Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiesz, że jak 6-7 grudnia SONY nie poda dat premier swoich nowych gierek, to M$ sprzeda jedną konsolę więcej?

Sony mogłoby własnie zrezygnować z HDD w konsoli i wyłączyć PSN na stałe nadal pobierając za niego opłatę, a nadal sprzedaż kipiałaby po czerwonym. A czemu? Zwiększę nawet czcionkę aby to było jasne:

ale bez beki panowie - zakladajac nawet ze nie gramy na pc i ze nie poslugujemy sie gustem tylko srednia z mc (bo o gustach zaraz zacznie sie dyskusja, ze gra x wg kogos jest lepsza niz y bo bardziej trafia w jego gust i go nie przegadasz) to na chwile obecna macie beznadziejnego choc ladnego samograja ryse, slabe dr3, sunseta z srednia o 2% wieksza od pedaua, projekt spark, remaster cyli automatyczna beka, bo ponoc to tez rak branzy, ktory wypada gorzej niz robione przez garazowe studio lbp3, titanfala czyli rakowego coda z mechami, bijatyke w odcinkach i jedna jedynie super gre - forze horizon2, procz tego gorsze multiplatformy i perspektywa pol roku bez exa - no deal zycia normalnie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

gry nie przeszedlem ale po prologu widze ze jest to tak samo kupowata ubi-fabula jak w kazdej ich gierce z cyklu FC/WD/AC - gdzie ty miales odczucia re-we-la-cji

Nie wiem czego Ty oczekujesz od fabuly FPSow. Dla mnie wstep i 1 misja jest swietna, na tle konkurencji jest bardzo dobrze, temat poruszany 100 razy - jak ktos tylko lubi strzelanie do krasnali w kosmosie z "kumplem na kanapie", to nic mu nigdy nie podpasuje.

Dla mnie taki FC3 byl ciekawsze gra w singlu, niz polowa czesci HALO, Ty zas nigdy nie podales zadnego argumentu, dlaczego np. glowny watek w tej grze byl slaby...

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Prawilnie przypominam:

Zpowiedź: E3 2013

Premiera: gdzieś pod koniec 2015

Zapowiedź: Xbox One Reveal (maj 2013)

Premiera: gdzieś pod koniec 2015, znając Remedy 2016

Zapowiedź: E3 2013

Premiera: skasowane

Sony z dużych gier zapowiedzianych przed premierą PS4 został chyba tylko Order, który wychodzi w lutym.

#thisiswaiting #graniewzapowiedzi

A teraz czekamy aż jakiś botek wyskoczy z 8 Days albo Last Guardian. 3, 2, 1...

Opublikowano

@easye

Tak bardzo Ci przeszkadza, że ktoś uważa, że najładniejsza gra na PS4 może mieć płytką fabułę, jak to zazwyczaj ma miejsce u Ubi?

Są fpsy z dobrą fabułą. No chyba, że Ty od każdej gry tego typu oczekujesz jedynie sieki jak w Serious Samie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

ale bez beki panowie - zakladajac nawet ze nie gramy na pc i ze nie poslugujemy sie gustem tylko srednia z mc (bo o gustach zaraz zacznie sie dyskusja, ze gra x wg kogos jest lepsza niz y bo bardziej trafia w jego gust i go nie przegadasz) to na chwile obecna macie beznadziejnego choc ladnego samograja ryse, slabe dr3, sunseta z srednia o 2% wieksza od pedaua, projekt spark, ktory wypada gorzej niz robione przez garazowe studio lbp3, titanfala czyli rakowego coda z mechami, remaster halo czyli automatyczna beka, bo ponoc remastery to tez rak branzy, bijatyke w odcinkach i jedna jedynie super gre - forze horizon2, procz tego gorsze multiplatformy i perspektywa pol roku bez exa - no deal zycia normalnie

Z tego co wiem to w pierwszej połowie 2015 wychodzą z 3 ex'y MS, ale keep trying.

Jedno BB na PS4 pod koniec marca nie zamaże tej degrengolady jaką Sony odstawia od premiery konsoli i faktu, że klapki tak samo jak botki będą w 2015 r. czekać na wysyp gier do drugiej połowy roku.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no oczywiscie, ze nie - zreszta jeszcze raz powtorze, nie wiem jaka fabula jest w 4ce, bo zagralem 2 misje!

Opublikowano

Ostatnia gra od Ubi z dobrą fabułą to Beyond Good & Evil.

Mówię jak jest.

Opublikowano

A żebyś wiedział! Strzelało się tam tymi fioletowymi dyskami z widoku z oczu Jade, do tego cykanie fotek.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

no oczywiscie, ze nie - zreszta jeszcze raz powtorze, nie wiem jaka fabula jest w 4ce, bo zagralem 2 misje!

Przewidywalna.

Opublikowano

jak Sony nie wyda Shadow of The Beast to tak się wkurzę, że chyba zostanę Nintendofagiem.

Ależ to genialna gierka była.

Opublikowano

edge 9/10 dla LBP3 zawsze szanowalem ta gazete

Opublikowano

ale bez beki panowie - zakladajac nawet ze nie gramy na pc i ze nie poslugujemy sie gustem tylko srednia z mc (bo o gustach zaraz zacznie sie dyskusja, ze gra x wg kogos jest lepsza niz y bo bardziej trafia w jego gust i go nie przegadasz) to na chwile obecna macie beznadziejnego choc ladnego samograja ryse, slabe dr3, sunseta z srednia o 2% wieksza od pedaua, projekt spark, ktory wypada gorzej niz robione przez garazowe studio lbp3, titanfala czyli rakowego coda z mechami, remaster halo czyli automatyczna beka, bo ponoc remastery to tez rak branzy, bijatyke w odcinkach i jedna jedynie super gre - forze horizon2, procz tego gorsze multiplatformy i perspektywa pol roku bez exa - no deal zycia normalnie

Słaby DR3 bo średnia o 1% gorsza od pedała w rurkach xD Ficek gadasz od rzeczy kur.wa strasznie, kupiłeś to ps4 i grasz w grę od ubisoftu, normalnie chyba coś ci się w głowie przestawiło od tego bronienia sony, brak gier na vite powoduje takie spustoszenie?

