Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

12 PS4 i 12 Batylfildów!!!

u r fkn casul

Opublikowano

Podejście do RE4 jest ściśle uwarunkowane podejściem do klasycznych residentów. Jak ktoś jest psychofanem tandetnych zombie klimatów i najgorszego sterowania w historii gejmingu to czwórka mogła mu się wydać abominacją, ale w każdym innym wypadku to jest absolutny top szóstej generacji.

To, że seria poszła w klimaty discopolo gejmingu to nie wina mechaniki samej czwórki, tylko postępującego każualingu i capcomu próbującego się w mega koślawy sposób przystosować do nowych trendów.

Chociaż za walkę z ebolą w RE5 propsy. Szkoda, że wszystko inne w tej grze była zje/bane i granie bez coopa nie miało sensu.

Opublikowano

Może by się człowiek zachwycał RE4, ale jak kilka miesięcy wcześniej ograł REmake'a to czwórka wydawała się po prostu zwykłą strzelanką. Co kto lubi.

A tak z innej beczki:

q6uvoj70kzf3uhlmclap.jpg

UbiArt xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Coś dla YETI-ego:

grassgate3gj9u.gif

XD

Czuję, że to będzie jego ulubiony gif przez najbliższe tygodnie.

Opublikowano

Dostałem maila odnośnie japońskiego plusa - w grudniu posiadacze PS4 dostaną Killzone Shadowfall i Natural Doctrine. Oprócz tego God Eater 2 na Vitę. Zaczyna się dziać - dwie pudełkowe gierki na PS4. Trzeba przedłużyć sobie japońskiego plusa.

Edytowane przez ping

Opublikowano

2nnpEoT.gif

Neogaf nie zwalnia. :D

ten był lepszy xDDD

Opublikowano

Lol, Ubi wprowadziło w FC4 mechanizm, który sam steruje pojazdem i wiezie nas do zaznaczonego punktu. XD

No kur.wa jakie każualostwo.

Opublikowano

co za koniobijcy XDD 2 dni temu wrzucony filmik i już ponad 1,5mln wyświetleń

https://www.youtube.com/watch?v=DDCd_19ZRII

w 6 cześć jeśli R* da możliwość posiadania swojego klubu ze striptizem czy bycie alfonsem to ta gra przebije wszystkie możliwe rekordy sprzedaży :yao:

Opublikowano

Lol, Ubi wprowadziło w FC4 mechanizm, który sam steruje pojazdem i wiezie nas do zaznaczonego punktu. XD

No kur.wa jakie każualostwo.

to jest akurat spoko bo mozna sie skupic na strzelaniu a nie jezdzie

native__murica__animated_gif__by_unclebi

Opublikowano

co za koniobijcy XDD 2 dni temu wrzucony filmik i już ponad 1,5mln wyświetleń

https://www.youtube.com/watch?v=DDCd_19ZRII

w 6 cześć jeśli R* da możliwość posiadania swojego klubu ze striptizem czy bycie alfonsem to ta gra przebije wszystkie możliwe rekordy sprzedaży :yao:

popłakałem się z tego filmu :D

Opublikowano

Ojej no :obama: ale RE4 miał jednak mnóstwo czystego gameplayu i naprawdę fajny system strzelania z kopnietą w prawo kamerą z której korzystają gierki tpp single i multi po dziś dzień,

.

Tutaj możemy od biedy polemizować, jednak nie mogę im wybaczyć takiego upadku serii. Gdzies do połowy gry miałem nadzieje ze to sie zmieni, ze to tak tylko cześć gry itp. Kolejne odsłony z numerami 5 i żyrafą z blowjobem idące dalej za gameplayowym ciosem tylko ostatecznie dobiły markę.

Efektem tego jest sytuacja, ze na wieść o remasterze RE ludzie dostają spazmów radości próbując szybko zapomnieć o poprzednich wyskokach serii, a najwyższe noty dostaje dodatek DLC mocno wracający do lat świetności serii.

