Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tez pirat jak Far Cry 4?

Dobra gra?

http://steamcommunity.com/id/Suteq

Tak, pirat.

I tak, dobra aczkolwiek oczekiwałem czegoś innego. To takie Papers, please w wojennej formule, trudna więc nie dla januszy.

Pomożesz mi znaleźć Far Cry 4 na tej liście swoich gier? bo sie zgubiłem.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Myśleliście nad organizacją jakiegoś marszu antypecetowego? Albo nad zebraniem ekipy i zrobieniem wjazdu na pełnej qrwie na jakiś turniej LAN z kijami bejsbolowymi żeby nawrócić ich na inną platforme do grania? Myślę, że był by to największy wyraz szacunku wobec boga Sony.

Ale ty nieogar jesteś, nikt nie chodzi na pclaba i nie głosi swoich mądrości dotyczących konsol.

Oczekujemy wiec tego samego, będąc w dziale (tu tłumaczenie dla admina - Wojny Konsolowe) liczymy na wojny dotyczące innych konsol a nie (pipi)enia o PC

Mnie osobiście kompletnie wali PC, nie mam czasu na ogranie wszystkiego na PS4 co chce.

Owszem sa tytuły ktore sa na PC fajne, ale znajdę wtedy odpowiedni temat na forum by o tym rozmawiać.

Zdaje sobie sprawę z tego ze wp.er.dalacie sie z butami w temat który was nie dotyczy w celu podbudowania ego? Albo głoszenia własnych światopoglądów ktore nikogo, myśle ze to naturalny wyuczony nawyk po wklejaniu na forach swojej specyfikacji i w ilu klatkach w danym momencie stojąc pod odpowiednim katem wycelowanym w dana rzecz wam chodzi.

:newell:  :newell:  :newell:

Ktoś tu dziś nie posmarował maścią.

Opublikowano

Nie znajdziesz bo nie wspieram gier Ubi nawet jeśli są dobre, potem i tak kasa idzie na twory takie jak Unity więc Yebać Ubi.

Poza tym FC4 nie jest typowo pod Steam tylko uplay, więc kolejny powód aby tego nie kupować. Coś jeszcze?:)

Opublikowano

@adi

Powtórzę sie - ale ty nieogar jesteś.

Czemu ma mnie piec coś, co staram Ci sie włożyć do głowy, ze mam na to wy.je.bane.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

byl ktos w kraku na tym show od playstation - co to za gadzety plusowcom daja?

Opublikowano

Exact straszny ból anusa masz o coś cię niby nie interesuje. Zarówno forum jak i ten temat jest multiplatformowy czy tego chcesz czy nie. Zresztą klapki twojego pokroju czy to Yeti czy Waldek ciągle je.biecie na pc celem podbudowania swojego ego. Jak czegoś nie rozumiesz, nie chcesz pojac to po cholerę ciągle o tym wspominasz? Typowy klaperski beton, kto nie z sony ten przeciwko nam, zakaz pedalowania!

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Powtórzę sie - ale ty nieogar jesteś.

Czemu ma mnie piec coś, co staram Ci sie włożyć do głowy, ze mam na to wy.je.bane.

Tak bardzo wyje.bane, że jesteś jednym z bardziej aktywnych przy każdej wojence PC vs konsole.

Ale rozumiem, 2 godziny temu:

No nie uwierzę ze karta za 500zl wygeneruje to co widzimy w Far Cry 4

Następnie damage control:

pewnie juz GTA V nie uciągnie w takich parametrach jak chodzi na next genach.

Prawda jest taka ze Ubi stworzyło świetnego technicznie i graficznie Far Cry

A teraz tak bardzo wyje.bane że poce się nad postami pod adresem PCtowaca  :oh_you:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Nie znajdziesz bo nie wspieram gier Ubi nawet jeśli są dobre, potem i tak kasa idzie na twory takie jak Unity więc Yebać Ubi.

Poza tym FC4 nie jest typowo pod Steam tylko uplay, więc kolejny powód aby tego nie kupować. Coś jeszcze? :)

przecież chyba ty miałeś nawet podpis że ubi to twoja ulubiona firma, poza tym żeby piracić far cry 4 i chwalić sie tym na forum, i w te the war is mine grasz pewnie na mistycznym kompie na którym ciągnąłeś BF3 na najwyższych detalach za 1500zł z biedronki?? 

