Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ustalmy jedno, albo oceny wszystkich - podczas premier słabych gier na PS3/4

Albo oceny nikogo podczas premier takich jak TLoU czy seria Uncharted.

Ja wiem ze macie podwójne standardy ale musi być do tego jakaś instrukcja obsługi.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Obecnie ogrywam komplet Bayo na wiuu. Ogień z tyłka, że ja tego nie sprawdziłem na ps3.

Wróć- dropy do 20 k/s i ogólnie zwalona wersja chyba były przyczyną ominięcia tego tytułu.

Nawet nie odpalam teraz Janusz Advance warfare;(

Opublikowano

że ja tego nie sprawdziłem na ps3.

Wróć- dropy do 20 k/s i ogólnie zwalona wersja chyba były przyczyną ominięcia tego tytułu.

Nie sprawdzil ale wie. :sorcerer:

Opublikowano

Smash Bros 94% , Bayonetta 2 91%

Bayonetta-2-31.jpg

Smash-bros-image.jpg

Z CZYM KU.RWA DO LUDZI JA SIE PYTAM XD

Opublikowano

serio w takie kolorowe pedalstwo byś chciał grać?

Opublikowano

Foto z Xbox One

124904084.png

I co teraz Sonoklapy? SZACHMAT :shotgun:

Scena w której klapek zobaczył deszcz przed wydaniem patcha. Piękne.

Dziś są imieniny Janusza... więc wszystkiego dobrego klapki i inne blachodzieci w dniu Waszego święta. Jak największej liczby kolejnych gier z serii AC, COD, FC, DA. Oby dobrze Wam się w nie grało, znajdźki łatwo zdobywało, mapy szybko odkrywało i poziom normal jeszcze prościej ogrywało. Obyście w multi mieli zawsze czas na zabicie przeciwnika, przedtem odkładając na bok urodzinowe piwko i przeładowując broń. Oby patche szybko wychodziły, zgodnie z zapowiedziami zatroskanych twórców Waszych gierek.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Pewnie, zawsze jakieś urozmaicenie.

stykanie sie z kolega siusiakami to nie jest normalne "urozmaicenie"

Opublikowano

Tylko Janusze nie docenią za(pipi)istości tytułów na Wii U. żal dupę ściska, że Bajo 2 jest na konsoli Nintendo, co, klapki i boty? Rozpacz Was ogarnia, bo Wasze konsole nie mają nawet w połowie tak dobrych exów jak Wii U? No ale wam wystarczy remaster remake'a portu gierek sprzed 10 lat.

#tylkoNintendo 

Opublikowano

Smash Bros 94% , Bayonetta 2 91%

Bayonetta-2-31.jpg

Smash-bros-image.jpg

Z CZYM KU.RWA DO LUDZI JA SIE PYTAM XD

giphy.gif

Opublikowano

W takiej wersji powinni to podsyłać.

JTsx5YA.png

Jakiś grzesiek wcześniak już to wrzucił na profilu playstation polska, nazwisko zobowiazuje xd
Opublikowano

JTsx5YA.png

Jakiś grzesiek wcześniak już to wrzucił na profilu playstation polska, nazwisko zobowiazuje xd

To Easye chyba, co to za wywrotowa akcja? :D

Opublikowano

JTsx5YA.png

Tak to easye, oj idzie raport za obrażanie userów w CW. Swoją drogą w co można pograć w na tych eventach playstation? Bloodborne? Bo jak tak to się przejdę.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Widze, ze nie tylko Czezky jest naszym tajnym agentem.

(Takim tajnym, ze nawet nie wiedzielismy)

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Z jednej strony dobrze, to może te oszołomy z Sony się obudzą i zaczną coś robić w kierunku utrzymania pozycji lidera.

Żeby stracić tą pozycje, to muszą jeszcze przegrać z 11 miesięcy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

JTsx5YA.png

Tak to easye, oj idzie raport za obrażanie userów w CW. Swoją drogą w co można pograć w na tych eventach playstation? Bloodborne? Bo jak tak to się przejdę.

bo ja znam kazdego z mordy i nazwiska
Opublikowano

Swoją drogą w co można pograć w na tych eventach playstation? Bloodborne? Bo jak tak to się przejdę.

Podobno Bloodborne, LBP3, FC4, DA:I z nowości. Dla Bloodborne chcę podbić, może po robocie podjadę :)

Opublikowano

jaka beczułka xboty idą pograć w bloodborna, w sumie sie nie dziwie bo na xbone nigdy takiej giereczki nie dostaną :sir:

Opublikowano

No ja tez koncze za 3h i się przejdę. Któryś z konsolomaniaków z forum będzie w Krakowskiej?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

zróbcie jakieś fotki i zapodajcie do CW :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.