Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

CAŁA PRAWDA o trawie Xbox!

brakowało też trawy w Shadow od Mordor, ale tego jeszcze nie grali, compare :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

TO ma szansę przywrócić króla na tron:

resi13-1024x576.jpg

http://serwis.projektkonsola.pl/obszerna-galeria-z-resident-evil-hd-remastered/

pajgi troszkę słabiutki pocisk   :(

ja tylko czekam na blubera jak zachwyca się pif-pafem. Jego niedawne cytaty o tym, że strzelanki to rak branży już gotowe. 

Wyobraź sobie arcyposta na 3000 znaków z 30 bombami prawdy zdmu(pipi)ącymi króla klapków z sedesu.

I jak?

Opublikowano

Widzicie oceny Smasha? To jest system seller.

WiiU w tym roku zmasakrowało exami XO i PS4. Co do tego nie ma wątpliwości. Każdy kto posiada tę konsolę w tym roku był zwycięzcą życia.

Opublikowano

Widzicie oceny Smasha? To jest system seller.

When I’m playing Smash Bros. with my friends, nothing can be better. We scream, we argue, we laugh, and we never want to stop. The Wii U version is a fantastic addition to the series. The new modes are great, but the excellent mechanics and huge, varied roster make it potentially the best entry in the franchise yet.

Super Smash Bros. for Wii U is the system’s best game yet, one of the best multiplayer experiences available, and one of Nintendo’s finest achievements."

Granie z przyjaciółmi na kanapie, a wy co, dalej jednoosobowy drive club?

Mnie niestety ta seria nie jara, mimo że jestem osobą Nintendo.
Opublikowano

Super Smash najlepszym kanapowym multi EVER

Spędziłem w Super Smash Bros na NIntendo 64 tysiące godzin, nie przechodząc nawet trybu dla pojedynczego gracza. Znajomi ekscytujący się nudnym Tekkenem przecierali oczy ze zdumienia widząc jak szybką i skillową, a jednocześnie dającą mnóstwo frajdy jest Super Smash

Opublikowano
ja tylko czekam na blubera jak zachwyca się pif-pafem. Jego niedawne cytaty o tym, że strzelanki to rak branży już gotowe. 

Ale cie ku.rwa dupaka piecze o tego batylfylda, o jezuniu jesteś taki za(pipi).isty bo grasz w multi od Bad Company 1 xD Synek ja w Battlefielda 1942 przez Vietnam (nie ten od BC2) 2 czy 2142 kończywszy nakur.wiałem zanim ty pewnie tę osmarkaną ps3 kupiłeś więc nie mów mi tutaj, że ja hejtuje pif paf czy coś takiego, BF skończył się na BC 2 i koniec. Przegrałem z 100h w BF3 bo też miałem dobrą ekipe, ale nie zmienia faktu, że ta gra była zje.bana w wielu aspektach. Także tego, smiać mi się chce jak widzę twoje nieudolne pociski po RE4 bo ta gra od początku do końca jest idealną grą konsolową, wszystko w niej grało na premierę jak i również teraz, takich gier jak RE 4 już się nie tworzy, z pasją z której konsolowy feeling i unikalność danej gry po prostu wypływa gdy myślę RE4 to nasuwa mi się na myśl także pierwszy Devil May Cry i Viewtiful Joe czy również Okami albo Metal Gear Rising czyli gry za które pokochałem konsole, proste w obsłudze (ale nie prostackie) stanowiące wyzwanie, posiadające masę sekretów i tym podobnych rzeczy a nie gierkę, która kiedyś święciła tryumfy na PC a jakieś konsolowe każule dostały ich okrojone wersje czy wręcz okrojonego całego spin offa żeby sobie postrzelali online na padzie.

:reggie:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ha ile ja gralem w Viewtiful Joe zeby odblokowac Unlimited VFX, cos pieknego nie wposminajac juz o wyzwiskach temu towarzyszacych 

ciekawe jakby mi teraz to poszlo hmm moze na swieta sprawie sobie prezent 

Opublikowano

bluber zdetronizowałeś Yana pod kątem najdłuższego zdania.

skoro taki fan BFa jesteś to możesz rzucić co nie co światła na swój hejt w jego stronę? Czy po prostu jest dr bluber i mister bartezoo i spotykacie się razem na forumku?

Edit po wpisie Tokara

RE4 GOTY GRA KTO MÓWI INACZEJ TEN KAMIENIEM NA SZANIEC

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Waldemar, uspokój się, RE4 wyszło też na ps2 <sufler>

Opublikowano

skoro taki fan BFa jesteś to możesz rzucić co nie co światła na swój hejt w jego stronę?

