Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie, błagam, tylko nie minusik :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

LBP3

Gram. I jest rzeźnia. To kolejna po DriveClub, czyli druga i ostatnia gra Sony tej jesieni, która została zmasakrowana. Tutaj tnie się wszystko, cały czas! Skoki, zgarnianie naklejek z baniek, cutscenki - technicznie to jest jakiś żart. Absolutnie odradzam kupowanie tej gry co najmniej do europejskiej premiery - może do tego czasu Sony wypuści niezbędne łatki. (pipi)! O czym ja w ogóle piszę? Gra na PS4 A.D. 2014 wygląda i doczytuje się między poziomami jak "jedynka" na PS3, a ja muszę liczyć, że deweloper z wydawcą łaskawie załatają ten ledwo działający kawałek kodu? WSTYD.

Dyskutujmy

Opublikowano

Narzekacie na remastery, a tak się składa, że największym z nich jest xbone.

BOOM HEADSHOT.

Dostajesz plakietkę:

2m458g4.jpg

blubi odstaw już RE4 na bok - ja wiem, że sentymentalnie do tego podchodzisz (w sumie interesujące Ciebie gry wyglądają wizualnie i gamepleyowo jak sprzed 10 lat), ale bitch pliz - tutaj się o przyszłości branży toczą rozmowy. GO TO THE MERCHANT

Opublikowano

Rockstar to chyba specjalnie dalo wiecej trawy na tej jednej górce na ps4, bo zielony to kolor nadziei. Chcieli wesprzec klapkow w ich nadziejach na dobre gry.

Opublikowano

musze to połączyć w jednym poście:

Gram. I jest rzeźnia. To kolejna po DriveClub, czyli druga i ostatnia gra Sony tej jesieni, która została zmasakrowana. Tutaj tnie się wszystko, cały czas! Skoki, zgarnianie naklejek z baniek, cutscenki - technicznie to jest jakiś żart. Absolutnie odradzam kupowanie tej gry co najmniej do europejskiej premiery - może do tego czasu Sony wypuści niezbędne łatki. (pipi)! O czym ja w ogóle piszę? Gra na PS4 A.D. 2014 wygląda i doczytuje się między poziomami jak "jedynka" na PS3, a ja muszę liczyć, że deweloper z wydawcą łaskawie załatają ten ledwo działający kawałek kodu? WSTYD.

Dostajesz plakietke:

2m458g4.jpg

Edytowane przez kermit

Opublikowano

LBP3

Dyskutujmy

Sony w tym roku ssie pałkę bardziej od PS3 na Twoich filmikach.

Nie dość, że nie ma w co grać, to remaster TLOU jednym z gorszych, DC do dziś nie ma w plusie, a LBP3 jest technicznym niedorozwojem.

#4ThePlayers!

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Narzekacie na remastery, a tak się składa, że największym z nich jest xbone.

BOOM HEADSHOT.

Dostajesz plakietkę:

2m458g4.jpg

Tani font, grafik krwawił z oczu jak kleił w paintcie.

Opublikowano
blubi odstaw już RE4 na bok - ja wiem, że sentymentalnie do tego podchodzisz (w sumie interesujące Ciebie gry wyglądają wizualnie i gamepleyowo jak sprzed 10 lat), ale bitch pliz - tutaj się o przyszłości branży toczą rozmowy. GO TO THE MERCHANT

Ty chyba waldek nie wiesz o co chodzi w grach wideo co? Jak dla ciebie esencją gameplayu jest coś takiego

_1110904b.jpg

i do tego łupiesz w tego battlefielda po 200h godzin to niestety się nigdy nie dogadamy

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Skończyłem RE4 po raz pierwszy z dwa miesiące temu i nie wiem jak można pyerdolić takie farmazony jak ty Waldemar.

Opublikowano

Kurde, Walduś się trochę casualem gejmingowym okazał :(

Opublikowano

waldus sie teraz zamknie w sobie, przynajmniej do czasu az pojawi sie yeti by poklepac go po plecach

Opublikowano

Uwaga, przybywam z klepaczką do pleców. Źle zrozumieliście Waldusia, on lubi i szanuje RE4 jak każdy szanujący się gracz, a takie wyjmowanie kawałka wypowiedzi z kontekstu to domena zielonej żydokomuny.

Opublikowano

A byla juz beka ze pro evo nie dziala permanentnie online na konsoli batonow gejmingu? 

He he! 

