Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A jak z fabułą w tym FC? Też na tak dennym poziomie jak pozostałe części?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wiem z czym fabula 3 czesci byla denna... Na tle konkurencji, CODa, BF i innych byla swietnie przedstawiona, z fajna retrospekcja i ciekawymi pomyslami, ale jak Tobie podobaja sie tylko krasnale w kosmosie, to watpie bys 4ka sie zachwycil.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ostatnio bardziej podchodzi mi Czadokalipsa, ale zapewne masz rację, że do fabuły Halo nie ma startu.

Opublikowano

4 ka ma juz mniej wakacyjny klimat, zaczyna sie ciekawie, pierwsze 10 minut mega klimat no i w sumie mozna powiedziec, ze glowny bohater urodzil sie do wojny domowej. Tyle bez zbednych spoilerow moge powiedziec.

W grze jest 4 osobowa kooperacja, gdzie mozesz uwalniac posterunki, polowac na zwierzyne, tryb PvP, ktory dzisiaj bede testowal, masa contentu, z otwartym swiatem i piekna grafika. Ogromny plus dla "raka branzy".

Edytowane przez easye

Opublikowano

bAD1AC0.gif

XDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A wy dalej jak jakieś balony kupujcie takie gów.no obesrane jak Unity.

Niektórym nie wytłumaczysz, że kupno gierki troszkę po premierze tylko pomaga branży w walce z takimi chorymi praktykami. No ale nie lepiej hurra do sklepu po kopię day one/pre-order walnąć i potem tylko człowiek podziwia takie niedoje.bane góvna jak Unity czy ogólnie gierki, które jeszcze co najmniej miesiac powinny być doszlifowane.

Wydawcy widzą,że gracze łykają wszystko jak leci więc po co się wysilać, liczy się,że kasa z pre-orderów się zgadza.

Opublikowano

Jakiś botek przetrwał wczorajszą trawnikową masakrę pod Los Santos?

Opublikowano

ja nie gram na pc, nie gralem w FC3 i jestem po prostu zachwycony FC4 - rozbudowany, ciekawy, wizualnie robi niesamowicie, dotychczas najwieksze wrazenie zrobil na mnie pedau w rurkach ale ta gra Ubi go po prostu niszczy technicznie

No przecież pedau miał grafę której próżno szukać na PC, a tutaj proszę, FC4 który wygląda jak FC3 na PC ma lepszą [emoji50]
Opublikowano

Pedau dalej zachwyca, tekstury ma genialne, efekty swietle ma genialne, mimike ma genialna, antyaliasing swietny ale ma jedna wade - totalnie betonowe otoczenie, dlatego uwazam, ze FC4 jest lepszy - drzewka,trawa sie rusza, nawet reaguja na wybuchy, do tego realtimowa zmiana pory dnia itp

Opublikowano

jako że fc4 jest identyczne na ps4/xo prawilnie oglaszam ze multiplatforma na xo ladniejsza od najladniejszego rurkowego homoseksualisty i to z pełną trawką  :reggie:

Opublikowano

Jak dla mnie wygląda jak rozmazana sraka czasem

ibpmV4zmLouhM9.jpg

FcJHbxd.jpg

Opublikowano

to jest dalej pierwsza generacja exow i multiplatform, jak zawsze za te 5-6 lat bedziemy sie smiac patrzac jak wygladaly pierwsze tytuly, a te co dostalismy pod koniec

Opublikowano

imo to futro to kozak wygląda.

Opublikowano

imo to futro to kozak wygląda.

aż chce sie psytulić do tego kotecka

Opublikowano

będe go tulił i głaskał i nazwe go Dżordż

Opublikowano

ja nie gram na pc, nie gralem w FC3 i jestem po prostu zachwycony FC4 - rozbudowany, ciekawy, wizualnie robi niesamowicie, dotychczas najwieksze wrazenie zrobil na mnie pedau w rurkach ale ta gra Ubi go po prostu niszczy technicznie

No przecież pedau miał grafę której próżno szukać na PC, a tutaj proszę, FC4 który wygląda jak FC3 na PC ma lepszą [emoji50]

Zrzucasz bomy prawdy, Pajgi. Klapki do budy.

KD4N35T.pngKD4N35T.pngKD4N35T.pngKD4N35T.png

Opublikowano

w kazdej grze mozna zrobic brzydki obrazek lub wrecz przeciwnie - taki gdzie gra wyglada goty, np driveklap dostal wczoraj photo mode i

envgie.jpg

driveclub_20141119002a3swr.jpg

fnAFb03.jpg

i92q0vLPWrbM1.jpg

15634918557_3b8f43ddcf_o.jpg

Opublikowano

Tak trochę w odniesieniu do Photo mode w DC.

