Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

z konsolowych tematow na zlocie:

- debata jak mocno gta5 jest przehypowane

- gta4 vs gta5 vs slepping dogs

- Pajgi nie szanuje vity ale grillmanem jest FENOMENALNYM

- Kazub zachwalal Demons Souls - musze zagrac bo mnie pobije

- Czezky powiedzial wreszcie jak jest

- rownanie xbot+weganizm=najslabsze ogniwo

- debata czemu japonska szkola gier nie robi juz tak wyprzedzajacych ekope enginow i gier jak kiedys

Tez bym wolal zgona zaliczyc niz dyskutowac o kitajskich grach xD. Co nie zmienia faktu ze bluber sie nie popisal :<

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A ja bym chętnie wysłuchał tego ostatniego wykładu. A Bluber, no cóż, mi babcia zawsze powtarzała "zjedz kotleta żeby mieć siłę".

Opublikowano

Taki duży a pierwszy odpadł. I jak to teraz świadczy o drużynie Xboksa, hę?

Opublikowano

taki sam los spotka xboxa - metafora zycia

Opublikowano

po prostu wybral level insane - picie pod grilowaną cukinię

wy wybraliście tryb easye (ups) - picie pod tłustego świniaka

casuale > core gamers - metafora życia

Opublikowano

- Kazub zachwalal Demons Souls - musze zagrac bo mnie pobije

Nie bylo mnie a wiem, ze mowil o Dark Souls.

Opublikowano

mozliwe, bylem pijany :P

Opublikowano

kiedy jakieś bijatyki na next-geny nie rozpisane na sezony? jakieś jrpg przed kingdom hearts i ff15?

Guilty Gear Xrd w tym roku na ps4. Potem tylko MK X jest zapowiedziany.Na nowego SF nie ma co liczyć przez najbliższe 2-3 lata.

Opublikowano

a to prawda, że capcom rozważa wydanie go jako f2p? xD

Opublikowano

pierw znajac campcom wypuszcza super street fighter 4 turbo hd remaster edition na next geny zanim sie leniwe piz.dy wezma za piatke, do tego dodajmy informacje o tym ze capcom ma byc wystawiony na sprzedaz i mamy pelne oblicze tragizmu

Opublikowano

a to prawda, że capcom rozważa wydanie go jako f2p? xD

Plota.Ostatnio to gdzieś zdementowali przy okazji pisząc,że siadają dopiero do kreślenia szkicu następnej części i żadnych f2p/p2w nie przewidują.

Ultra Streeta 4 hd to bym chętnie przygarnął na ps4,bo online na ps3 to tragedia.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Jak można pić pod cukinię. Nie wiem

Dlatego jesteś pijackim casualem. Hardkor by wiedział ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak można pić pod cukinię. Nie wiem

Dlatego jesteś pijackim casualem. Hardkor by wiedział ;)

Nie, hardkor popija wódkę piwem a jak nie ma co pić to wyciąga łyski i pije dalej, picie pod cukinię to lekkomyslnosc, no chyba że wypił 2 łyżki oleju wcześniej.
Opublikowano

Bluber tak kocha roslinki ze sam sie zamienil w warzywo po kilku glebszych XD. A popijanie wodki piwem kozak, polecam  :diablo:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Bluber tak kocha roslinki ze sam sie zamienil w warzywo po kilku glebszych XD. A popijanie wodki piwem kozak, polecam  :diablo:

Potwierdzam. Ten wzrok znajomych, którzy nie wierzą w to co widzą, bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz MasterCard ;)

Opublikowano

uwierzcie mi ze pierwszego dnia zitron vodki bylo tyle ze o zgon majac tlusty podklad po grillu nawet nie bylo trudno - oczywiscie minus Masorz - mu alkohol sprzedawaja w galonach

Opublikowano

Temu Masorzu to fajnie. No ale to gorol, oni mają twarde głowy.

Opublikowano

Bluber tak kocha roslinki ze sam sie zamienil w warzywo po kilku glebszych XD. A popijanie wodki piwem kozak, polecam :diablo:

Potwierdzam. Ten wzrok znajomych, którzy nie wierzą w to co widzą, bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz MasterCard ;)

Nie ma lepszej zapojki niż piwo =)
Opublikowano

To poważnie jest jakieś osiągnięcie? Serio ludzie tak reagują? Ja od zawsze sprzęgliłem wódę piwem, ewentualnie wodą mineralną.

Opublikowano

no i wyszło Ci to 100 kg :O

Opublikowano

Zaraz sie okaze ze co drugi tutaj popija czysta piwem. Bedzie dobra bania na nastepnym zlocie  :teehee:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To poważnie jest jakieś osiągnięcie? Serio ludzie tak reagują? Ja od zawsze sprzęgliłem wódę piwem, ewentualnie wodą mineralną.

Konsolomaniaki...

Siedzą 24h przed kompem, a jak raz na kwartał wyjdą do ludzi to wódkę przepijają piwem.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dlatego ja gram na PC i mam wielu znajomych, z którymi regularnie się spotykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.