No szkoda, ze w zadna gre nie mozna pograć przez 2 miesiace po premierze w pieknej grafice ;(

No lepiej poczekac pol roku niz meczyc sie na wygodniejszym padzie od loniaka. 

Opublikowano

Kurde, Walduś się trochę casualem gejmingowym okazał :(

Mamy 19.11.2014, skąd to zdziwienie?

Opublikowano

Uwaga, przybywam z klepaczką do pleców. Źle zrozumieliście Waldusia, on lubi i szanuje RE4 jak każdy szanujący się gracz, a takie wyjmowanie kawałka wypowiedzi z kontekstu to domena zielonej żydokomuny.

Tez bede musial bronic lysych jak juz mi wszystkie włosy wpadną? 

Opublikowano

Czy to nie ironia ze o wyższej kulturze konsolowosci mówią osoby ktore z kultura maja najmniej wspólnego?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Resident Evil skończylo się na Zero.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ty chyba waldek nie wiesz o co chodzi w grach wideo co? Jak dla ciebie esencją gameplayu jest coś takiego

i do tego łupiesz w tego battlefielda po 200h godzin to niestety się nigdy nie dogadamy

Ty blubi, ale powiedz mi chłopcze co Ty pyerdolisz? Czy Ty myślisz, że ja w batylfildy i tym podobne gry nakur,wiam dla gameplayu w singlu? Dlatego, że skrypty lubię? A może dlatego, że wow wybuchy? Obecnie dobijam do 20h w multi TLOU i pewnie jeszcze troszkę tam posiedzę i co - myślisz że ja w to gram dla gameplayu pt "noszę drabinę"? 

NO CHYBA JEDNAK COŚ NIE TEGES CZYŻ NIE?

Battlefield to dziesiątki godzin przegadanych i przegranych z fajnymi ziomkami już od czasów Bad Company 1. Multum zabawy, wbijania hardcorowych wyzwań, nocnych rozmów, meczy z klanami/ekipami z innych krajów, trollowania ludzi itp. No ale jasne - heheszki bo w battlefielda gra press x to detonate. Stary, ja nie pamiętam ŻADNEGO single'a z ŻADNEJ części BF, ale do dziś pamiętam zmianę damage snajperek względem odległości w BC2, więc co Ty mi tu pyerdolisz.

RE4 to symbol. Symbol upadku serii, która wyznaczyła nowy gatunek gier. Serii, która po wydaniu Resident Evil 2 stała się symbolem nowych czasów, symbolem świetności konsol, sięgnięcia po wspaniałe ideały graczy - wyzwania, poziom trudności, postacie, lokacje, przeciwnicy - gordżys. RE4 to był istny pocisk w twarz bo miał być tchnieniem nowego w stworzony przez niego samego gatunek, a okazał się ledwie pif-pafową strzelanką. Tym bardziej dziwi mnie, że Ty bluber tak pięknie łykasz radość z RE4, gdzie tutaj jawisz się jako orędownik oryginalności i krytyk pif-pafów. Ale w RE4 w wiosce strzelanka papu tak? Masz pretensje do easye a wygląda na to, że między jedną a druga pikselozą jednak strzelanki smakują 

jeżeli już tak hardcor bliski Ci sercu, to zapewne gry w które grasz znasz na wylot. Powiedz mi zatem, jak oceniasz system perków w multi TLOU? Czy sądzisz,  że warto inwestować w 3 poziom czy to stracone punkty w wyposażeniu?

@Zeratul nastepny widzę w kolejce mistrz gejmingu co ocenia BF po 20h w multi. lol. jaką to ocenę wystawiłeś tej grze? Oceniając tak to pewnie Tajtanfol dostał od Ciebie 2/10 bo słaba fabuła c'nie?

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

w BC2 łącznie z Vietnamem mam blisko 300h - idźcie mnie spalić mierne, xbockie każuale

Opublikowano

Tylko że ty pisałeś  re4 jako o słabej grze, a jak już pisano to tutaj wiele razy re4 to dobra gra a słaby resident.

Opublikowano

Jak to teraz kompletna jak VC jest też na kompy :/

Czy fakt że REmake utracił w 2014 status exa GC zmienia fakt że za kadencji tej konsoli był jego tytułem eksluzywnym?

Opublikowano

Resident Evil skończylo się na 3:Nemesis.

Fix'd

Opublikowano

Tylko że ty pisałeś  re4 jako o słabej grze, a jak już pisano to tutaj wiele razy re4 to dobra gra a słaby resident.

tak tak, znam to wyświechtane powiedzonko. zwał jak zwał RE4 to g,ówno obes,rane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.