego nie działają wyzwania, korzystając z praw klienta zgłosiłem w Sony reklamację z tytułu niezgodności towaru z opisem.

Opublikowano

Oczywiście wcześniej zrobiłeś ją na maksa?

Opublikowano

No z tego co się okazuje, reklamacja została rozpatrzone, kasę mu oddali, a gra dalej mu działa.

Nic tylko love Sony

Opublikowano

W Stanach wyhodowali Cebule Megazorda.

W skrócie. Walmart ma promocję, że sprzeda coś po innej cenie, jeśli udowodnisz im, że gdzieś jest taniej niż u nich. No i ludzie zakładają fałszywki na Amazonie, podając się za firmę i wystawiając PS4 np za 50$. Idą z takim czymś do Walmartu i tamci nie mają wyjścia, muszą im sprzedać za 50$ nówkę konsolę.

http://kotaku.com/pe...stin-1660150939

Polska cebula aż szczypior puściła ze wstydu.

http://youtube.com/watch?v=KSL-Mv2BZAo

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Oczywiście wcześniej zrobiłeś ją na maksa?

platyny nie ma

Opublikowano

Swoją drogą, co sądzicie o tej plocie na temat wypuszczenia odświeżonej wersji XO w przyszłym roku? Nawet nie tyle, że chodzi o obudowę co o bebechy. W końcu Micro oficjalnie mówi, że nie oddziela konsol od kompów(bójcie się o eksy botki), zgodnie z filozofią jednego systemu. Wszystko ma się zacząć od windy 10.

Opublikowano

Brzmi to jak news z ppe, mam racje? 

Opublikowano

Nie było takiej plotki. Jak wyszło na jaw, że AMD opracował chip z Xone w 22 nm, to lemingi niepotrafiące ogarnąć czym jest niższy proces technologiczny zaczęły spamować komentarze pod newsami, że to = większa wydajność.

Opublikowano

Nie, absolutnie nie!

Opublikowano

Zwycięstwo, euforia i spazmy radości w obozie Sony. Powód? Naprawili online w Drajwklapie? Wyszedł wreszcie jakiś dobry ex? PS4 potrafi już odtwarzać pliki mp3?

Nie, gierka wygląda ładniej na RemasterStation 4. Właściwie to remaster gierki sprzed roku ma więcej trawy niż remaster tej samej gierki na Xbox One. 

You are the worst.

Opublikowano

Zwycięstwo, euforia i spazmy radości w obozie Sony. Powód? Naprawili online w Drajwklapie? Wyszedł wreszcie jakiś dobry ex? PS4 potrafi już odtwarzać pliki mp3?

Nie, gierka wygląda ładniej na RemasterStation 4. Właściwie to remaster gierki sprzed roku ma więcej trawy niż remaster tej samej gierki na Xbox One. 

You are the worst.

Nie myśl, że po latach wyszydzania z braku trawy w Mafii 2 klapki odpuszczą teraz gta na xkloca.

Opublikowano

Nie rozumiem jednego. Ovzywistym faktem jest, że

Xbox One = gorsza grafika multiplatform

I wszyscy tu zawsze są jakby zaskoczeni, a przecież to powinno być to jasne jak 2x2. Każdy z szukających rady ktòrą konsolę kupić, powinien wiedzieć, że kupując Xboxa One nie odczuje takiego spazmu wzrokowego, jak na Playstation 4 :) Jego gałki oczne pozostaną niedokarmione, i będzie musiał się pogodzić z tym że jego sprzęt to niższa liga graficzna... :)

Opublikowano

alez forma od rana Mendrek, sam bym tego lepiej nie napisal!!!!!!!!!!!1 cudowny post prawdy

Opublikowano

u xbotów nawet ten next genowy remaster wygląda na giereczka z poprzedniej generacji, więc hold your horses zielony cwaniaczku.

Opublikowano

Faktycznie brak trawy na dwoch gorach za miastem, ktore przez 100h gry odwiedzisz raz, to gwozdz do trumny xboxa :(

Opublikowano

japonia dostanie w grudniu w plusie prezent swiateczny w postaci killzone shadow fall.... :whistling:

Opublikowano

Biedna Japonia :(

Opublikowano

http://www.polygon.com/2014/11/18/7244629/xbox-live-issues-affecting-online-games-achievements-on-xbox-360-xbox - coś nie działa na XBL? Impossibru?

• Accessing or retrieving data stored using cloud storage
  • Joining other Xbox Live members in online games
  • Managing friends lists and tracking what friends are doing
  • Sending text messages to other Xbox Live members
  • Unlocking achievements
  • Viewing achievements
  • Browsing the Xbox Video Store and the Xbox Music Store

Edytowane przez Radovan

Opublikowano

Współczuję. Jesteśmy z Japonią. [*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.