Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dziwi mnie jedna rzecz, że tak mało nowych IP zostało wypuszczonych do tej pory, przecież to pierwszy rok to idealny moment żeby coś tam wrzucić żeby potem klepać przez całą generacje sequele bo gier jest mało i każdy wiekszy tytuł ma sporę szansę przebicia vide Sniper Elite 3 gdyby ten crap wyszedł w momencie kiedy jest w co grac na ps4/xo to chyba nikt by się tym nie zainteresował a tak cóż... wygłodniali casuale kupią każdą nowość.

Opublikowano

fotos_2683_festa%20na%20escritorio%20do%

zazdroszcze

Mamy niestety inne wyobrażenie o wspólnym spędzaniu czasu ze znajomymi, ale jeśli Ciebie to urządza, to się cieszę :).

Opublikowano

Nowych IP wyszło do tej pory mało, ale sporo jest ich zapowiedzianych lub czekają na zapowiedz (gra GG czy Media Molecule).

Opublikowano

Ten sniper nie jest taki zły szczerze powiedziawszy. :>

Opublikowano

Catlateral Damage, symulator kota autorstwa niezależnego dewelopera Chrisa Chunga, został sfinansowany na Kickstarterze. Na koncie projektu jest już 45 tys. dol. Celem zbiórki było 40 tys.

Produkcję można wesprzeć jeszcze do 12 lipca.

Na oficjalnej stronie gry dostępny jest prototyp, który można uruchomić z poziomu przeglądarki. Chung stworzył go w 7 dni. Specyficzny symulator szybko przyciągnął uwagę odbiorców, co skłoniło projektanta do rozpoczęcia prac nad rozbudowaną wersją.

Celem rozgrywki jest eksploracja różnych pomieszczeń dużego domu, zrzucanie przedmiotów z półek i szeroko pojęte rozrabianie. Pełna wersja otrzyma ulepszoną oprawę, ścieżkę dźwiękową, dodatkowe obiekty, a nawet wsparcie dla urządzenia Oculus Rift.

Catlateral Damage zadebiutuje przed końcem roku na PC i Macach.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-06-30-catlateral-damage-symulator-kota-sfinansowany-na-kickstarterze

kolejne goty na pc master racer, tytany już się grzeją

Edytowane przez YETI

Opublikowano

no gra na 6-7 to nie jest zła gra, ale szczerze sobie powiedzmy gdyby wyszły jakies killery to kto by się interesował grami pokroju nowego thiefa, wolfensteina, snipera czy plants vs zombies.

Opublikowano

Zaraz sie okaze ze co drugi tutaj popija czysta piwem. Bedzie dobra bania na nastepnym zlocie  :teehee:

Ostatnio na takiej imprezie w porę się zorientowałem, że przesadziłem i zdążyłem się ewakuować, a jak dotarłem do domu, to kładąc się spać nie trafiłem w łóżko :P

Te szalone konsolomaniaki ;)

zazdroszcze

GOTY IMPREZA!! :D

EDYTA: Jak ludzie piszą, że Sniper Elite 3 to całkiem spoko gierka na PS4/Xo, to wiedz, że jest źle :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

8,2 na ign - no to coś sie dzieje

Opublikowano

zazdroszcze

II Zlot PC Laba - Radom 2014 ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Szanuj PC Lab. Użytkownicy qb3k i Keymaker_2005 pochodzą z tego forum.

Opublikowano

no gra na 6-7 to nie jest zła gra, ale szczerze sobie powiedzmy gdyby wyszły jakies killery to kto by się interesował grami pokroju nowego thiefa, wolfensteina, snipera czy plants vs zombies.

Zgodzę się z wszystkim, ale dobrze że wolfie został dostrzeżony bo to naprawdę fajna gra i szkoda gdyby nikt się nią nie zainteresował.

Opublikowano

Szanuj PC Lab. Użytkownicy qb3k i Keymaker_2005 pochodzą z tego forum.

QB3K ! Wiedzialem ze ŁYDY na tym zdjeciu mi sie z kims kojarzyly. :teehee:

pc laba nie szanuje, ich spolecznosc (ta obecna przynajmniej) ssie

@bluber

Dlatego okres wydawania tych gier stara sie nie kolidowac z jakimis hiciorami, bardzo dobrze, bo przynajmniej jest teraz w co grac, a gry te crapami niewartymi ogrania zdecydowanie nie sa, ba, kilka z wymienionych przez ciebie tytulow mocno mnie zaskoczylo i ciesze sie ze mialem okazje w nie zagrac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zaraz sie okaze ze co drugi tutaj popija czysta piwem. Bedzie dobra bania na nastepnym zlocie  :teehee:

Żaden to wyczyn szczerze mówiąc, szybciej odpadniesz i tyle. Ale szczycenie się tym to już niezła gimbaza.

Opublikowano

To poważnie jest jakieś osiągnięcie? Serio ludzie tak reagują? Ja od zawsze sprzęgliłem wódę piwem, ewentualnie wodą mineralną.

Wódka + piwo? Nigdy w życiu :confused:. U mnie zawsze równa się to ogromnemu kacorowi.

Opublikowano

pierwszy strzał zawsze piwskiem taka tradycja

Opublikowano

Sniper elite może i gra dobra ale nie za premierową cenę. Jak ktoś kupuje na takim ps4 na premierę murder albo sniper elite to jest naprawdę źle; )

Opublikowano

Jakos trzeba przezyc do 9 Wrzesnia.

destiny-hp-fb-og-share-img.jpg

:blush:  :blush:  :blush:  :blush:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

GTA V 9 września? POKA INFO!!!!111111111111

Opublikowano

Sorry ale w tym roku Mesjasz jest tylko jeden. 

Opublikowano

Zgadza się. I właśnie dziś ma premierę.

Opublikowano

Za bardzo szanuje ta marke zeby ci pojechac  :confused:

Opublikowano

No przecież napisałem. Nie wiem o co Ci chodzi. :ermm::(

Opublikowano

TYLKO DESTINY 

destiny_desktop.jpg?57efa4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.