Łatwo tak się oprzeć na impresjach wyniesionych z gifów sam zacznę:

ale bez beki panowie - zakładając nawet ze nie gramy na pc i ze nie posługujemy się gustem tylko z srednią z mc to na chwile obecną macie beznadziejnego ale brzydkiego platformera knack, słabe killzone sf, infamousa z słabszą średnią o 2% od sunseta i jest to najgorsza część serii, lbp3, które jest okropnie zbugowane i też jest najgorszą częścią serii, driveclub czyli rakowego early access crapa i remaster tlou czyli automatyczna beka, bo ponoc remastery to tez rak branży, póki co żadnej bijatyki nie macie i jedną jedyną super grę czyli resogun i transistor, którego nikt na tym forum chyba nie kupił, prócz tego trochę więcej trawy w GTA V i coś ala Halo, ale spjerdolone czyli Destiny, problemy z psn, gó.wiane gierki z plusa, scierające się gałki w padzie, ch.ujowy serwis, kiwającą się konsole i zapowiedź Uncharted 4 - no deal życia normalnie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kiedy dodadzą deszcz do LBP3?

Opublikowano

A teraz czekamy aż jakiś botek wyskoczy z 8 Days albo Last Guardian. 3, 2, 1...

https://www.youtube.com/watch?v=cWOsd-x6O9Q

Cancelled ?

Niech ktoś z łaski swojej poszuka posty klapków po tym renderze ( na którym nie ma nawet kszty gameplayu czy jakiejś sugestii jak by to w ogóle miało wyglądać). Kocham wyobraźnę posiadaczy konsol SONY, w niej zawsze jest masa gier do ogrania.

9/10 dla popsutej gry to już standard, po prostu w Edge wychodzą z założenia, że kiedyś naprawią. Zupełnie jak fani Playstation... Przypadek?

Opublikowano

brawo Bluber, BRAWO, wlasnie doszedles do konca etapu i odkryles bezsensownosc sporow w tym temacie bo kazda konsole czy gre czy w ogole cokolwiek mozna rownie dobrze zbesztac jak i wychwalic, punkt widzenia zalezy tylko od puntu siedzenia i wlasnych gustow i preferencji - nie ma jedynie slusznej konsoli, czy uniwersalnej najlepszej gry, kazdy lubi co innego. A ten temat od zawsze nadaje sie tylko do trollingu

Opublikowano

6-7 grudzien - co tu sie bedzie dzialo w CW, kolejne boty beda musialy emigrowac zagranice by nie byc posmiewiskiem w swoich rodzinnych okolicach  :D :D :D :D :D :D :D

nowe gify, cant wait! :teehee:

Opublikowano

lbp3, które jest okropnie zbugowane i też jest najgorszą częścią serii

serio jest aż tak źle? Takie masz wrażenia po ograniu?

Opublikowano

LBP3 zabugowane w chooy podobno :pawel:

Czyli klapy znowu będą czekać na kolejne łaty do kolejnych goty exów, tymczasem biedne boty po kastracji trawy i rozdzielczości nadal przednio się bawią robiąc takie rzeczy

http://youtu.be/g7R858ik6HY

Opublikowano

brawo Bluber, BRAWO, wlasnie doszedles do konca etapu i odkryles bezsensownosc sporow w tym temacie bo kazda konsole czy gre czy w ogole cokolwiek mozna rownie dobrze zbesztac jak i wychwalic, punkt widzenia zalezy tylko od puntu siedzenia i wlasnych gustow i preferencji - nie ma jedynie slusznej konsoli, czy uniwersalnej najlepszej gry, kazdy lubi co innego. A ten temat od zawsze nadaje sie tylko do trollingu

No wiadomo, jak mi nigdy nie podeszło lbp, tlou ograłem rok temu, killzone to też dla mnie smieć, knacka bym się bał ruszać i jedynie pograłbym w drivecluba to po co mi ps4? To samo jest u was, sunset to nie dealbreaker bo jest kolorwym pedalstwem, halo nigdy wam się nie podobało, forza ok, ale nobody mówi, że nie lubi jezdzić po asfalcie a ryse to sobie ogracie na PC więc nie potrzebny wam xbox. Kupujecie PS4 bo sony to gwarant gierek kiedyś tam no i ok, można zamykać temat :>

lbp3, które jest okropnie zbugowane i też jest najgorszą częścią serii

serio jest aż tak źle? Takie masz wrażenia po ograniu?

czytaj te posty waldek

Łatwo tak się oprzeć na impresjach wyniesionych z gifów sam zacznę:

Opublikowano

LBP3 zabugowane w chooy podobno :pawel:

Czyli klapy znowu będą czekać na kolejne łaty do kolejnych goty exów, tymczasem biedne boty po kastracji trawy i rozdzielczości nadal przednio się bawią robiąc takie rzeczy

http://youtu.be/g7R858ik6HY

Pierwszy raz ogladam gameplay z SO, nie spodziewałem sie ze to az taka kopia Infamous, wstydu nie maja.
Opublikowano

+ widze sporo z ratcheta odnosnie broni, levelowania, ich wyboru itp...ale ratchet to przeciez bylo goooooooooowno

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.