Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Powiem więcej, gdy juz gra bedzie kompletna i taka jaka miała być od początku to nie bedzie lepszej racera na runku.

jak oni beda latac ta gre w takim tempie jak obecnie to predzej horizon3 zapowiedza niz driveclub bedzie kompletny :P

Opublikowano

Powiem więcej, gdy juz gra bedzie kompletna i taka jaka miała być od początku to nie bedzie lepszej racera na runku.

jak oni beda latac ta gre w takim tempie jak obecnie to predzej horizon3 zapowiedza niz driveclub bedzie kompletny :P
To swoją droga...

Osobiście uważam ze tego kodu sieciowego nie naprawia a DriveClub zapisze sie jako najwieksza wtopa w historii Sony zaraz obok Vity

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ja nawet zakladam, ze ten kod niedopracuja nigdy i ostatecznie przeprosza i powiedza ze driveclub nigdy nie bedzie w plusie i w ramach przeprosin wymienia go na crapa knacka co ma tylko singla wiec im serwery w bangladeszu nie przeciazy 

w ogole cos cisza w tym temacie dzisiaj - czyzby kazdy bot konczyl cebulowo na szybko w ciagu 24h sunset overdrive puki jeszcze dziala za free?

Opublikowano

bo sony puka, jeden puk, dwa puki, trzy puki

Opublikowano

wklejam zdjęcie

10634072_774962985904528_172675173369354

wygraliśmy dziś czy macie coś lepszego?  :P

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

wklejam zdjęcie

wygraliśmy dziś czy macie coś lepszego?  :P

znowu pijesz? odstaw

sony ostatnio ostro promuje cycki do promowania swoich konsol - polska centrala miala juz siwiec co trzymala vite do gory nogami, teraz ta laseczka, zachodnia centrala sobie tez o vicie pare dni temu przypomniala taka reklama:

http://youtu.be/23M3ecKSX2Y

Opublikowano

gość po lewej odruchowo usiadł samotnie na taborecie, miast na kanapie z blondynką. wiadomo z jakiego obozu.  :newell:  :lapka:  

Opublikowano

ja nawet zakladam, ze ten kod niedopracuja nigdy i ostatecznie przeprosza i powiedza ze driveclub nigdy nie bedzie w plusie i w ramach przeprosin wymienia go na crapa knacka co ma tylko singla wiec im serwery w bangladeszu nie przeciazy

w ogole cos cisza w tym temacie dzisiaj - czyzby kazdy bot konczyl cebulowo na szybko w ciagu 24h sunset overdrive puki jeszcze dziala za free?

U kulegi siedzę i gramy na zmianę całą noc żeby calaka wycisnąć :kaz:

Opublikowano

ciesze sie ze z ciebie patriota :)

Opublikowano

gość po lewej odruchowo usiadł samotnie na taborecie, miast na kanapie z blondynką. wiadomo z jakiego obozu.  :newell:  :lapka:  

Wiadomo, wiadomo nawet stołek ma podpisany 

Opublikowano

Gadałem z tą kobietą, na fotce cycki wyszły większe niż ma, bo się pochyla. Poza tym beka z Sony bo do standow z bloodborne, farcry 4 i Dragon Age 3 nie wpuszczali bez okazania dowodu.

Opublikowano

Boje sie ze przez te pokazy Bloodborne dla Januszy gra sie okaze byc bardziej casualowa niz mozna przypuszczac. Obym sie mylil...

Opublikowano

Pomożesz mi znaleźć Far Cry 4 na tej liście swoich gier? bo sie zgubiłem.

Nie znajdziesz bo nie wspieram gier Ubi nawet jeśli są dobre, potem i tak kasa idzie na twory takie jak Unity więc Yebać Ubi.

Poza tym FC4 nie jest typowo pod Steam tylko uplay, więc kolejny powód aby tego nie kupować. Coś jeszcze?:)

pirat zawsze znajdzie jakies wytlumaczenie, rak branzy.
Opublikowano

Tłumaczenie się z piractwa i dorabianie do tego ideologii  zawsze jest żałosne

Nie szanuje Cię za to suteq

Opublikowano

Wiadomo, wiadomo nawet stołek ma podpisany 

No co zrobisz że blacharz wziął stołek do siedzenia podczas konfy, za siedzisko do grania? Nic nie zrobisz.  :dog:

Opublikowano

pirat zawsze znajdzie jakies wytlumaczenie, rak branzy.

Jakoś gry ND, Rockstara, CDP Red czy indyki kupuję w premierę. Po prostu nie wspieram ch*jowych developerów jak Ty. I dobrze mi z tym. :fsg:

Boże, ależ the This War of Mine jest miodne. Na konsolach takiej giereczki(jeszcze) nie ma, oczywiście pewnie jak wyjdzie to nikt nie zagra bo same janusze. :newell:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Kradniesz i tak jak asax napisal dorabianie do tego ideologii nic nie zmienia.

Opublikowano

Niczego nie dorabiam, po prostu jak już płacę to za dobry produkt, a nie jakieś (pipi). Jak lubisz jak Cie developerzy walą w anusa jak popadnie swoimi praktykami to spoko, ja nie dlatego myślę zanim coś kupię.

Nie sądziłem, że to kogoś tak zaboli, ale w sumie jesteś konfiturą więc to było raczej do przewidzenia. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jesli gra jest zla to w nia nie gram, a nie ciagne z torrentow i potem dorabiam do tego szlachetne powody. Jeszcze sie chwali zlodziejstwem na forum.

Opublikowano

zabolało mnie że kradniesz gry od Ubi, matkę można okraść, ojca można okraść, ale UBi okraść?* :dog:

*jeśli to nie Raymany i Child Of Light, to propsuję.  :lapka:

Opublikowano
  • Autor

Od bycia sonybotem bardziej rakowe jest tylko kupowanie gierek Ubisoftu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.