RAK BRANŻY I JANUSZ W JEDNYM!!!11  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Mersi newfag

Opublikowano

wykładam kawe na ławe zakłamane xboty

hqdefault.jpg

Opublikowano

mersi odstaw te dragi z gimbazy bo Ci na mózg padło :/

No i jak nie domyśliłeś się, że ten podpis był, żeby zrobić na złość Irasowi to serio mi Cie szkoda. :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sony to naprawdę firma dla podludzi. Byłem na evencie w krakowskiej, żeby zgarnąć chu.jowa koszulkę lbp trzeba było robić z siebie kretyna śpiewając i robiąc zdjęcia z hasztagiem. Ale dostałem koszulkę i smycz za posiadanie plusa. Lbp koszulkę tez mam, bloodborne miodne bardzo bardzo. Ale i tak klapkiem nie zostanę, tylko Nintendo! By się odchamic, od razu poszedłem do sklepu na zakupy i kupiłem gierkę na 3dsa dla znajomej

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

a niech ci sie oled w vicie wypali!!!!

Opublikowano

Vita od kiedy Sony sie na nia wypielo zaczęła dostawac pelno lokalizacji japonskich gier, takze jak widac Sony bardzo stara sie, zeby na ich systemach nie bylo gier.

Opublikowano

@Maciomaniak

Sony by się obesrało, gdyby mieli skonstruować coś takiego. Dlatego The Order multi nie ma, dlatego Bloodborne multi nie ma, dlatego InFamous multi nie ma, Knack multi nie ma, w zasadzie sieciowo i społecznościowo Sony jest w czarnej (pipi)e, a jedyne Naughty Dog potrafi coś wykombinować i TLOU jakoś jeszcze ratuje tam wszystkim pośladki. Wyszła byle samochodówka i wszystkich przerosło :(

Serwery Resistance, GT5 I Motorstorm działały bez większych problemów. Infrastruktura online Demon's Souls, KZ2&3, U2&3, Wipeout, czy LBP 1&2 działa poprawnie po dziś dzień. Multi KZ SF działa, Knack ma co-op online, a BB ma nie tylko co-op, ale także pojedynki pvp. I to od czasów Demon's Souls. No ale oceniamy całą infrastrukturę na podstawie failu jednego wewnętrznego studia. <ok>

Opublikowano

Serwery Resistance, GT5 I Motorstorm działały bez większych problemów.

Zwracam szczególną uwagę na orzeczenie w tym zdaniu - działały, bo Sony je wyłączyło xD

Opublikowano

Zawsze to na korzyść samych serwerów, trzymały się do samego końca. :reggie:

Opublikowano

grudzien nalezec bedzie do Ori!!!!!!!

Opublikowano

Spieszmy sie kochac serwery Sony, tak szybko odchodza :reggie:

Beka w ogole z tematu zakupowego, klapy wstawiaja ciagle foty i na kazdej far cry, cod i asasyn xD a lbp3 kto kupi? :/

Edytowane przez Copper

Opublikowano

ja juz skonczylem z zakupami na ten rok ale jakbym mial hajs to bym lbp3 chetnie kupil, kazda czesc dotychczas przechodzilem i za wyjatkiem dwojki kazda mi sie podobala, jednak puki patchami bugow nie usuna to jakikolwiek zakup odpada - juz wole dopracowanego tasiemca od raka

Opublikowano

Ficek a driveclub kupiłeś #datklaplogic :yao:

Opublikowano

i mam juz 40lvl, 200 gwiazdek i w chuuj godzin przegranych i mi sie podoba, nawet bardzo, skladalem preordera wiec wtedy skad mialem wiedziec ze tak sie wykrzacza serwery? bystry jestes wiec pewnie i temat o tej grze przegladasz wiec wiesz, ze kazdemu jeszcze przez jakis czas odradzam zakup tej gry, ona bedzie wporzo ale za jakis czas jak juz bedzie do wyrwania za 100zl,a w miedzy czasie dodadza to co mieli i polataja serwery - wiec juz mi tu kolego nie fikaj  :sir:

Opublikowano

Powiem więcej, gdy juz gra bedzie kompletna i taka jaka miała być od początku to nie bedzie lepszego racera na runku.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.