Nie wydawanie pełnej gry to chyba jeden z największych obecnych raków branży... Wyobraźcie sobie, że kilkanaście lat temu kupujecie FF'a na PSX i w pudełku dostajcie tylko pierwszą i drugą płytę, w miejscu gdzie powinna być trzecia widzicie jedynie kartkę z napisem 'Wydamy, gdy dokończmy. Tymczasem kup od nas nowy strój dla postaci'. Wątpię, by wtedy po takim zagraniu firma zgarnęła by dużo pieniędzy po ewentualnym wydaniu kontynuacji.

Obecnie teksty typu 'DC dostał kolejny obiecany tryb, MM w Halo zadziała za tydzień, łatka do gry X już się robi' to chleb powszedni i chyba coraz częściej przyjmujemy, że tak widocznie teraz musi już być i godzimy się na to... Smutna jest ta sytuacja, bo nie takie, typowo pecetowe niuanse nowych gier sprawiły XX lat temu, że zaczęliśmy się interesować konsolami.

Coraz mniej jest obecnie gier, które na premierę działają bez różnych problemów i nie wymagają żadnych poprawek. Wystarczy wejść na oficjalne forum jakieś świeżo wydanej gry na konsole i zobaczymy ŚCIANĘ tematów o bugach (np. Destiny)

Wszyscy biernie połykamy te dildo, czekając w nadziei, że gra na którą wydaliśmy sporo pieniędzy, wyczekaliśmy się na nią kilka miesięcy w końcu zacznie działać jak obiecali producenci i będziemy mogli zagrać tak, jak tego oczekiwaliśmy. Przy okazji wytykamy takiemu Exactowi, że zarządzał od Sony zwrotu kasy wydanej na DC, wyzywając go od januszy czy innych noobów.

Opublikowano

zmieniajac temat, grafika dobrej gry nie czyni ale oficjalnie - Far Cry 4 w chwili obecnej zdecydowanie najlepszym doznaniem wizualnym jakie oferuja nasze konsole, jestem w szoku ubi

Ja podobnie - jestem w szoku, jak ta gra wygląda i jak dopracowano ją technicznie. Najwyższa półka, ładniejszej multiplatformy nie ma, a i z exów nic tego nie przebija (byłem bliski stwierdzenia, że Second Son ładniejszy, ale FC4 go miażdży przywiązaniem do detali i smaczkami).

Fabularnie też się bardzo rozkręca, rozgrywka sprawa ogromną przyjemność, a widoki zapierają dech w piersiach. Szkoda tej gry nie kupić.

A co do Photo Mode z DC - zdjęcia świetne, ale to chyba nic dziwnego, z Horizon 2 można zrobić podobnie piękne ujęcia - dobrze, że są takie bajery ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

tylko nintendo twardo sie broni od wydawania niedokonczonych pozycji w zamian oferujac tytuly z wielkim replayality a na forumku WiiU ma garstka...pomimo tego ze kazdy uzytkownik xone/ps4 tak jak pisze Humulin prawie na kazdym kroku jest dymany na gry z wypluta zawartoscia

Opublikowano

Bo Nintendo ma specyficzne gry dla specyficznego targetu. Dla jednego beda mesjaszem i ostatnia zdrowa komorka gamingu, a dla innego przesyconym infantylnoscia guwnem wiadomo jakim

Opublikowano

Ja pewnie wezmę wii u w przyszłym roku. Jak tylko dokończe residenty, new super mario bross, zeldę twilight princess z wii. PS4 do poważnego grania i wii u dla tych wszystkich kolorowych exów. Jeszcze jakby jakieś pokomeny wydali na wii u, ale i tak jest bardzo dobrze.

Opublikowano

CWOFF

Panowie, nie mam pojęcia o programowaniu wcale, ale to nie jest tak ze gry robią sie co raz bardziej zaawansowane, przez co pisanie kodu do Far Cry jest bardziej złożone niz gry pisanej pod PSX a to na logikę przekłada sie na więcej zgrzytów i powstawanie bugow?

CWON

Opublikowano

Oczywiscie, że jest związane, ale po to mają betatesterów żeby bugi wyłapywać, ale duże korpo nie mają na to czasu, gra na ma wyjść w najgorętszym okresie dla branży i już.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.