Bo to co zabiło klimat w następnych resach, to przede wszystkim powielanie schematów czwórki, nacisk na absurdalny over the top i co-op (który sprawdzał się jedynie w mercach). Dlatego nawet wielu fanów RE4 (w tym ja) nie uznaje następnych części. Capcom po prostu uznał że najlepsze w czwórce były akcje z humanoidalnymi przeciwnikami dzierzącymi broń biała i palną, a nie np. zabawy z termowizją, czy ciche pomykanie obok pozbawionych wzroku berserkerów. Same założenia gameplayu były jednak bdb. Od tamtego czasu świetnie sprawdzały się chociażby w pierwszych dwóch odsłonach DS, czy ostatnio The Evil Within. Nadchodzący RE Revelations 2 hitem na bank nie będzie, ale ma szansę na właściwe rozdysponowanie tego flow wraz z klimatem starszych odsłon (m.in. dodanie stealth, mniejsza liczba pifpaf i motywów over the top). Polecam obczajenie dedykowanego tematu.

RER2-Gameplay-GI.jpg

tumblr_nd3eyxgZvc1t66aclo2_500.gif

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ah ten Xbox, nie dość ze Dragon Age Inkwizycja to go.wno rozmazane bo 900p to jeszcze klatki gubi.

Tylko PlayStation 4

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Multiplatformy botów nie obchodza, ledwo sie wyrabiaja z ogrywaniem exów.

Opublikowano

Czyli Dragon Age ssie pałkę na Xbonie?

kD4XPFn.gif

A nie, zaraz! Od czego mam PCta kupionego pod exy z PS4

542.gif

Opublikowano

No to miłego grania w InFamous, TLOU, Killzone, The Order, Bloodborne, Driveklap, Uncharted... :kaz:

Opublikowano

Na emulatorze ogra.

Opublikowano

pogralem troche w nowego far kraja 4 i jak juz kazdy wie gra sliczna, wielka i jest fun ale jak easye napisal ze w tej czesci fabula jest dobra to on chyba serio plakal na power rangers...

Opublikowano

No to miłego grania w InFamous, TLOU, Killzone, The Order, Bloodborne, Driveklap, Uncharted... :kaz:

To jest jakiś sarkazm? Nie wydaje mi się, by granie w takie tuzy gatunku jak Driveclub, Uncharted, Killzone czy inFamous mogło być w jakiś sposób miłe. TLOU każdy szanujący się gracz ograł rok temu, Bloodborne jako jedyne z tego grona się wyróżnia (ale i tak barani gamingu zatną się na pierwszym smoku i gierka szybciutka wyląduje na PT, no ale jest z czego wrzucać gify do konsole łors).

Opublikowano

Na szczescie gry na PC takie trudne

wow

trudne bardzo

Opublikowano

pogralem dluzej i jednak FC4 graficznie w wielu aspektach odstaje od Padau w Rurkach - mimo wszystko jest piekny i jako nowy w tej serii jestem zachwycony oferowana przez niego piaskownica, podtrzymuje tez zdanie Kermita co do easye'a - fajna fabula wtf ?????!!!!!!

Opublikowano

pogralem dluzej i jednak FC4 graficznie w wielu aspektach odstaje od Padau w Rurkach - mimo wszystko jest piekny i jako nowy w tej serii jestem zachwycony oferowana przez niego piaskownica, podtrzymuje tez zdanie Kermita co do easye'a - fajna fabula wtf ?????!!!!!!

Musiałeś jakoś wybrnąć z tego wczorajszego auto headshota :D

Opublikowano

w fc4 w sumie jeden bohater wydaje sie byc naturalny, jego postac jest dobrze narysowana, dialogi nie przesadzone, na tle innych wypada najlepiej i najrealniej:

IA5WGKp.jpg

Edytowane przez kermit

Opublikowano

???niby jakiego???nigdy nie pisalem, ze pedau ma grafe jakiej prozno szukac na pc, dalej twierdze i wiele razy pisalem, ze to tez tytul z silnikiem z ps3 tylko, ze bardzo upiekszonym graficznie, jedynie hiper tekstury jak na sandboxa, swietny antyaliasing i mimika twarzy jest tam next gen, zaden z Second Son mesjasz graficzny choc z exow sony na chwile obecna zdecydowanie najladniejszy

far cry4 za to mi sie graficznie bardziej podoba niz shadow fall - tutaj na pewno zdania juz nie zmienie

Opublikowano

Klapy sie zorientowalu ze FC4 to nie ex i musza teraz jakos wybrnac z zachwytu nad grafika  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.