Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dajcie znac ile stanowisk z Bloodborne.

1 stand z Bloodborne.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nowe stanowisko evolution studios - efekty pogodowe jeszcze w tym roku!!!

Rozpieszczaja was, a wersja plusowa juz wyszla?

Ile jest wyscigow w pudelkowej wersji?

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Raczej Ku,restwo Niebieskie :sorcerer:

Czy któryś z moderatorów zrobi porządek z największym chamem wsród najwyższej kultury konsolowosci?

No nie pasuje tam.

Nowe stanowisko evolution studios - efekty pogodowe jeszcze w tym roku!!!

Rozpieszczaja was, a wersja plusowa juz wyszla?

Ile jest wyscigow w pudelkowej wersji?

15 godzin
Opublikowano

Czy któryś z moderatorów zrobi porządek z największym chamem wsród najwyższej kultury konsolowosci?

ale że co ? Tak bardzo piecze że obraziłem kawałek plastiku ? XD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

wpierw guvno obe.srane, teraz kur.estwo niebieskie. nie ogarniam tej wyższej kultury kąsolowości.  :pechowiec: 

Opublikowano

ale że co ? Tak bardzo piecze że obraziłem kawałek plastiku ? XD
Jest to ewidentny wjazd ja klapkow, ja za coś takiego dostałem tydzień wolnego, ty tez powinieneś - owszem Colin bot tego nie zrobi.
Opublikowano

jak czujesz sie szykanowany czy cos w tych klimatach to zawsze mozesz skasowac konto :*

Opublikowano

Console Wars 9: Wszyscy jesteśmy eXp3rtami

Opublikowano

ANDREW21

PS4-logo.png 154,331   XOne-logo.png 297,712

:banana: :banana: :banana:

prawie dwa razy lepiej XO sprzedal się w USA

Xbox miał obniżkę o 50$ do 350$ w USA a mimo to sprzedał się gorzej na świecie od Nadkonsoli :reggie:

PS4-logo.png502,084

XOne-logo.png444,674

3DS-logo.png247,977

WiiU-logo.png89,548

PS3-logo.png67,067

X360-logo.png61,583

PSV-logo.png42,157

Wii-logo.png19,905

Pierwszy raz w historii konsola miała obniżkę o 30% ( 500$ na 350$) w swoim pierwszym roku sprzedaży a mimo to sprzedała się ponad 2 razy gorzej od głównego rywala. 

worldwide_ytd.png?a=802

PS4 ma w tym 60% rynku konsol stacjonarnych. Dominacja jak za czasów PS2 :kaz:

Opublikowano

To nie wina wykresu że xbon to góvno obesrane.  :obama:

Opublikowano

wykres jakby go tvn24 robiło xD

Opublikowano

jak czujesz sie szykanowany czy cos w tych klimatach to zawsze mozesz skasowac konto :*

Ja osobiście nie mam nic do takich niedowartościowanych randomow, martwię sie natomiast o to ze burzysz mniemanie botków o wyższej kulturze konsolowosci bo jesteś świetnym przykładem zaprzeczenia tej teorii, ale w sumie przyszło mi do głowy właśnie ze podwójne standardy zobowiązują.
Opublikowano

Chłopie syn ci sie rodzi a ty jestes spięty i żalisz sie jak jakas stara baba, serio wyjdź na zewnątrz, pare głębokich oddechów na świeżym powietrzu i odpowiedz sobie na bardzo ważne pytanie, czy jest sens żebyś był tu na forum skoro tak cię wszystko piecze

Opublikowano

Ustalmy jedno, albo oceny wszystkich - podczas premier słabych gier na PS3/4

Albo oceny nikogo podczas premier takich jak TLoU czy seria Uncharted.

Ja wiem ze macie podwójne standardy ale musi być do tego jakaś instrukcja obsługi.

Podbijam i jestem za instrukcją obsługi.

Oceny są ważne tak ustalił wasz naczelny klapek mendrek i tego się trzymamy.

Żeby ci to ustalenie nie wyszło bokiem przy premierze U4.  <_<

Ty dla mnie może i mieć 100% - nie jaram się tą serią i tyle.

