Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze darmowa wysylka, tak wlasnie wyglada gaming na xbonie, wszyscy pchaja sie i zabiegaja o nasze względy, a na ps4 #thisiswaiting

Edytowane przez Copper

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ne evencie PLAYSTATION dla posiadaczy ps+ sa gadzety, wiec dla posiadaczy xbona tez powinny byc, ale nieco inne gadzety he he he

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Beka z Gejlo

Halo: The Master Chief Collection update fixes everything... except matchmaking

Unfortunately, though, matchmaking is still broken - and the patch appears to have made very little difference on that front.

Całość
http://www.dealspwn.com/halo-master-chief-collection-update-186224

Opublikowano

HdFOTHn.png

Opublikowano

partacze z 343 industries 

Opublikowano

ne evencie PLAYSTATION dla posiadaczy ps+ sa gadzety, wiec dla posiadaczy xbona tez powinny byc, ale nieco inne gadzety he he he

Widły, gumiaki i kilo buraków, takie gadżety.

Tak więc dziś xboty robią nalot na event Sony, aby posmakować nowej generacji. Tak będą jechać aby zagrać w Bloodpron.

http://i1.pudelekx.pl/a9f9811cb61da1f2efc82f18fcec6f1fe51469ba/odbyt13814354528598-jpg

a wracać będą tak, oszołomieni wielkością i genialnością PS4

k,MzMzNTU5MzUsMTM1Mzc3,f,rolnik_-_mieciu

Opublikowano

Jesteś gorszy niż Mendrek:)

Opublikowano

Tak sobie mysle ze tez chetnie bym pojechal na taki event xbonowy ale:

1> na jaki event???

2> na jakie gierki???

bo chyba nie na SO 7+ w PSX Extreme

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No xboty cisna ograc bloodborne, klapek nie idzie zaden, bo za bardzo zajeci graniem w nowego coda i far cry 4.

Opublikowano

Dajcie znac ile stanowisk z Bloodborne.

Opublikowano

Panowie, przydałoby się gdzieś przenosić czy kopiować najlepsze posty z CW (z najlepszą repą) i założyć z tego wątek, bo to co czasem się tu wyprawia doprowadza mnie do łez (ale takich z beki).

Opublikowano

No ja tez koncze za 3h i się przejdę. Któryś z konsolomaniaków z forum będzie w Krakowskiej?

Ja bym poszedł, ale muszę iść z kobietą do kina :(

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ehhhh Sony... Wyższa kultura konsolowości.

ufX0YdX.jpg

Opublikowano

Tak sobie mysle ze tez chetnie bym pojechal na taki event xbonowy ale:

1> na jaki event???

2> na jakie gierki???

bo chyba nie na SO 7+ w PSX Extreme

gdyby był taki event związany z xbone to zainteresowanie wyglądałoby mniej więcej tak

depositphotos_28655769-General-view-to-e

Opublikowano

No ja tez koncze za 3h i się przejdę. Któryś z konsolomaniaków z forum będzie w Krakowskiej?

Następny. Szpagat na moderacji zrobiony.

Opublikowano

PC gejming? Dajcie spokój. To było dobre w latach 90tych. Padło tu fajne określenie "konsolowe betony" czy jakoś tak. To chyba miało być obraźliwe. Nic z tego. Jestem dumny z bycia konsolowym betonem. Mam fajne konsolowe gierki i gwarancję że każda mi ruszy. A na konsolowym forum mogę poczytać wrażenia innych z GRY, a nie jej instalacji, czy o niekończącej się liście problemów technicznych i ich rozwiązań. Piękna sprawa.

15472_784365824962216_133602376260548604

Od razu wyczułem marny trolling.

Najlepsze, że ten post dostał plusa od konsolowego betonu nr1 (Mendrka nie liczę, bo on jest żelbetowy) YETIego :oh_you:

Opublikowano

Następny. Szpagat na moderacji zrobiony.

Blubi, ale jutro znajdę czas dla Ciebie :*

Opublikowano

Jutro to mnie nie ma w tym obesranym krakowie :kaz:

Opublikowano

TWOJA STRATA :reggie: a do której dziś ten event w galerii? 

Opublikowano

Mendrek moj jedyny prawdziwy forumkowy przyjaciulu - idziemy za tydzien na event do Silesia City Center? moze ktos jeszcze z nami pojdzie - Bansai, Tomci, Szczurek itp, potem moze afterek w cybermachnie?

Opublikowano

PC gejming? Dajcie spokój. To było dobre w latach 90tych. Padło tu fajne określenie "konsolowe betony" czy jakoś tak. To chyba miało być obraźliwe. Nic z tego. Jestem dumny z bycia konsolowym betonem. Mam fajne konsolowe gierki i gwarancję że każda mi ruszy. A na konsolowym forum mogę poczytać wrażenia innych z GRY, a nie jej instalacji, czy o niekończącej się liście problemów technicznych i ich rozwiązań. Piękna sprawa.

15472_784365824962216_133602376260548604

Najlepsze, że ten post dostał plusa od konsolowego betonu nr1 (Mendrka nie liczę, bo on jest żelbetowy) YETIego :oh_you:

wystarczy poczytać jakikolwiek fanpejdż na fejsie związany z jakąkolwiek grą która jest albo ma też wyjść na PC, prawie wszystkie komentarze od pcbetonów to już legendarny tekst " A CZY MI PUJDZIE??"  i z info jakie mają ramy, sramy, karty graficzne i inne guwna, u konsolowców nie ma takiego problemu i oni się po prostu zachwycają gejmplejem, chyba że dev jest chuyowy jak ubi to jakieś info że gra zawiesza czy ma jakieś bugi

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Idzie ktos do Arkadii zobaczyc Bloodborne? Wstydze sie stac sam posrod tych wszystkich smerfow

Opublikowano

To nie trolling, to fakty. Ty powiesz że przecież tutaj cały czas cyferki i klatki, ale to przecież CW, specyficzne miejsce. Poza tym od zawsze w konsolowym światku było porównywanie wersji i spusty nad grafiką. Zresztą po co ja tracę czas, jesteście gorsi od Xbotów, a to oni zwykle są najgorsi. Z wami nie ma dyskusji. Kończę dyskusję, dobranoc.

Konsolowe betony wszystkich krajów, łączcie się!

Opublikowano

Idzie ktos do Arkadii zobaczyc Bloodborne? Wstydze sie stac sam posrod tych wszystkich smerfow

Ja się przejdę. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.