Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

i jeszcze nie zapominaj o nieśmiertelnym "czy mi pójdzie"

O właśnie, legendarne pytanie.

A na konsolowym forum mogę poczytać wrażenia innych z GRY, a nie jej instalacji, czy o niekończącej się liście problemów technicznych i ich rozwiązań. Piękna sprawa.

No piękna sprawa była ale w czasach 6generacji.

Owszem, upecetowienie konsol przyniosło wiele złego, ale nadal konsolki górą. No trzeba odczekać na instalację i paczyk, ale potem grasz godzinami i masz fun. Autentycznie żal mi pecetowców którzy czekają na GTA V.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

i jeszcze nie zapominaj o nieśmiertelnym "czy mi pójdzie"

O właśnie, legendarne pytanie.

A na konsolowym forum mogę poczytać wrażenia innych z GRY, a nie jej instalacji, czy o niekończącej się liście problemów technicznych i ich rozwiązań. Piękna sprawa.

No piękna sprawa była ale w czasach 6generacji.

Owszem, upecetowienie konsol przyniosło wiele złego, ale nadal konsolki górą. No trzeba odczekać na instalację i paczyk, ale potem grasz godzinami i masz fun. Autentycznie żal mi pecetowców którzy czekają na GTA V.

Wszyscy wiemy, ze po kazdej instalacji na PC nastepuje kolejna, i kolejna, i kolejna. To nie to ze instalujesz raz a pozniej grasz i grasz :sir:

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

ANDREW21

3726083-angel+(16).gif

PS4-logo.png 154,331   XOne-logo.png 297,712

:banana: :banana: :banana:

prawie dwa razy lepiej XO sprzedal się w USA

Sony w tym momencie

giphy.gif

:banderas:

Opublikowano

ANDREW21

3726083-angel+(16).gif

Sony w tym momencie

giphy.gif

Czyli jaramy się na nowo cyferkami? To dobrze, bo globalnie pewnie i tak PS4 lepiej się sprzeda.

Opublikowano

Nadal wiecej opchnietych ps4, uk i usa to jedyne bastiony xboxa.

Opublikowano

bluber te wyniki sa z 8 listopada

dodatkowo sa to wyniki z VGC, ktore podalo 800k sprzedanych xbonow w UK - mimo ze oficjalnie jest tam ponad milion posiadaczy x'a

Opublikowano

Beka jak klapy sie jaraja ze sprzedazy PS4, a sami robicie to samo. Shame on you zieloni bracia  :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Z jednej strony dobrze, to może te oszołomy z Sony się obudzą i zaczną coś robić w kierunku utrzymania pozycji lidera.

Opublikowano

Wiem, że są z VGC co nie przeszkodziło andrew ich wrzucać i pisać o dominacji jak za czasów ps2 :banana:

Opublikowano

bluber te wyniki sa z 8 listopada

dodatkowo sa to wyniki z VGC, ktore podalo 800k sprzedanych xbonow w UK - mimo ze oficjalnie jest tam ponad milion posiadaczy x'a

Czyli wyniki będą jeszcze lepsze :obama:?

Opublikowano

Wiem, że są z VGC co nie przeszkodziło andrew ich wrzucać i pisać o dominacji jak za czasów ps2 :banana:

Co nie znaczy ze musisz sie znizac do jego poziomu.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-32273-microsoft_pyta_swoich_klientow__w_czym_ps4_jest_lepsze_od_xone.html

info z PPE więc ch,uj wie czy to prawda, ale jeśli tak, to na prawdę jest to dobry ruch Xa

Xbox One rozsyła do wybranych użytkowników Xbox One zaproszenia do wzięcia udziału w ankiecie. Ciekawe są przygotowane pytania, bo gigant z Redmond chce się dowiedzieć m.in. jak oceniamy... PlayStation 4.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-32273-microsoft_pyta_swoich_klientow__w_czym_ps4_jest_lepsze_od_xone.html

info z PPE więc ch,uj wie czy to prawda, ale jeśli tak, to na prawdę jest to dobry ruch Xa

Xbox One rozsyła do wybranych użytkowników Xbox One zaproszenia do wzięcia udziału w ankiecie. Ciekawe są przygotowane pytania, bo gigant z Redmond chce się dowiedzieć m.in. jak oceniamy... PlayStation 4.

pewnie MS znow ma jakies 3 mld z podatków do wydania i sie zastanawiają czy po kupnie minecrafta, nokii i realu madryt nie sprawić sobie sony

Opublikowano

Na PPE jest sama prawda i tylko prawda, nie wiem jak mozna w to watpic nawet.

logo_tvn24.gif

Opublikowano

Dostałem informacyjnego emaila od PS, a tam takie coś:

oGlyipQ.png

No kurrwa :kaz:

Co jest z tym nie tak?
Opublikowano

Oho, jaranko wynikami sprzedazy konsol.

3013583_o.gif

Opublikowano

bluber dobry troll, szanuję.

http://www.ppe.pl/news-31814-koniec_ze_swieceniem_dekoltem___twitch_wprowadza_nowy_regulamin__posypaly_sie_bany.html

wiem, że 'stare' info, ale i tak chuyowo :smutas:

jak wyjdę do kibla siusiać i nagram na majka to też potem wyciszą i dadzą mi bana?

Dostałem informacyjnego emaila od PS, a tam takie coś:

oGlyipQ.png

No kurrwa :kaz:

Jeszcze kogoś dziwią takie zagrywki?

Opublikowano

Co jest z tym nie tak?

Ty tak serio?

Nie no wiadomo, że robisz sobie jaja, nikt nie byłby taki głupi pisząc takie rzeczy na serio. :oh_you:

Opublikowano

ANDREW21

3726083-angel+(16).gif

Sony w tym momencie

giphy.gif

nic dziwnego, szrot od ms w usa jest już nawet w pakiecie "kup dwie paczki doritosów a xbox one dostaniesz gratis", desperacja zielonych nie zna granic

Opublikowano

Co jest z tym nie tak?

Ty tak serio?

Nie no wiadomo, że robisz sobie jaja, nikt nie byłby taki głupi pisząc takie rzeczy na serio. :oh_you:

Przecież to jest mail adresowany do Januszy, robil go tez Janusz.

Jak dla mnie wszystko sie zgadza, Samsung tez reklamuje swoje telefony flagowe najlepszymi na świecie, ludzie to kupują a ogarnięta osoba wie ze jest to plastikowe go.wno obe.srane z zatwardzeniem po miesiącu użytkowania.

Opublikowano

W takiej wersji powinni to podsyłać.

JTsx5YA.png

Opublikowano

Smash Bros 94% , Bayonetta 2 91%

ale botki dalej twierdza, ze maja konsole z exami na poziomie WiiU i ja do niej porownuja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.