@Exact już tak nie przeżywaj, django pisał, że gierki i konsole można obrażać a userów niet. Nie widzę, żeby kubson nazwał kogoś ku.rwą.

worldwide_ytd.png?a=802

PS4 ma w tym 60% rynku konsol stacjonarnych. Dominacja jak za czasów PS2 :kaz:

Andrew odstaw te cpanie bo ci się na oczy rzuca :kaz:

f8XJeLC.png

Xbox po pierwszym roku przegonił WiiU, które jest na rynku od 2 lat i nabiera rozpędu. Szkoda Andrew, że tak rynku handheldów nie bronisz bo jak patrzy się na "dominację" sony w tym aspekcie to :frog:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Szkoda trochę blubera tyle się rozpisuje o xbox one i grach nad nim tyle spuszczania a jedyne co może zrobić to pójść do mediamarkt i pomacać pada na standzie z fifą xDD Tyle gifów co on nawrzucał to chyba nawet YETI przy tym blado wygląda xDD Ale YETI przynajmniej gra w te gry.

Opublikowano

Zaraz zaraz, czy ja dobrze widzę? 

Sony tydzień temu ogłosiło, że pchnęli do dystrybucji 13.5 mln PS4 (do sklepów), a VGC pokazuje, że sprzedano KLIENTOM 14.4 mln PS4?   :oh_you:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ustalmy jedno, albo oceny wszystkich - podczas premier słabych gier na PS3/4

Albo oceny nikogo podczas premier takich jak TLoU czy seria Uncharted.

Ja wiem ze macie podwójne standardy ale musi być do tego jakaś instrukcja obsługi.

Podbijam i jestem za instrukcją obsługi.

Oceny są ważne tak ustalił wasz naczelny klapek mendrek i tego się trzymamy.

Żeby ci to ustalenie nie wyszło bokiem przy premierze U4. <_<

Ty dla mnie może i mieć 100% - nie jaram się tą serią i tyle.

@Exact już tak nie przeżywaj, django pisał, że gierki i konsole można obrażać a userów niet. Nie widzę, żeby kubson nazwał kogoś ku.rwą.

Jedyne co mnie piecze w tych wojenkach internetowych to moderacja tego forum.

Jesli byłoby tak jak piszesz to nie dostałbym warninga ostatnim razem, i to tez dzięki kubsonowi.

Bo taki bot może wejść do tematu i napisać ku.restwo niebieskie a nie jest randomem w tym temacie, wie jakie tu mamy standardy, wie ze jedni sa niebiescy a drudzy zieloni i nie ponosi za to żadnej odpowiedzialności. A ja ostatnio napisałem jakim trzeba być baranem by wybrać Xboxa one i dostałem tydzien wolnego, wiec proszę cie.

Jesli chcecie mogę tez pisać jakie z was zielone kur.wy zniżając sie do kubsona poziomu ale chyba nie o to chodzi w kulturze tego tematu, jesli go to boli ze musi grać na tym go.wnie rozmazanym to nie jest to mój problem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

@bluber

z tym że termin królestwo niebieskie w poście Exacta mogło być zastosowane do ogółu społeczności jednego obozu. także ten no. zależy co kto miał na myśli.  :obama:

Opublikowano

Sony tydzień temu ogłosiło, że pchnęli do dystrybucji 13.5 mln PS4 (do sklepów)

Nie, masz błędne informacje.
Opublikowano

Sony tydzień temu ogłosiło, że pchnęli do dystrybucji 13.5 mln PS4 (do sklepów), a VGC pokazuje, że sprzedano KLIENTOM 14.4 mln PS4?   :oh_you:

Nic mnie już dziś nie zdziwi. Eurogamer robił porównanie GTA V na PS4 i Xboxie One i jakimś dziwnym trafem bez echa przeszło, że na sprzęcie Sony zainstalowano grę na SSD, by skrócić czasy wczytywania i zmniejszyć ewentualny pop-up. Szkoda, że nie zrobili tego na Xboxie.

Opublikowano

Sony tydzień temu ogłosiło, że pchnęli do dystrybucji 13.5 mln PS4 (do sklepów), a VGC pokazuje, że sprzedano KLIENTOM 14.4 mln PS4? :oh_you:

Nic mnie już dziś nie zdziwi. Eurogamer robił porównanie GTA V na PS4 i Xboxie One i jakimś dziwnym trafem bez echa przeszło, że na sprzęcie Sony zainstalowano grę na SSD, by skrócić czasy wczytywania i zmniejszyć ewentualny pop-up. Szkoda, że nie zrobili tego na Xboxie.

Czy to by dodało trawę?
Opublikowano

Sony tydzień temu ogłosiło, że pchnęli do dystrybucji 13.5 mln PS4 (do sklepów)

Nie, masz błędne informacje.

Jakie błędne?

2w8oxxhz23lb.jpg

Opublikowano

co to je SSD? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.