Ale gdzie ja hejtuje BFa? Były jakieś posty i smiałem się z tej serii bo nie są to wyżyny gejmingu i ok jako online'nowa strzelanka jest do strawienia lecz grafika, wow wybuchy czy po prostu sieciowa wyżynka przestała mnie w sumie podniecać. Dla mnie to ten sam level każualingu gejmingowego co fifa czy asassins creed co nie zmienia faktu, że grając w to nie możesz też być koneserem dobrych gier. Tak samo jak to, że czasem obejrzysz jakiegoś popkorniaka nie oznacza, że nie doceniasz filmów Felliniego. Co do dwóch osobowości ja już mam tak, że musze sprawdzać i ciężkie gó.wna i dobrze rzeczy. Mimo np hejtowania metaliki przesłuchałem ich całą dyskografię (no oprócz i am the table) tak samo z Pink Floyd, ktoś mi tutaj zarzucał, że mimo hejtowania ubi i serii AC ograłem każdą dużą część - no tak ku.rwa chyba to logiczne, że musze coś znać żeby coś hejtować czyż nie? A, że tutaj jest CW to wiadomo, że ludzie przeginają w drugą stronę, ale nic mi do tego. Zresztą chyba nigdy nie napisałem, żadnego negatywnego posta na jakąś grę w temacie jej dedykowanym jeśli w nią nie grałem.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Klapki, jak to jest kupowac roczna konsolę bez nawet 1 eksa ze srednia powyżej 80%?

64524130109836693147.png

Opublikowano

Klapki, jak to jest kupowac roczna konsolę bez nawet 1 eksa ze srednia powyżej 80%?

64524130109836693147.png

%C5%9Bmiech-karola-krawczyka-o.gif

also na vitę wychodzi więc nie ex :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Waldemar, uspokój się, RE4 wyszło też na ps2 <sufler>

Nie zmienia to faktu, że ta część to początek upadku serii i w dodatku wyglądający jak kupa w porównaniu do wersji na GCNa  :sick:

Opublikowano

Ex4ct w formie :reggie:

Co ja Ci poradzę że  :daddy: Ci sprzedałem

Opublikowano

beka z 720p, beka z braku trawy w gta 5, beka z 10 letniej kolekcji skaczących skrzatów, beka x g,owna obesranego tylko sony

Opublikowano

Zabawne bo jeszcze stronę temu napisałeś ze jak mam na liczniku 200h w BF to Ty nie masz ze mną o czym gadać, a nagle sie okazuje ze mozna grac w BFa inne tytuły tez szanować. Czyli to był jednak mr bartezoo wtedy?

Bluber ja Cię lubię i szanuję mimo Twojej brody bo przynajmniej w te gry naku,rwiasz regularnie, ale jak swiat sie skończy i wszyscy staniemy przed obliczem Kutaragiego a on rozdzieli prawilne ziarno od gejmingowego plebsu, to Ty sie chłopie z tego stawiania RE4 obok Viewtiful Joe, Okami czy MGSa nie wytłumaczysz.

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Beka z typa 23lata bez prawa jazdy :reggie:

Wlasnie dla takich ludzi jest konsola za 1500zl z eksami z bundli za dolara.

Opublikowano

to Ty sie chłopie z tego stawiania RE4 obok Viewtiful Joe, Okami czy MGSa nie wytłumaczysz.

RE4 - 95% metacritic :fsg: nie no jako gra akcji, dla fanów filmów klasy B to jest genialny tytuł i gameplayem nadal zamiata większość gier wydanych przez ostatnie lata.

Zabawne bo jeszcze stronę temu napisałeś ze jak mam na liczniku 200h w BF to Ty nie masz ze mną o czym gadać, a nagle sie okazuje ze mozna grac w BFa infinite tytuły tez szanować. Czyli to był jednak mr bartezoo wtedy?

W sensie to był przytyk w taką stronę, że jak grasz w battlefielda tyle to ci pełno gierek umyka gdzieś do okoła i to takie perły jak papers, please :reggie:

Opublikowano

Na szczęście mam Ciebie i ravena i forumek, bez Was faktycznie w ch,uj minęłoby mnie bokiem. Niestety tak to wygląda

Opublikowano

Na szczęście mam Ciebie i ravena i forumek, bez Was faktycznie w ch,uj minęłoby mnie bokiem. Niestety tak to wygląda

Te twoje 12 konsol to chyba jednak 6 ps3 i 6 ps4, co? :teehee:

Opublikowano

Walduś jest poważnym człowiekiem i uprawia trolling (sry Waldek, wydało się, koniec z miliardem plusów za długie posty bez beki)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.